BabyDihor Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Te asteptam,toti sunteti bineveniti ne vedem acolo ca nu e frig pe afara,cel putin acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipry189 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 mai iese cineva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Da eu si mai sunt cativa,la 8:30 la iullius mall. https://www.facebook.com/events/382996208441383/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 alea da iesiri ...la Iulius Mall si la molus Pol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 alea da iesiri ...la Iulius Mall si la molus Pol :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ma si vad cu dragstarul pe scarile rulante ) am iesit si eu azi la Baisoara Mall de m-a inghetzat Dumnezo : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 ...tu ce faci man ai fost la iulius ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) ma si vad cu dragstarul pe scarile rulante ) am iesit si eu azi la Baisoara Mall de m-a inghetzat Dumnezo : mai nu-s eu amator da ciompere da asta ii chiar frumos o plimbarica scurta pe we mai precis duminica ?? Editat Noiembrie 9, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 o plimbarica scurta pe we mai precis duminica ?? Pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 mai nu-s eu amator da ciompere da asta ii chiar frumos o plimbarica scurta pe we mai precis duminica ?? multumesc man...sper sa ii aprecieze frumusetea viitorul proprietar si eu pe cea a unui xt 660 R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oli_cluj Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) as face si eu o plimbare duminica unde si la ce ora ? 0752201992 Editat Noiembrie 11, 2012 de oli_cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 as face si eu o plimbare duminica unde si la ce ora ? 0752201992 12,30 Petrom Baciu dest Gradina Zmeiilor apoi retur prin Huedin cu orprire la Savadisla pentru papanasi iami traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 La 12.00 fix sub podul trefla Manastur...directia Pulus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 12,30 Petrom Baciu dest Gradina Zmeiilor apoi retur prin Huedin cu orprire la Savadisla pentru papanasi iami traseu prezent si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 12,30 Petrom Baciu dest Gradina Zmeiilor apoi retur prin Huedin cu orprire la Savadisla pentru papanasi iami traseu +/- sfertul academic mai degraba cred ca va fi plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Apar si eu in 15 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) poze apoi au urmat papanasi la Savadisla , iami, iami si pentru prieteni mei cateva poze cu El Grande Magnifico Editat Noiembrie 11, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 poze apoi au urmat papanasi la Savadisla , iami, iami si pentru prieteni mei cateva poze cu El Grande Magnifico daca stiam ca ajungeti pe la Savadisla va invitam la mine la un ceai fierbinte sa va mai incalziti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Zmeii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Zmeii next time te pun sa faci o panorama si cu El Grande Magnifico , asa ca sa se vada in splendoarea ei aici pe forum, sa ma pot bucura cat este ea de mare si frumoasa si consumatoare Editat Noiembrie 12, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) next time te pun sa faci o panorama si cu El Grande Magnifico , asa ca sa se vada in splendoarea ei aici pe forum, sa ma pot bucura cat este ea de mare si frumoasa si consumatoare lool, weekendu viitor Editat Noiembrie 12, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 lool, weekendu viitor vremea este promitatoare asa ca de ce nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teneshu Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Se anunta ceva plimbari weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Daca credeti ca e vremea rea si nu puteti iesi, eu zic sa va mai ganditi. La Baisoara sunt 10 grade si cer senin... Editat Noiembrie 18, 2012 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Daca credeti ca e vremea rea si nu puteti iesi, eu zic sa va mai ganditi. La Baisoara sunt 10 grade si cer senin... na supeeerrrr dai bataie , ne vedem acolo , asteapta-ma acolo ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate