dasdas Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Poze de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaA Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 hehe.... v-am salutat azi dimineata in zona Polus Pacat ca nu am mai intrat in ultima vreme pe forum... as fi venit si eu la Negreni. Faina gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 iaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 iaca. super:) ce-as fi venit si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Cateva poze si de la mine..., nu va uitatzi la calitatea lor...., sunt facute cu telefonul. A fost o plimbare "pe cinste"..., tre' sa mai facem baietzi... Editat Martie 16, 2009 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 O iesire excelenta cu oameni faini si mancare pe masura. La cat mai multe iesiri si sa fim cat mai multi. Pacat ca la sfarsitul zilei s-a intamplat asta http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/tine...090315-06035486 Pe doua dintre fete le cunosteam si pe sofer. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 da, faina plimbare, faini oameni, iar de motoare... nu mai zic sper sa se repete cat de curand (chiar daca eu voi fi tot arriere-garda pe patru roti, din motive de pasager important ) in alta ordine de idei... nasoala faza cu accidentul... absolut ingrozitor... Dumnezeu sa le odihneasca pe fete... nici nu vreau sa ma gandesc ce'i in sufletul parintilor... condoleante familiilor si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 faina plimbare, pacat ca a fost prea scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Azi, o miscare,ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Azi, o miscare,ceva? iesim, iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 iesim, iesim azi (18.03) facem una mica asa dupamasa dupa ce ies si eu de la munca? verific topicul pe la 3 jumate. daca se mai anunta cineva......tare mi-ar placea sperr sa nu ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nu stiu daca voi aveti chef dar eu as avea:) e o miiiiica problema...uite e aproape 5 dimineata...de la 3 tot ninge incontinuu...eu ies daca am cu cine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) nu stiu daca voi aveti chef dar eu as avea:) e o miiiiica problema...uite e aproape 5 dimineata...de la 3 tot ninge incontinuu...eu ies daca am cu cine:) care are chef sa vina azi cu mine pana in sebes, la 0800 plecarea din omv Calea Turzii. Cele bune! si da, inca ninge Editat Martie 18, 2009 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Mai intrebi???????? phuai ce oameni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 unde?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 no bine atunci... sambata la ora 12.00 sala sporturilor. destination unknown Roger that! unde?? Destinatia prea putin conteaza.. ...drumul pana acolo e important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 no bine atunci... sambata la ora 12.00 sala sporturilor. destination unknown Vin si eu daca e cat de cat ok vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 aduc eu sania, si voi motoarele si facem o plimbare prin parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pai sa stiu si eu ca stau prost cu fotoghinu:)) criza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 poti sa traduci "destination unknown " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 partea cu plinul e cea mai grea:)) restul vine de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 sau de la co-motociclisti. totusi vremea asta ma tine in priza rau de tot. macar sambata intre 12.00 si 17.00 sa fie vara te referi de la restul din gasca sa ma ajute cu benzina? daca la asta te referi sunt nevoit sa refuz:P nu-mi place sa profit chiar daca vine din inima ajutorul dar tot m-as simti ca un profitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 hai domnu 'kamikazee' ca nu te lasam in drum [te tractam] hai domnu 'kamikazee' ca nu te lasam in drum [te tractam] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 O destinatie probabila tot nu se stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate