szocspeti Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ieri am fost pana in zalau, o trupa asa mai mica ... de 4 oameni .. am mancat o ciorba de burta la popasul de pe meses, si am venit inpoi. ca noroc, ne-am deplasat tot in ochiul domnului, exact unde nu ploua poze din pacate nu s-au consumat! azi la 12, la sala, pt. o disputa a derularii zilei de duminica ? cele bune, peter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 CLUBUL MOTO FREE BIKERS VA INVITA LA PETRECERE DESCHIDRE SEZON MOTO 2009 - la HUNEDOARA !!! 26.04.2009 - Camping STREI /index.php?showtopic=345620 RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidi Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salut, cum pot sa modific un anunt pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salutare tuturor. Vreau sa fac un drum pana in Tg.Mures cat de curand ca sa vizitez si eu locul si mai ales gradina zoologica. Ma intrebat cati ati fi interesati si cand ati avea timp liber. O seara cat mai placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 daca e in weekendul vitor, eu is interesat. am mai fost de cateva ori, si e superba cred ca e cel mai aranjat ZOO din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 la ZOO la mures am fost de curand si e..............de plans crede-ma. Am fost in toamna, era dezastru,dar la o tura cu nevasta ma bag (fara zoo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 la zoo am fost si eu acum 2 ani:)) am prins sezonul imperecherii la pume...niste matze mai mari se calareau. era teroare ce zgomot faceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 ceva miscare azi ? scurta, .... bem o ciorba undeva si venim darr sa fie dupa ora 1 (tre sa gat curatenia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 (tre sa gat curatenia ) Si tu, Brutus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Si tu, Brutus? No poi ce sa fac daca gajica ii la munci ...tre sa faca cineva Deci nime nimic.....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 ploua, ploua .. babele se O.U.A. .... si eu sunt pt. o blimbarica mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frz Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Salutare tuturor. Vreau sa fac un drum pana in Tg.Mures cat de curand ca sa vizitez si eu locul si mai ales gradina zoologica. Ma intrebat cati ati fi interesati si cand ati avea timp liber. O seara cat mai placuta. Daca este weekendul viitor ma bag si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Momentan sunt 2 persoane interesate frz si pepsi are sunt pregatiti dedrum weekendul ce urmeaza. Daca mai sunt unii interesati va rog sa ma anunte in PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Mirciulica, cum ramane cu tura la hajdu? eu doar maine aflu daca sunt liber luni si marti ( in una din zile o sa fiu sigur). pt cand e planificata tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 maine la 15:00 la sala ? sa mergem asa chillout pana pe piatra craiului, sa vedem cum e micu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olimpium Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 maine la 15:00 la sala ? sa mergem asa chillout pana pe piatra craiului, sa vedem cum e micu' ? Prezent azi la sala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Salutare tuturor. Vreau sa fac un drum pana in Tg.Mures cat de curand ca sa vizitez si eu locul si mai ales gradina zoologica. Ma intrebat cati ati fi interesati si cand ati avea timp liber. O seara cat mai placuta. joi sau vineri parca as fi si eu tentat de o iesire si la gradina zoologica din tg mures nu am mai fost de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Cine are chef de o plimbarica azi? la ora 13:00 la sala sporturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 o punem de un mesesh ? daca ne adunam mai multi ? .. sa bem o ciorbica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 o punem de un mesesh ? daca ne adunam mai multi ? .. sa bem o ciorbica ? De mesesh as avea si eu chef. La 13:00 la Sala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 no asa ramane ...pe meses sa bem o ciorba ca mi dor de ardeiu iute cu care vine... Cukito, te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) cu sau fara bagaje??? Cum vrei Editat Aprilie 20, 2009 de razvanel15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 la cat e adunarea de azi(joi) la sala sporturilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 la cat e adunarea de azi(joi) la sala sporturilor? La ora 17.30 cu plecare ora 18.00 Va asteptam, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 mersi frumos:) sper sa fim cat mai multi:) sa nu incapa masinile de noi asa cum nu incapem noi de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate