Haotika Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Vine cineva din Cluj la Dacorum BikeFest? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 13:30, duminica 20.09.2009, petrom - baci, destination .. unknown! peti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob333rta Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 se anunta ceva iesire wkndul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrada_cj Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 se anunta ceva iesire wkndul asta? da, ma duc pana la magazin sambata, se mai baga careva ca sa nu merg singura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 andrada ... probabil ca roberta vrea o iesire cu motocicleta (chestie pe care ea o are si o poate conduce) . tu vrei o iesire la cafeaua ca pasagera.nu cred ca esti in masura sa faci misto de cineva.tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 . tu vrei o iesire la cafeaua ca pasagera. In cel mai fericit caz..daca nu la pas, ca e sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob333rta Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 andrada ... probabil ca roberta vrea o iesire cu motocicleta (chestie pe care ea o are si o poate conduce) . tu vrei o iesire la cafeaua ca pasagera.nu cred ca esti in masura sa faci misto de cineva.tu ce zici? tx oz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 In cel mai fericit caz..daca nu la pas, ca e sanatos. aceste cuvinte ne doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 aceste cuvinte ne doare Dar de ce? Pt. ca nu asta a fost intentia. Ziceam doar ca miscarea face bine la fese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) Dar de ce? Pt. ca nu asta a fost intentia.Ziceam doar ca miscarea face bine la fese. drept si asta...depinde cum privesti problema oricum...nu pare ca ar avea nevoie de"intretinere suplimentara" la ele... Editat Septembrie 22, 2009 de Daaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Careva interesat de plimbari soft enduro pe poteci si carari din zona? Editat Septembrie 24, 2009 de Rila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Careva interesat de plimbari soft enduro pe poteci si carari din zona? Subsemnatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 ceva iesiri pe weekend daca e tot asa cald ? preferabil spre Meses, un suc , o tura , o poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Ceva pe maine? someone? anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 o plimbarica in dupamasa asta??? undeva, cineva??? mai sunt vreo 3-4 ore pana se insereaza......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Ar fi interesant sa mergem maine la Topa. Am fost la struguri azi la bunici si am vazut cum arata asfaltul. Pot sa zic ca e beton de mers pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 pai ziceti o ora una la care nu mai este alcool in sange... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Buna ziua popor: E superba vremea afara, deci, un meses?????? La ce ora se pleaca si unde ne vedem??? Spo SETH RC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 eu is prezent... nu se prea anunta nimeni... mai stam sa se mai trezeasca lumea? zi tu o ora (boggddy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Propun ora 13 la Petrom pe Calea Baciului Spo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Salutare ce ziceti sambata sau duminica de o plimbare ??? si uite ce am gasit pe net In data de 2 octombrie la Bistrita va avea loc un concert cu formatiile Phoenix (invitat special Moni Bordeianu) si PhenomenOn. Tot in Bistita se preconizeaza a se deschide un Club Phoenix, un loc de intalnire pentru fanii trupei si nu numai, un loc unde se vor gasi CD-uri si materiale de merchandising Phoenix. Ionut Contras, managerul formatiei Phoenix, a declarat in exclusivitate pentru Maximum Rock ca formatia Phoenix doreste sa organizeze cu aceasta ocazie un mare mars de motoare pe ruta Salonta - Bistrita. Am sunat un prieten si cica e seara concertul si eu sunt la job ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 O plimbarica astazi pe undeva? Mesaj completat Hai JUNIOR RIDER te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 eu sunt disponibil si azi si maine . nr meu e 0767548043 .daca organizati o iesire sa fim macar 3 4 suati-ma sau dati un mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 am fost2 bikeri deja pana in Alba la o ciorba... pentru mine s-a incheiat astazi acest sezon motociclistic 2009 odata cu expirarea de maine e asigurarii RCA. Sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate