cosmoldo Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 sinbata noaptea la vopsit gropii la ora 22 inarmati cu sprey vopsea si creta de culoare alba Mesaj completat haidetii sa facem ceva Mesaj completat 27 .03 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Daca maine vremea e buna, planuim o iesire pana la Sighisoara, in jur de ora 13.00. ce ii aici ma ...dormiti? maine o iesire ceva...sau numa gura ii de voi Ne vedem in omv-ul de pe calea turzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 cati/cine mergeti ? ne vedem direct la 13:00 sus pe turzii, sau trecem inainte pe la sala ? Mesaj completat daca vrea cineva, eu voi fi la 12:30 la sala.. daca ne adunam cativa, as merge pe meses, daca nu atunci ma alatur grupului de sighisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 cati/cine mergeti ? ne vedem direct la 13:00 sus pe turzii, sau trecem inainte pe la sala ?Mesaj completat daca vrea cineva, eu voi fi la 12:30 la sala.. daca ne adunam cativa, as merge pe meses, daca nu atunci ma alatur grupului de sighisoara! suntem mai multi care am zis ca mergem; eu nu apuc sa vin la sala, dar cel mai bine ne vedem toti la ora 13.00 la omv si si alimentam, ca sa nu pierdem timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 M-AS BAGA SI IO PT UN MESES , DA NUS LA CAT SCAP CU LUCRU, DACA MAI SUNT DORITORI DE O CIORBA PE MESES SA ZICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 intr-un final vad ca s-au impartit oamenii. pt. mine si conditia mea de sanatate (sper sa fie doar raceala) sighisoara ar fi putin departe. as porpune totusi sa ne intalnim cei care vor sa mergem pe meses/topa, la ora 13:00 la sala, iar cei care merg la sighisoara la 13:00 la OMV pe calea turzii. cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 si eu mai mult ma-s baga pe un meses...ne vedem la 13:00 la sala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 si eu mai mult ma-s baga pe un meses...ne vedem la 13:00 la sala.... cum a fost? poze? filmulete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Fo fain! Doar doua ca atatea am , chiar imi pare rau ca nu am tras cateva si la Sighisoara. Sper ca ati ajuns cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) Da da, multam pt poze. Cred ca si tu ai ajuns cu bine, nu? Editat Martie 28, 2010 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Da, am ajuns super bine, la 10 am fost acasa! Red bull iti da aripi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 o iesire azi dupa masa spre zalau la un suc si o poveste ???? (bineinteles cei care si-au terminat de facut prajiturile , batut covoarele si facut cumparaturi).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 baieti nu se organizeaza nimic azi?ar fi bine sa profitam de vremea asta frumoasa.......astept doritori,cu cat mia repede cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 baieti nu se organizeaza nimic azi?ar fi bine sa profitam de vremea asta frumoasa.......astept doritori,cu cat mia repede cu atat mai bine eu as iesi la o scurta plimbare , asfalt bun sa fie numai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 nu e vb de asfalt ca e vreme faina si asfaltul e uscat.chetia e sa mai strangem vre-o 2,3 oameni........cine se mai inscrie ????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 nu e vb de asfalt ca e vreme faina si asfaltul e uscat.chetia e sa mai strangem vre-o 2,3 oameni........cine se mai inscrie ????????????? daca ma luati si pe mine.....numa sa ma pot tine dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 unde mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? Cam tarziu deja Remus..adunarea era de pe la amiaza.Am fost sa vad cum e noua autostrada. Maine e posibil sa fie la fel de frumoasa vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 deci daca vreti putem sa na strangem si acumasi sa dam asa o tura usoara ca dupamasa.......ca sa stiu si eu daca se face cva...... Mesaj completat deci daca vreti putem sa na strangem si acumasi sa dam asa o tura usoara ca dupamasa.......ca sa stiu si eu daca se face cva...... haideti fratilor...fara frica Mesaj completat bine......se pare ca nu sunt doritori....ESEC o seara faina tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 maine e plictisela de pe la amiaza pana spre seara cand se pregateste lumea de Inviere. Eu ies la o tura, daca mai sunt doritori , sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 maine e plictisela de pe la amiaza pana spre seara cand se pregateste lumea de Inviere. Eu ies la o tura, daca mai sunt doritori , sunt bineveniti pe la cat ? si pe unde? Mesaj completat ultima strigare.......cine mai doreste cine mai pofteste? as fii iesit azi, am asteptat de la 4.49 pana pe la 6. si maine e o zi faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 vreau sa incerc scuteru pe autostrada ,se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Sambata la 14.00 o tura pe A3, vremea se anunta calda. OMV e pct. de plecare. Maine intrerupem sirul "plimbarilor" pe A3, dar saptamana viitoare reluam la aceasi ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 iese cineva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate