IOAN LUTAS Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 In 10 febr. 2008 ORA 16.30 pe bul.Closca din Satu Mare o dacie alba condusa de o muiere nu a acordat prioritate unui motociclist .Norocul lui ca nu avea viteza mare si a scapat ieftin . Frumos gestul caprei care nici macar nu a iesit din masina sa vada daca omul mai respira .Merita 2 pumni in cap .Pagube : motocicleta distrusa partial iar dacia busita la aripa din spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Pt mine, bucurestean fiind, nu este atat de relevant sexul conducatorului auto. In Bucuresti nu este o raritate sa vezi o femeie la volan sau pe motor. Dimpotriva, daca vrei, un plus al femeilor care shofeaza este acela ca nu conduc daca au consumat alcool. Eu sunt patzit: a intrat unul beat in mine in plin...as fi preferat o femeie decat un idiot beat care a trecut pe rosu fara sa reduca macar viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Pt mine, bucurestean fiind, nu este atat de relevant sexul conducatorului auto. In Bucuresti nu este o raritate sa vezi o femeie la volan sau pe motor. Dimpotriva, daca vrei, un plus al femeilor care shofeaza este acela ca nu conduc daca au consumat alcool. Eu sunt patzit: a intrat unul beat in mine in plin...as fi preferat o femeie decat un idiot beat care a trecut pe rosu fara sa reduca macar viteza. Te contrazic cu muierea la volan, dar o sa fiu offtopic si misogin deci ..no comment. In rest, sanatate motociclistului !!! ( si in BM a fost acu vreo 3 sapt, unul asemanator...nashpa, a fost putin mai grav)... Am vazut si eu ieri, trebuie sa belim ochii, ca nu-i beleshte nimeni in locul nostru, si "picam" cu prioritatea in mana Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 Pt mine, bucurestean fiind, nu este atat de relevant sexul conducatorului auto. In Bucuresti nu este o raritate sa vezi o femeie la volan sau pe motor. Dimpotriva, daca vrei, un plus al femeilor care shofeaza este acela ca nu conduc daca au consumat alcool. Eu sunt patzit: a intrat unul beat in mine in plin...as fi preferat o femeie decat un idiot beat care a trecut pe rosu fara sa reduca macar viteza. gestul femeii nu poate fi iertat , a stat in masina pana a venit politia fara sa o intereseze soarta motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 gestul femeii nu poate fi iertat , a stat in masina pana a venit politia fara sa o intereseze soarta motociclistului Nu cumva trebuia sa acorde primul ajutor? Desigur, in caz de nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Eu sunt patzit: a intrat unul beat in mine in plin...as fi preferat o femeie decat un idiot beat care a trecut pe rosu fara sa reduca macar viteza. nu inteleg cu ce erai mai avantajat sa te loveasca o femeie neatenta decat un barbat beat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 a venit politia? a constatat? sper sa dea pana la ultimul banut pt repararea motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 A stat in masina de frica sa nu si-o ia in creasta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Sau de soc. Accidentele, prin caracterul lor imprevizibil, au darul de a soca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 SI eu sunt din Satu Mare , nu am auzit de accident dar oricum tipa merita o casca peste mecla . Sper s aiasa bine pana la sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 In 10 febr. 2008 ORA 16.30 pe bul.Closca din Satu Mare o dacie alba condusa de o muiere nu a acordat prioritate unui motociclist .Norocul lui ca nu avea viteza mare si a scapat ieftin . Frumos gestul caprei care nici macar nu a iesit din masina sa vada daca omul mai respira .Merita 2 pumni in cap .Pagube : motocicleta distrusa partial iar dacia busita la aripa din spate . Insanatosire grabnica motociclistului ! --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 16:28 ------------- In 10 febr. 2008 ORA 16.30 pe bul.Closca din Satu Mare o dacie alba condusa de o muiere nu a acordat prioritate unui motociclist .Norocul lui ca nu avea viteza mare si a scapat ieftin . Frumos gestul caprei care nici macar nu a iesit din masina sa vada daca omul mai respira .Merita 2 pumni in cap .Pagube : motocicleta distrusa partial iar dacia busita la aripa din spate . Insanatosire grabnica motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate