rontz Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 avand in vedere ca-i vineri presupun ca iara bem... tot in etrusco sau ne mutam undeva unde se poate dansa, ca sa nu mai plecam ca bosorogii devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Mi-e ca o sa ploua asa ca ma gasiti in Corint la bere (nu vin cu mobra ca vreau sa gust ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Corintu' e dragut dar tot sezatoare facem si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Da frate dar berea la halba Silva = 16.000, Silva bruna la halba = 18.500 ... etc Poti sta la terasa la aer curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 baiazide iar de scobeshti in poponeatza pt 4000 lei? vino tu cu 16.000lei si iti dau io diferenta de 4.000 ca sa faci 20.000 lei sa ai de o bere in etrusco.. ce zici de afacerea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 ideea e ca in etrusco, ca si in 'corin' (fara 't' bai, ca asa il cheama pe patron, sau ziceti-i 'blue jack'), facem o sezatoare scurta... daca vreti sa merem sa bem calumea, hai in alta parte... in baza, han... mai sunt si alte variante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Eu n-am nici o idee despre unde sa ne strangem. Dar cel mai important este sa fim cat mai multi in acelasi loc, ca doar asta e ideea de vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 de acord cu tine, Leoncio, dar io, daca ne strangem iar batraneste, o sa plec in asa fel incat sa fiu la gara pe la 11, sa plec la Bv... daca merem undeva sa stam mai mult, raman pana sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Daca iar mergeti in Etrusco ca oile nu contati pe mine si Joe mergem in expeditie...nu stiu da parca bar fly suna bine desi e super aglomerat e plin in we cu party animals nu pensionari. Baiazide, agree cu Bd.. io zic sa -ti iei o bere s-o beu=i la tine in curte ca e ieftin, liniste, nu fum, nu - ti ia nimeni carnetu...parca te zgarciobesti pe zi ce trece, banu e facut sa circule, mie mi-ar sta in gat sa imi calculez fiecare cico... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 unde-i bar fly? cat e berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 (editat) La rondul de la Izvorul Rece. Nu mai stiu cat e ~35.000 - 40 cred. Barul e misto si, cel putin cat am lucrat acolo, era muzica super. Editat Aprilie 15, 2005 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Eu la intilniri deastea de pensionari nu mai vin! Pina va schimbatzi atitudinea nu mai vreau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Am putea incerca Fire Club. E ceva mai incapator edcat Fly-ul, o idee mai eftin si loc de nabadai. Sau am putea merge in Baza. Locatii sunt. Ideea e sa ne punem d'acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 oriunde am merge eu ma ofer voluntar sa-i sponsorizez berea lu' otomanu cu suma necesara achizitiei mai putin 16.000 lei care vor intra in sarcina beneficiarului (Baiazid sa se simta). sa mai zica cineva ca nu ajut oamenii care stau printre mashini la semafoare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 vin si eu la o bere si daca e cazul la o pizza... nu stiu daca o sa imi iau pantofii de dans la mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 Fire-ul e plin in weekend... Bar Fly e cam scump... Ce ziceti, revenim in Baza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 am fost de 3 ori pana acum in etrusco, cel putin ultimile 2 ori a fost plictisitor tare.... sfat: gasiti un loc mai agitat , tabloul sa fie in miscare nu static ca de baut poti bea acasa o bere , un bar undeva langa o strada mai circulata, in fine acu depinde si ce va place voua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 aha, ia hotarati-va odata !!!! si sa aiba si prajituri!!! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 ziceti mai unde merem... hai, va hotarati odata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 hai la cheia!!! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 ???? asta unde mai e? ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 un drum fain cred ca noaptea asta e liber Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Raul, nu intelegi ca Sorinel ne confunda cu unii care chiar isi permit asemenea rasfaturi vineri seara cand la noi se pune problema cat e berea colo si dincolo! Asta-i adevaru' cu asta defilam... Altfel ideea e frumoasa,dar eu nici daca imi permit drumu, nu imi permite buleftrica la javasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Eu zic sa continuam cu Etrusco sahi gata ca in fiecare vineri se discuta pe tema asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Autor Share Postat Aprilie 15, 2005 dap... ata ete... io credeam ca e vreun bar, nu am crezut ca el vrea sa merem spre Bv... @ sorinake: nu mai vreni cu propuneri d-astea jignitoare!!! totusi daca vrei sa meri spre Bv ia-ma si pe mine in spate, ca we asta vreau sa ajung p-acas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate