ctrad Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 la Lepsa daca te intereseaza , am fost acolo in vara trecuta . ai uitat sa mentionezi unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 Chiar in Miercurea , sau pe langa da nu foarte departe sa ajungem usor in centru... :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Ahoi! Incearca aici http://www.turistinfo.ro/miercurea_ciuc/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-miercurea_ciuc.html sau http://www.tourismguide.ro/html/orase/Harghita/Pensiunea_Miercurea%20Ciuc.php dai un search pe google si sigur apare ceva! Editat Octombrie 24, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kopacka Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Felicitari clubului Saint George's Bikers din Sf. Gheorghe,in primul rand pentru faptul de a face o bucurie in plus copiilor din spitalul judetean,cu ocazia Sf. Nicolae,facindu-le cadouri,si in al doilea rand,pt.promovarea motociclismului si a motociclistilor.Bravo lor,si a celorlalte cluburi,care fac asemenea fapte...Mentionez ca nu sant membru la clubul respectiv,si a nu se considera acest topic autoreclama la club. SZĂP VOLT FIĂK!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Felicitari lor pentru astfel de fapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayame Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Igen! Gratula! BUEK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 BOLDOG UJ EVET & AN NOU FERICIT! va urez si eu si KM FARA INCIDENTE & ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 B.U.E.K. - La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Bai ... imi lipsesc ungurii de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Bai ... imi lipsesc ungurii de acasa Bai da tu unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 in pribegie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 in pribegie Daca trebuie trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 hai bai baieti...chiar asa?! mai cu viata ,mai cu talent! dupa activitatea de pe subforumul asta, ai zice ca HARCOV e limtrofa Cernobyl... zau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Apoi asta-i soarta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Au emigrat cu totii =)) Sarbatori Fericite va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Apoi ce sa-i faci, liniste totala ) . An Nou Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 salutare e liniste... ce se aude cu noul an? ceva ... miscare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billylazio Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Va rog frumos sa imi recomandati un instructor sau scoala de soferi pt. obtinerea permisului de conducere categoria A din Sf. Gheorghe. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 salutare e liniste... ce se aude cu noul an? ceva ... miscare ? Apoi sigur e miscare dar incepand cu luna aprilie ca atunci vine caldura pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) billylazio Posted 27 February 2013 - 12:33 PM Va rog frumos sa imi recomandati un instructor sau scoala de soferi pt. obtinerea permisului de conducere categoria A din Sf. Gheorghe. Merci. pe la Sfantu ,nu mai stiu cine mai face scoala moto, eventual sa-i cauti pe baietii de la Saint George Bikers si poate stiu ei. vad ca ai la profil si Brasovul. daca esti in contact cu bikerii de acolo, vezi ca este Florin, care este un instructor foarte bun, mai bun decat toti cei care pot exista in Sfantu. intra pe forumul brasovenilor si cauta-l pe Florin(userul de pe motociclism.ro FLR-BV) sau la membrii KRONSTADT BIKERS. Editat Martie 4, 2013 de chubby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 CEVA INTRUNIRE DE 1 MAI MUNCITORESC ? am auzit ceva de ... HOMOROD ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 CEVA INTRUNIRE DE 1 MAI MUNCITORESC ? am auzit ceva de ... HOMOROD ? Ahoi! Am inteles ca o sa fie o intalnire mai mare in luna iunie pe 22 la Vlahita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 salutare! caut si eu un tip din Tg Secuiesc pe nume Dezso are un Kawasaki Vulcan de 750 Custom cu nr de imatriculare CV- .. DEI si e intr-un club moto.am numai nr lui de telefon,dar ma intereseaza daca stie cineva de el sau care poate sa imi dea referinte despre motor.o zii buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 am deschis topicul asta, special pentru a nu intoxica altele cu off-topic. asa cum se intampla acum pe cel de prezentare » Post actualizat in 07 Jul 2014 22:21Ice-ule, pinned-uieste si topicul asta, daca ai posibilitatea din meniul ptr moderatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate