ianachim Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 PLECARE LA 8.30- 9.00 MOL AUTOSTRADA VAMA POZE PLAJA LINISTE PESCARUSI 30 MIN. INTOARCERE IN CONSTANTA MASA LA SCAPINO RETUR BUCURESTI NU MERGEM PE DRUMUL VECHI CA NU STIU INCA DACA E SAU NU GHEATA PE PORTIUNILE NECIRCULATE EU UNUL PLEC SI SINGUR CU CAT MAI PUTINI CU ATAT MAI BINE NU DE ALTA DAR VREAU SA FIE LINISTE PE PLAJA DE LA VAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 [....] CU CAT MAI PUTINI CU ATAT MAI BINE NU DE ALTA DAR VREAU SA FIE LINISTE PE PLAJA DE LA VAMA De ce ? .... iti este teama ca o sa stai in umbra cuiva cand vei face plaja si o sa te bronzezi cu pete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 PLECARE LA 8.30- 9.00 MOL AUTOSTRADA VAMA POZE PLAJA LINISTE PESCARUSI 30 MIN. INTOARCERE IN CONSTANTA MASA LA SCAPINO RETUR BUCURESTI NU MERGEM PE DRUMUL VECHI CA NU STIU INCA DACA E SAU NU GHEATA PE PORTIUNILE NECIRCULATE EU UNUL PLEC SI SINGUR CU CAT MAI PUTINI CU ATAT MAI BINE NU DE ALTA DAR VREAU SA FIE LINISTE PE PLAJA DE LA VAMA salutare cred ca te-nsotesc sigur dar duminica dimineata alt traseu nu vrei am mai fost anul asta de vreo 2-3 ori la mare poate gasesti altceva te salut Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 PLECARE LA 8.30- 9.00 MOL AUTOSTRADA VAMA POZE PLAJA LINISTE PESCARUSI 30 MIN. INTOARCERE IN CONSTANTA MASA LA SCAPINO RETUR BUCURESTI NU MERGEM PE DRUMUL VECHI CA NU STIU INCA DACA E SAU NU GHEATA PE PORTIUNILE NECIRCULATE EU UNUL PLEC SI SINGUR CU CAT MAI PUTINI CU ATAT MAI BINE NU DE ALTA DAR VREAU SA FIE LINISTE PE PLAJA DE LA VAMA pai daca vrei sa fii singur trebuia sa iti trimiti tie un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 omu' vroia sa zica ca nu vrea gasca mare. si il inteleg perfect. cu cat sunt mai multi, cu atat sunt mai multe opinii, pareri, samd. mereu am zis ca o gasca de max 4 mobre e bine sa pleci la drum. @ianichim...daca vrei tinem legatura cumva, si ne intalnim pe undeva pe traseu. poate facem cativa km impreuna. macar cat sa iti admir vaca. daca mai vine si nenea cu RT-ul cu atat mai bine. cat despre gheata pe drumul vechi, stai linistit. daca cumva a fost gheata, acum a disparut. mai mult sa belesti ochii cand vii, pe autostrada, caci banda 1 este cam plina cu gropi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 eu as merge pana in vama, dar prefer drumul vechi macar la dus. nu-mi place autostrada nici sa ma bati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) INDIFERENT DE CINE CE SI CUM MERGE DUMINCA SE PLEACA LA MARE DACA DRUMUL ESTE OK SPUN NU MULTI PT CA VREAU SA MERG NU SA ASTEPT COLOANA SA AJUNGA DECAT SA NE STRANGEM 20 SI SA STAU 1 ORA IN BENZINARIE PREFER 4 CARE AU ACELASI RITM CINE SE SUPARA ASTA E INCA NU SUNT HOTART PE UNDE AUTOSTRADA SAU CU BACUL MACAR LA DUS ZIUA ESTE INCA PREA MICA SI DIM F DEVREME E MAZGA MARE PT CA LA MUNTE AM FOST ASTA E BAFTA SI VREME BUNA SCRIU SI EU PROSTI CA DUPA O ZI DE SCHII ABIA MAI STAU Editat Februarie 20, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 this is the legion.... mergi sau crapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 INDIFERENT DE CINE CE SI CUM MERGE DUMINCA SE PLEACA LA MARE DACA DRUMUL ESTE OK SPUN NU MULTI PT CA VREAU SA MERG NU SA ASTEPT COLOANA SA AJUNGA DECAT SA NE STRANGEM 20 SI SA STAU 1 ORA IN BENZINARIE PREFER 4 CARE AU ACELASI RITM CINE SE SUPARA ASTA E perfect de acord. din proprie experienta. eu va astept daca vreti sa mergem impreuna spre vama...nu ma pasioneaza asa mult sa merg in vama(iar), ci vreau de fapt sa stau la o tuica cu niste BMW-isti. mai ales R-uri. daca vreti lasati niste nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marelemosier Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Pana la urma vine cineva duminica in Vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Hotarati-va si dati un semn. Eu trebuie sa merg oricum duminica. ...asta in cazul in care primiti si F-uri, desigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 /index.php?showtopic=177755 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 /index.php?showtopic=177755 [/ salutare poate renuntam la aut si mergem buc galati, macin ,constanta daca vreti neaparat e mai frumos decit pe aut pe aut mergem mai mereu traseul e super lam facut de mai multe ori la galati stiu un loc unde se minanca bine specific pescaresc voi hotariti ce hotariti aia facem va salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Galati! In sfirsit un traseu nou! Nu stiu ce tot faci tu acolo Pompi de tot o iei in directia aia, dar mie imi place ideea! Vroiam oricum sa ies undeva miine, asa ca hai la Constanta prin Galati! Ce ziceti, mergem? Asta daca primiti si pitici ne- BMW-isti...... Adica daca nu intentionati sa mergeti cu mult mai mult de 120, ca sa ma pot tine dupa voi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 deci pana la urma se mai merge? pe unde si de unde este pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 exista 2 excursiila mare una pe autostrada si pana in constanta si una pe ocolite pana in vama veche CEA DE VAMA VECHE PLEACA LA 8.30 MAX 8.45 (SFERTUL ACADEMIC) DE PREFERAT MOTOARE ENDURO CU SUSPENSII SETABILE ASFALT VA FI PE TOT DRUMUL DAR MAI "BULIT" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 drum bun,nu am motor de enduro ma duc pe autostrada cu celalalt grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 drum bun,nu am motor de enduro ma duc pe autostrada cu celalalt grup salutare la 8\30 voi fii la mol la benzinarie pe drumul vechi nu merg am mers si cunosc soselele noastre voi hotari la fata locului aut sau galati eu sint dispus a merge mergind prin dobrogea o sa fim incintati va salut pe miine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 si eu, enduro sau nu, vedem la fata locului daca va pot insoti sau nu. dar ca sa nu astept in alt loc: molul e chiar la inceputul autostrazii, sau e bernzinaria aia de la ultima intersectie mare inainte de linia dreapta spre autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Galati! In sfirsit un traseu nou! Nu stiu ce tot faci tu acolo Pompi de tot o iei in directia aia, dar mie imi place ideea! Vroiam oricum sa ies undeva miine, asa ca hai la Constanta prin Galati! Ce ziceti, mergem? Asta daca primiti si pitici ne- BMW-isti...... Adica daca nu intentionati sa mergeti cu mult mai mult de 120, ca sa ma pot tine dupa voi...... salutare daca vom merge cam 700 km e toata distractia chiar mai bine apropo de traseu caut si eu locuri noi poate facem anul asta si-o clisura a dunari pe malul romanesc cit si pe cel sirbesc traseu de vis eu merg si mofturi nu fac calatorului ii sta bine cu drumul pe miine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Daca reusesc maine sa-mi scot motorul in timp util din Buftea , voi fi si eu la locul de intalnire. Editat Februarie 23, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 mah, io va astept...dati un telefon cand ajungeti in CT. am vb si cu @DORUMASTER. ma voi intalni cu el. sper. drum bun maine. aveti nr meu in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Daca reusesc maine sa-mi scot motorul in timp util din Buftea , voi fi si eu la locul de intalnire. salutare la molul de la intrarea pe aut ora 9 Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate