Mougli Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Stie cineva pe careva care sa ma imprumute azi cu 1000 lei pt 2 saptamani, si sa aiba o dobanda decenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Salut, am un zzr 600 din 1993 si nu gasesc vopsea pentru el. Am incercat pe Grivitei la Policolor si nu semana nimic din cataloagele lor, pe Avram Iancu am mai mers la 2 magazine cu vopsele de masini cautand ceva pe-aproape si nu am gasit. Am mai cautat dupa cod de culoare pe net si gasesc doar poze, nu un cod. Mi s-a spus sa ma uit sub sa - am numai un ghid de siguranta acolo, nu sunt coduri de culoare. Vreo recomandare unde as putea sa gasesc asa ceva? PS asta e motocicileta, caut culorile originale Kawa http://www.albatrosmt.narod.ru/temi/oboi/K...ZZR600-1993.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 La Romservice pe 13 decembrie 32 ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 eu am mers pe LUnga, colt cu De mijlloc. acolo am ales din miile de mostre de culoare ceva care sa fie cat mai aproape de culoarea la ZZR-ul meu. Am vopsit oglinzile si manerul spate, au iesit perfect, nu se sesizeaza nici o diferenta. Pentru fiecare culoare au cateva zeci de mostre, sigur gasesti ceva pe culorile tale. Doar ca trebuie sa mergi cu moto sau cu o oglinda, maner, etc... PS: de ce vrei sa fie iacelasi cod? vopsesti doar o parte? Oricum si daca gasesti codul, nu va fi in veci macar asemanator. In primul rand ca vopseaua pe moto are (probabil) 15 ani si faptul ca in acesti 15 ani tehnologiile de producere a vopselei au evoluat. Am avut mari probleme cu 2 .. vopsite cu acelasi cod de vopsea care difereau enorm. Problema a aparut ca unii producatori au trecut la vopseluri "un pic mai " ecologice, etc...si de aici diferente f mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bostoaica2005 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Am si eu o intrebare...Care stiti un centru de echitatie (in afara de cel din Poiana), unde as putea sa calaresc? daca va intereseaza(abia acum am vazut anuntu)e la rasnov..garantez cele mai bune conditii cunosc si patronu....daca e ceva va pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 La Romservice pe 13 decembrie 32 ai incercat? Da, si nu seamana din pacate. Skywalker, m-ai linistit, nu mai caut codul, o sa merg la ochi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator... Promit ca voi avea grija de ele! Editat Noiembrie 24, 2008 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) noul model de certificat de inmatriculare de tip "UE" se da fara plastic protector. Unde gasesc plastic pt el, stiti? Am fost foarte dezumflat cand l-am primit, fiindca initial am primit o dovada temporara pe 15 zile si la ghiseu mi-au spus ca voi primi modelul european, speram la un card plastifiat, ca na, pe noi ne mai ploua. Si am primit talonu asta de pensionari, care arata exact ca ala vechi, din hartie, dar e cu 1.5cm mai lung, asa ca nici in portofel nu mai incape. Alt portofel - doar e criza, trebuie stimulat consumul. Dati un hint. tnx Ai o sanie de la mine. Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! LE: ce aberatie de forum, ca doar am comentat un post diferi Editat Noiembrie 25, 2008 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! sani...adica tzatze !!!????? nu'ti ajung doua?...Ioana stie ce cauti?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! am si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebela08 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Ma poate ajuta cineva cu un microbuz de 14 persoane pentru o cursa pana la covasna ? Ma poate ajuta cineva cu un microbuz de 14 persoane pentru o cursa pana la covasna ? Contra cost , evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! Aceleasi 2 de anu trecut le pun si eu la bataie... astea deja au experienta in spatele masinii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 daca vine dudu cu prietena, avem si sani(i).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 daca vine dudu cu prietena, avem si sani(i).... Daca vede Oana ce-ai postat aici... esti un om castrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Cine ma poate ajuta in weekendul 19-21 dec cu niste sanii i-as ramane pofund dator...Promit ca voi avea grija de ele! am si eu una sa vedem pe unde va intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cine poate ajuta e binevenit cu orice suma.este un prieten al unui prieten din bucuresti care mi-a explicat situatia si am inteles ca omul asta chiar este intr-o situatie nasoala:la 20 de ani a ramas fara un picior.take o look plz /index.php?...291060&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 O poveste poate putin mai trista... /index.php?showtopic=277931 Care vrea sa vina sa zica ... eu merg sigur... ne mai si distram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 /index.php?showtopic=292534 Eu voi fi acolo, la licitatie... voi duce si cateva donatii personale, precum si de la prieteni (motociclisti si nemotociclisti). Daca mai e cineva interesat fie pt donarea unor obiecte in vederea licitatiei, fie sa vina la Cluj... PM, mess sau tel la mine! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 care stie unde gasesc un cablu deasta? Urgent va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 care stie unde gasesc un cablu deasta? Urgent va rog. poate la Mikado , intersectia calea bucuresti cu uranus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zainea Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 poate la Mikado , intersectia calea bucuresti cu uranus ii sunasem deja dar numai in 2 zile credeam ca poate i-a mai trebuit cuiva si a gasit pe vre-uni care au pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Ala e un conector pentru alimentarea suplimentara a unei placi video noi, nu? Nu ti-a venit cu placa? Incearca la firmele de PCuri mai mari care au si service, s-ar putea sa gasesti (gen depositu de calculatoare, shortcut comp, 2net, flamingo). Yo o sa vb cu un prieten sa vad daca iti gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 am si eu nevoie de o turbina de pe un renault 5 turbo sau eventual daca aveti vreo idee de unde sa iau pm me multzam am un mic proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 salut nu stiu daca e locul potrivit, dar am o plimbare inspre voi in weekend cu munca, daca puteti sa imi recomandati un loc in care sa trag si eu 2 nopti va rog multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daos Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 http://www.brasov.ro/nou/cazare-brasov.php pe alese... Daca vii cu munca, banuiesc ca nu vrei sa auzi de hostel... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate