moto_2005 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ne descurcam ca avem navigatie,si pe traseu asta stiu multi sa mearga.......ghiulus-ercea-faragau si ajungi la iesire din sat la stanga la muntele cucu,urcarea caprei......va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Dute maaa ... daca mergeti inafara de drumul de Sighisoara o sa sunati sa venim dupa voi ca v-ati ratacit tare asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yangzi Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) mergem si noi vitezisti saptamana viitoare la muntele cucu,urcarea caprioarei,langa ghiulus......pe sambata la 7 la omv.e cam ultima tura ca vine revelionu. Doar nu vreti sa bagati SBK-urile pe drumuri de munte cu zapada !? Editat Octombrie 26, 2010 de yangzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Doar nu vreti sa bagati SBK-urile pe drumuri de munte cu zapada !? inca nu e zapada,eu am fost sambata,dar se poate merge bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Doar nu vreti sa bagati SBK-urile pe drumuri de munte cu zapada !? Tu nu mergi cu ei? Si-au luat baietii lanturi pt roti, clapari in loc de cizme si incalzitoare in mansoane. Vorbeste cu viespea daca vrei si tu ca e stocul limitat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Tu nu mergi cu ei? Si-au luat baietii lanturi pt roti, clapari in loc de cizme si incalzitoare in mansoane. Vorbeste cu viespea daca vrei si tu ca e stocul limitat!! am costume si izmene de vanzare pt cei interesati,dornici de aventura pe munte,mansoanele sau vandut,lanturi,pt.noroi ca zapada nu o sa avem anu asta........pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 ne descurcam ca avem navigatie,si pe traseu asta stiu multi sa mearga.......ghiulus-ercea-faragau si ajungi la iesire din sat la stanga la muntele cucu,urcarea caprei......va salut gabi ti-ai pregatit costumul de Mos?ca vin sarbatorile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 gabi ti-ai pregatit costumul de Mos?ca vin sarbatorile. eu sunt pregatit tot timpul,am auzit ca ai fost duminica iesit............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 eu sunt pregatit tot timpul,am auzit ca ai fost duminica iesit............. da, stateam in curte si nu eram hotarat daca sa ies sau nu;la un moment dat m-am echipat si am dat repede o sighisoara. la rompetrol cand am ajuns in oras, am alimentat si vroiam sa merg acasa, cand 3 motoare trec spre corunca...opaaaa, stai asa!ma iau dupa ei si in cateva secunde il ajung pe ultimul, pe o hayabusa;mai era un suzuki bandit de 1200 si cbr-ul fost al lui rossi- un tip iancsi mere cu el acum.ii stiam pe baieti, sunt medici la judetean, baieti de gashca. am baut sus in dealul nadesului cate o cola si am revenit in oras- supervreme, soare si caldut.intre timp, a aparut si mircea cu masina, de la sighisoara.forje la intoarcere cu iancsi, promite baiatul asta -pt la anul, dar acum vine frigul si ne vom antrena cu vin fiert cu scortisoara la prietenul boomer la carciuma, joia seara ,ca de obicei. asfalt uscat si gat umed va urez!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 da, stateam in curte si nu eram hotarat daca sa ies sau nu;la un moment dat m-am echipat si am dat repede o sighisoara.la rompetrol cand am ajuns in oras, am alimentat si vroiam sa merg acasa, cand 3 motoare trec spre corunca...opaaaa, stai asa!ma iau dupa ei si in cateva secunde il ajung pe ultimul, pe o hayabusa;mai era un suzuki bandit de 1200 si cbr-ul fost al lui rossi- un tip iancsi mere cu el acum.ii stiam pe baieti, sunt medici la judetean, baieti de gashca. am baut sus in dealul nadesului cate o cola si am revenit in oras- supervreme, soare si caldut.intre timp, a aparut si mircea cu masina, de la sighisoara.forje la intoarcere cu iancsi, promite baiatul asta -pt la anul, dar acum vine frigul si ne vom antrena cu vin fiert cu scortisoara la prietenul boomer la carciuma, joia seara ,ca de obicei. asfalt uscat si gat umed va urez!! mda..........sa vedem la anu,sezonu sa incheiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoldasa Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Salut! Am admirat pozele postate de la turele catorva (Adi,Mircea,Razvan,Vlad) . Ma bucur sa vad locuri pitoresti. As vrea sa postez un clip de la tura din Retezat, august 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 mama ce plaiurii pitoresti..........o sa mergem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 De prin zona,Valea Muresului & M-tii Calimani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoldasa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Am adaugat cateva poze, locul - probabil cunoscut pentru multi, dar de atractie semnificativa. Editat Noiembrie 4, 2010 de zoldasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2010 Tura-n weekendu 6-7.11.2010 Traseu: Mures-Valea Oltului-Voineasa-Obarsia Lotrului-Transalpina-Creasta Parang-Cheile Jiet-Petrosani-Calan-Cioclovina (M-tii Sureanu) Participanti: Mircea, Razvan si subsemnatu. Lacul Malaia de pe Lotru Transalpina asfaltata Transalpina asfaltata pe creasta inafara asfaltului Parang Cheile Jiet Cioclovina, panorama de pe Vf. Tafla Cioclovina (M-tii Sureanu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Hehe, imi aduceti aminte de tinerete... prin complexul ala de pesteri am inceput speologia. Cioclovina Uscata, Cioclovina Activa, Sura Mare, Valea Stanii... Bestiala zona, parca iti incarca bateriile. Bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) O noua iesire-n M-tii Sureanu (13-14.11.2010) O noua iesire superba intr-o zona superba. De data asta a fost un traseu mai dificil, navigatie, pante mai mari, noroaie muuulte si consistente si offroad prin bezna. Bineanteles ne-am cazat din nou la Cioclovina . Intr-un cuvant, ingredientele pentru o miscare-n aer liber reusita participantii Razvan, subsemnatul si Achimoto (Hunedoara) apus de soare-n Sureanu, in planul doi, crestele inzapezite ale Retezatului Valea Gradistei vazuta de pe creasta urcare spre pestera Cioclovina uscata urcarea spre Pestera Cioclovina activa cascadele din zona urcarii spre pestera Cioclovina alpinism in clapari moto nou sport extrem ... catararea pe stanci ude in clapari moto peisaje de poveste pestera Cioclovina activa sus pe creasta, in plina salbaticie, intr-o poiana superba am descoperit ce se vede in poza. Se pare ca aici si-a luat zborul un tovaras de-al nostru. Gestul facut de prietenii sai e de exceptie ! Respecte ! Cam atat deocamdata. Mai revin. Razvan ... sari si tu cu ceva poze . Editat Noiembrie 16, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Mai pun si eu cateva poze de la iesirea de mai sus ... suuuper tare Cetatea de Balta Sarmisegetuza sete mare apus de soare pe creasta , zona vf Rudei zona Prihodiste in actiune la urcare o tura super ... am fost si astazi intr-o tura mai micuta ... pana la cariera Cerepes , Breditel , Campu cetatii ... cariera Editat Noiembrie 16, 2010 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoldasa Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Mai pun si eu cateva poze de la iesirea de mai sus ... suuuper tare Cetatea de Balta Sarmisegetuza sete mare apus de soare pe creasta , zona vf Rudei zona Prihodiste in actiune la urcare o tura super ... am fost si astazi intr-o tura mai micuta ... pana la cariera Cerepes , Breditel , Campu cetatii ... cariera E suuuuper. De ce n-am fost si i-o cu voi. Multumesc pt. poze, si idei) Zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2010 O iesire scurta de dupamasa in M-tii Gurghiului. Traseul: Reghin-Valea Gurghiului-Valea Sirodului-trecere peste creasta cu coborare pe Valea Niraju Mare - Campul Cetatii. Participanti: Florin, Mircea si subsemnatu. Tura scurta , insa superba pe creasta drumuri fauna din zona ... Cam atat de azi. Mesaj completat Na bun .... ca tot nu se inghesuie nimeni cu poze ... pun cu iesirea de duminica 21.11.2010 Traseu: Reghin-Toplita-Monument-Lacul Iezer-Statia Meteo, (Vf. Retitis 2021m) si retur. Participanti: .... eu si camila Traseul a fost mai dificil datorita exploatarilor forestiere din zona si a apei inghetate de pe forestiere, in special la coborare, insa panorama de sus favorizata de o atmosfera extrem de clara a meritat toata munca. Depresiunile Giurgeu-Ciuc invaluite in ceata urcarea fosta exploatare de sulf , in planul doi vf. Pietrosu Iezerul Calimanului (2031m), in prim plan padurea de jnepeni Vedere spre zona Toplita aproape de Statia Meteo Masivul Ceahlau M-tii Bistritei drumul in zona exploatarilor forestiere panorama defileul Muresului Valea Puturosu panorama Statia Meteo Cam atat deocamdata Mesaj completat Iesire de dupamasa ... Valea Salard(M-tii Gurghiului) & Valea Galaoaia(M-tii Calimani) Participanti: Razvan si subsemnatu. Drumul ... vedeti in poze - Valea Salard - Valea Galaoaia Mesaj completat 27.11.2010 Mesaj completat Salutari ! Stie cineva pe cineva-n zona care poate sa-mi faca un suport de topcese dupa model, (pot sa-i aduc unul demontat ca model) ? Astept recomandari ! Urgent ! Multumesc Mesaj completat VINEE... VIINEE http://www.youtube.com/watch?v=wRp-85As3PA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Adi sper ca pisica de pe motor nu era motan si pe deasupra in calduri ca poate iese vreun dakar portocaliu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Salutari ! Stie cineva pe cineva-n zona care poate sa-mi faca un suport de topcese dupa model, (pot sa-i aduc unul demontat ca model) ? Astept recomandari ! Urgent ! Multumesc Salut ! stiu pe cineva de treaba din Cluj (daca nu e prea departe), care face suporturi si cutii la preturi rezonabile.Daca te intereseaza, iti trimit nr de tel pe PM. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 19, 2010 Autor Share Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Multumesc de informatie Hoszule, am un model simplu, sper ca mi-l face cineva din zona . Ca tot nu-i miscare prin zona pun niste poze de la plimbarea de azi, (19.12.2010), de pe Valea Muresului. Temperatura: -3 grade la plecare si -6 la intoarcere, aderenta relativ ok, se putea merge cu suta la ora fara probleme, insa cu grija, pe curbe pelicula de zapada, in rest a fost ok Sa auzim de bine! Editat Decembrie 19, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 felicitari adevarata aventura. dupa revelion as vrea sa ma cooptati si pe mine pe un traseu identic dar cu VITARA ADI te rog sa ai in vedere acest lucru. cand vreau sa ma destind vizionez topikul tau la cat mai multe iesiri sarbatori fericite tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Asa asa ...unii muncesc si alti se plimba domnu Adi .... SARBATORII FERICITE la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate