DLA Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 toata saptamana o fost soare si frumos, si acuma cand am si eu liber... ploua torential.. am bagat vaca in staul, gata, o pregatesc de iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 am bagat vaca in staul, gata, o pregatesc de iarna... Asa devreme le bagati la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) unii da.... altii nu le baga deloc.... Azi dupamasa... ceva noroaie..??? Se baga cineva? Cam intr-o ora se pleaca... deja s-au anuntat cativa. Se merge in zona Lapusna. Iesire de dupamasa... n-a fost Lapusna, ci Valea Bistrei... trecerea spre Lacul Colibita Participanti Mircea, Vlad .... Bine ai venit in lumea enduro-adventure.... dupa cum se vede ne imultim.... si subsemnatu. Las pe ceielalti participanti sa faca comentariile..... Editat Octombrie 26, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Buna treaba azi. Dovada ca si in cateva ore poti sa dai o tura faina. Peisajul este splendid si frumul super fain. La mai multe si cu mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Intradevar, chiar daca scurta, iesirea o fost super faina Multumesc baietilor pentru primirea calduroasa (chiar daca am inghetat de frig ) in "lumea enduro-adventure" (si deasemenea pt ca mau ajutat sami ridic "vacuta" cand so tolanit pe jos ) Abia astept urmatoarea! PS. data viitoare o sa fiu mai bine echipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Iesire de dupamasa... n-a fost Lapusna, ci Valea Bistrei... trecerea spre Lacul Colibita Bravo voua Am tot vrut sa facem si noi tura asta( eu si cr125kgl), din Deda-Bistra pana la Colibita, apoi Taul Zanelor - Poiana Lunga - si inapoi prin Rastolita. A mai fost cineva pe acolo? Ma gandeam la traseul de creasta Drumul Mariei Tereza, dar mi sa zis ca nu este marcaj. Cred ca se poate face linistit intr-o zi. Nu prea putem iesi in timpul saptamanii doar la sf de saptamana. Poate este ceva vreme buna intre 1 si 8 noiembrie si putem merge pana acolo. Daca sunteti amatori dati un semn. Ah!!!!!! Endurocross-ul de la Ernei sa nu il uitati. Am fost azi pe traseu si e excelent. Uscat..... Daca ploua o sa traga oamenii de fiare cat pentru 2 curse Merita vazut ce se va intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Alpesa... odata trebuie sa ne intalnim si sa facem o tura-n zona vreo 5-7 motoare ! Problema e ca momentan sant prins tot cu un proiect off-road, insa pe 4 roti si trebuie sa-l finalizez cat mai e vreme buna : http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&...87&start=15 Editat Octombrie 30, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Alpesa... odata trebuie sa ne intalnim si sa facem o tura-n zona vreo 5-7 motoare ! ...pana atunci fa tu o tura prin hipnotik deseara...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 ...pana atunci fa tu o tura prin hipnotik deseara...! Tu vii? ... sau somezi iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ...pana atunci fa tu o tura prin hipnotik deseara...! Tu ai parcat motoru asa ca itzi permiti ture de tipul asta dar altii inca mai misca cu motoarele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Tu ai parcat motoru asa ca itzi permiti ture de tipul asta dar altii inca mai misca cu motoarele.. gresit,azi am fost pana la sighisoara 4 motoare.spectacol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 zi de sambata.. soarele straluceste.. mai sunt si ceva noroaie de alaltaieri.. Deci, cand plecam? Pana la urma nu o mai venit nimeni, asa ca am mers singur . Si am reusit sa fac traseul care imi statea de o sapt in cap : ms-reghin-lapusna-remetea-gheorgheni-bucin-ms Drumu o fost in combinatia perfecta : noroi-balti-soare ! De la pastravarie am luat si 2 pesti care iam prajit cum am putut eu mai bine - fiindu-mi f. foame, insa, detaliile nu au mai contat. Ceva poze: ( pe bucin era deja noapte, asa ca nu am mai oprit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Super... Bravo... asta se cheama adventure. Ai inceput bine ! Am vazut cand ai postat, insa sant prins inca vreo zece zile tot intr-un proiect off road. Amanunte aici: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&...87&start=15 ..... insa il termin si revin in forta cu ceva ture ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Bravo Vlad ....super tura ...as fi venit si eu dar din pacate am vazut mesajul tau prea tarziu ...asta e poate data viitoare .....sambata la Ernei ....numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 (editat) Sambata la Ernei !!!! De la ora 11 ! Editat Noiembrie 7, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Cateva poze din tura de duminica alaturi de Ovidiu si Mircea (dominatori ) ....Mures - Reghin - Lapusna - Remetea - Sovata - si fiecare la garaju lui......Vreme super dar cu un final friguros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) Super domnilor ! Insa VREM MAI MULTE POZE ! Oricum super fain ! In alta ordine de idei... de 2 luni de cand am trecut ultima data pe acolo vad ca au facut "autostrada" pe acolo... ... se pare ca acum e zona de forja de macadam.... Am sa trec si eu in curand sa testez noua configuratie a traseului... Editat Noiembrie 15, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Salutare.. frumoase ture .. pacat ca nu o sa pot sa ma alatur si eu ....in drum spre casa de la Ernei din 8 nov... un imbecil ne-a ras de pe motor si pe mine si pe fratemi-o ... si acuma repaus.. probabil total a intrat din lateral cu un A6 exact in picioarele noastre si s-au cam sfaramat picioarele ... tocmai cand vorbisem cu d-ul Adi de urmatoare iesiri la Ernei .. asta este .. s-a intamplat , sper sa ne recuperam ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Salutare.. frumoase ture .. pacat ca nu o sa pot sa ma alatur si eu ....in drum spre casa de la Ernei din 8 nov... un imbecil ne-a ras de pe motor si pe mine si pe fratemi-o ... si acuma repaus.. probabil total a intrat din lateral cu un A6 exact in picioarele noastre si s-au cam sfaramat picioarele ... tocmai cand vorbisem cu d-ul Adi de urmatoare iesiri la Ernei .. asta este .. s-a intamplat , sper sa ne recuperam ride safe Chiar am auzit de voi.Va doresc insanatosire grabnica si fara complicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Insanatosire grabnica si din partea mea ptr amandoi....sper sa ne revedem cat mai curand pe drumuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salutare.. frumoase ture .. pacat ca nu o sa pot sa ma alatur si eu ....in drum spre casa de la Ernei din 8 nov... un imbecil ne-a ras de pe motor si pe mine si pe fratemi-o ... si acuma repaus.. probabil total a intrat din lateral cu un A6 exact in picioarele noastre si s-au cam sfaramat picioarele ... tocmai cand vorbisem cu d-ul Adi de urmatoare iesiri la Ernei .. asta este .. s-a intamplat , sper sa ne recuperam ride safe Insanatosire grabnica si speram ca sezonul viitor sa ne vedem pe traseu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 insanatosire grabnica si sa speram ca pe sezonul viitor veti fi din nou in sa. Bachus pe unde ai facut poza aceasta ?este cumva in satul Sona , inspre Fagaras ? Adi am inteles ca stii mai multe despre acesti tumuli funerari , poti sa imi dai mai multe detalii despre aceste morminte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Bachus pe unde ai facut poza aceasta ?este cumva in satul Sona , inspre Fagaras ? Adi am inteles ca stii mai multe despre acesti tumuli funerari , poti sa imi dai mai multe detalii despre aceste morminte ? Este undeva intre Sighisoara si Agnita.Cred ca tot Adi te lamureste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 zici ca e o tzatza.. are si lapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) pervers mic ce esti.... numa la tzatze iti sta capu .... om batran si insurat..... Revenind la lucruri serioase.... Toni cand vrei povestim despre tumuli, sant din perioada predacica. Razvan... INSANATOSIRE GRABNICA !!!... sa ne revedem in ture montane ! Editat Noiembrie 22, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate