mariusspuneceva Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Da sunt sh dar foarte putin folosite mai mult au stat, si aveti poze aici manusi http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+ron-54656.html costumul aici: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+fo+-54653.html si casca s-a dat deja, m-a sunat cineva si i-am oprit-o va rog daca sunteti interesati da-ti un tel sau un mail sau PM sa nu distrugem acest topic superb merci pt intelegere Marian 0721269731 da click http://www.olympusgrup.ro/MANUSI-MOTORBIKE...UL-133-45p.html si convinge-te ca manusi ca alea sunt 100 lei perechea noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Plictiseala in timpul saptamanii,m-am gandit sa-l testez un pic pe FRANK pe asfalt sa vad ce pot acei 98 de cai la un ditamai monstru ca el.Iata rezultatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Plictiseala in timpul saptamanii,m-am gandit sa-l testez un pic pe FRANK pe asfalt sa vad ce pot acei 98 de cai la un ditamai monstru ca el.Iata rezultatul: Faina poza! Si motoru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Plictiseala in timpul saptamanii,m-am gandit sa-l testez un pic pe FRANK pe asfalt sa vad ce pot acei 98 de cai la un ditamai monstru ca el.Iata rezultatul: faina poza , fain si motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madgogums Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Plictiseala in timpul saptamanii,m-am gandit sa-l testez un pic pe FRANK pe asfalt sa vad ce pot acei 98 de cai la un ditamai monstru ca el.Iata rezultatul: Tu erai pe Livezeni-Ivanesti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Tu erai pe Livezeni-Ivanesti??? Da...am fost pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Fratilor, pe http://www.motoonline.ro/ putem descarca aproape toate Manualele de Reparati aprox pt toate modelele Super in plus si alte informatii Drum liber si sper sa va ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinel31 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Salutare Fratilor, ramane valabil casca http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...%80+-54643.html pentru voi 380 RON este deja personalizata pt LC8 o zi buna si scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 camila Faine pozele, faine locurile! Ce guma ai pe spate pe F650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Mites E07 fata si Mitas E09 spate. Da, e un traseu deosebit si foarte solicitant , in conditiile de noroaie care l-am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 postez cateva poze in numele unui prieten care a fost cu CB-ul in grecia, el spune ca nu are timp !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 postez cateva poze in numele unui prieten care a fost cu CB-ul in grecia, el spune ca nu are timp !!! sa fie sanatos, da tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 unu care vrea sa faca acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 unu care vrea sa faca acelasi lucru sa fi si tu sanatos, la profil nu ai nimic, o poza cu tine nu ai pus, motorul nu l-ai prezentat ai incalcat regulile si meriti sa fi pedepsit, din scrierile biblice propun sa fi pus la perete si sa-ti fie aplicat tratamentul cu pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 poi in poza asta eu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 poi in poza asta eu sunt daca faci pe prostu risti sa fi luat ca atare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 Azi din nou prin M-tii Calimani, Valea Parau Cald spre Poiana Moldoveanca, doar eu si camila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Azi din nou prin M-tii Calimani, Valea Parau Cald spre Poiana Moldoveanca, doar eu si camila. Foarte frumos...sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Iesire Offroad Tg Mures-Bezid si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Azi din nou prin M-tii Calimani, Valea Parau Cald spre Poiana Moldoveanca, doar eu si camila. Faina iesire pacat ca nu am putut veni.....cica traseu lejer din poze nu mi se pare prea lejer la cata energie aveam ieri in mine Editat Mai 25, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Daca veneai cu elefantu ramaneam pe forestier nomal, nu intram pe drum de taf... ... as fii intrat eu mai serios, insa singur, fara sprijin e prea riscant. Ramane pe data viitoare ! Bafta ! @cr125KGL ... faina tura !.... La cat mai multe ! Poate tragem una impreuna odata... chiar daca camila mea nu merge peste tot unde urca motoarele voastre ! Editat Mai 25, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 @cr125KGL ... faina tura !.... La cat mai multe ! Poate tragem una impreuna odata... chiar daca camila mea nu merge peste tot unde urca motoarele voastre ! Salut Adi! Avem in plan pe anul acesta o trecere din Rastolita peste Calimani pana la lacul Colibitza. Poate reusim sa ne sincronizam si sa mergem un grup mai numeros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Fratilor ...merge careva la Cluj sambata dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Lista de 1 mai continua... Noi (adica eu, prietena si africa) am fost cam pe acelasi traseu ca si cele doua dominatoare, cu care insa din pacate nu neam mai intilnit . Noi am plecat joi la cluj; vineri am fost pe vaile somesurilor (mai mult dintro greseala lam parcurs atat pe cel rece cat si pe cel cald),lacul fantanele, poiana horea , de unde am iesit la albac,si apoi la vartop unde am innoptat. Pe drum neam lipit de un grup de transalpuri- baieti din cj, cu care neam mai intilnit si duminica la intoarcere. Sambata a fost zi de drumetie pe jos...am parcurs arieseni- cheile galbenei- cetatile ponorului- arieseni. Iar duminica neam intors pe valea ariesului acasa...concluzia ? frumoasa tara noastra! si e mare pacat sa nu o cunoastem si mai ales sa nu avem grija de ea! Super tura voastra nota Ne-am petrecut pe drum noi urcam catre Campeni si voi coborati catre Turda . Eram cu doua motoare un Transalp si un Tenere ! Multa bafta si la cat mai multe ture frumoase ! Poate ne vedem la intrunirea de la Cluj ( Gilau ) ! 10.05.09Tura pe Scaunul Domnului, participanti Vali (Yamaha TT) si subsemnatu. Am avut parte de bolovani, noroaie, zapada, insa e un traseu ce merita tot efortul. Las imaginile sa vorbeasca... prima pauza la baza platoului, de aici urma greul distractie maxima... la cele 200 de kg ale camilei... enduro in fundal Valea Galaoaiei pe unde am urcat intram in padurea de pe platou si incepe din nou distractia traversari cu zone de zapada de peste 50 cm cam asa arata camila, eu....... nu comentez... si in sfarsit sus .. peisaje de vis .... relax total ... Vali camilele ... in fundal Valea Muresului instantanee din padurea de pe platou relaxare totala si putin alpinism in clapari moto Vali... cautand sprijin peisaje superbe ... camila si coborarea... mai greu decat la urcare da am ramas amandoi in sa coborare autoband pauza Cam asta a fost, munca de negru la tinut motoarele, insa satisfactii pe masura ! Sa auzim de bine ! SUPER BETON !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Fratilor ...merge careva la Cluj sambata dimineata? Super tura voastra nota Ne-am petrecut pe drum noi urcam catre Campeni si voi coborati catre Turda . Eram cu doua motoare un Transalp si un Tenere ! Multa bafta si la cat mai multe ture frumoase ! Poate ne vedem la intrunirea de la Cluj ( Gilau ) ! SIGUR ne vedem la cluj!!! Noi plecam de azi , cam intro ora doua..(daca mai merge careva de azi..anuntativa!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate