baiatu_tony Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 poti sa iei premiu Iron But Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Inca un film aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Inca un film aici: adevarat traseu........ce viata faina ai adi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 FILMUL CU URCAREA PE GROSSGLOCKNER AICI: cam ce viteza ati avut constant pe durata intregii excursii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 te doare la basca.drum fara evenimente ca de drum uscat nu prea se poate zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boomer Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Inca un film aici: treburi greele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Piciule ce invidios am fost azi pe tine prin ms ....ce lejer te plimbai tu cu motoru prin trafic si eu am facut radacini la semafor ..... ....data viitoare ma dau jos din masina si ma urc la tine pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Alte poze am mai pus aici: /index.php?...20#entry1224633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Piciule ce invidios am fost azi pe tine prin ms ....ce lejer te plimbai tu cu motoru prin trafic si eu am facut radacini la semafor ..... ....data viitoare ma dau jos din masina si ma urc la tine pe motor haide,ca te primesc Alte poze am mai pus aici: /index.php?...20#entry1224633 frumos,frumos.Cand mai inaintez si eu in varsta o sa ne vedem la o tura in Alpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 31, 2008 Autor Share Postat Mai 31, 2008 Maine de dimineata vine cineva la o tura pe traseul: Toplita-Monument-Lacul Iezer-Exploatarea de sulf-Gura Haiti-Panaci-Bilbor ????? E tura de soft enduro exclusiv pe drumuri forestiere. Tel. 0741091481 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Maine de dimineata vine cineva la o tura pe traseul: Toplita-Monument-Lacul Iezer-Exploatarea de sulf-Gura Haiti-Panaci-Bilbor ????? E tura de soft enduro exclusiv pe drumuri forestiere. Tel. 0741091481 Ma io ma bag numa sa vedem ora de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Tura azi in M-tii Calimani, vf. Retitis 2021m Mai multe poze aici: /index.php?showtopic=218898 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Norocosule ....ai scapat de ploaie pe cand eu zici ca am facut contract cu ea pe Valea Salardului si dupaceia pe drumul de intoarcere ....macar am prins vreme buna pe Valea Bistrei si am putut incerca si eu cauciucul nou....beton .....am sa pun si eu poze cand reusesc sa le descarc ....la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 ATENTIE !!! Din cauza faptului ca la Sala Polivalenta are loc CAMEX - ul, intalnirea motociclistilor nu mai poate avea loc in acea locatie, asa ca am stabilit noul loc de intalnire la intrarea in vechea Piata de vechituri, sub podul peste raul Mures (podul care face legatura cu "Cartierul Unirii"). Deci intalnirea motocilistilor va avea loc intre orele 16,30 - 17,00 sub podul Mures, intrarea spre Piata de vechituri (Ocska piac). Va astept ! Scuze ca m-am bagat peste topicul vostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Otto te astept pe la magazin... am primit ceva ce iti vine super pe CBR PS: Care mai vreti Motul... Gh Doja, 210 Poftiti ca e proaspat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 INCA CATEVA POZE DIN TURUL ALPIN.... AUSTRIA-ELVETIA-NORDUL ITALIEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Poate, odata, ne va permite timpul si alte impedimente sa te insotim ! "Ride safe" si nu uita : "Only the sky is the limit !" Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 O scurta tura pe Valea Salardului impreuna cu Adi .... cu oprire la stana din imagine ptr niste cash si urda proaspat facute .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 O scurta tura pe Valea Salardului impreuna cu Adi .... cu oprire la stana din imagine ptr niste cash si urda proaspat facute .... cam pustiu pe acolo,unde erau oile?sau macar ciobanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cam pustiu pe acolo,unde erau oile?sau macar ciobanu in birou la becali.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cam pustiu pe acolo,unde erau oile?sau macar ciobanu Eram in asteptarea lor ...trebuiau sa ajung la cina\ Duminica 15 iunie etapa de motocros pe pista de langa Reghin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 dau si eu o fuga pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 dau si eu o fuga pana acolo Calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 dimineata merg pe la piata , poate se indragostestete careva de motoru meu si il vrea acasa , si sa ma uit de o casca , iar apoi pe la 10-11 merg pana la Reghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 dimineata merg pe la piata , poate se indragostestete careva de motoru meu si il vrea acasa , si sa ma uit de o casca , iar apoi pe la 10-11 merg pana la Reghin ia zi,ce ai mancat azi la amiaza?ce iti pregatesti maine de dimineata?cum iti plac ouale?fierte sau prajite?ce sapun folosesti?daca tot e jurnal aici sa fie complet macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate