Thomas Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Bine-ai venit in clubul select al oamenilor cu za pe deget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Sunteti frumosi foc! Asa cum ti-am zis si pe mess: sa aveti mereu grija unul de altul si sa nu lasati rautatea umana sa va atinga! Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 copilasi, casa de piatra!! sa aveti copii multi, frumosi si norocosi... sa'i faceti motociclisti!! 8 Martie, 12:45, Casa de casatorii sector 1, e in zona Arcul de Triumf. Pe cei ce vor sa ne felicite ii asteptam in zona incepand cu 12:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 Multumim tuturor pentru urari si in mod special lui George, Thomas, Achile si Nuka pentru ca ati fost alaturi de noi la eveniment!Nu stiu cat de prieteni ne considerati voi, dar va asiguram de prietenia noastra necondititonata pentru gestul vostru!!! Hai liberareeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Multumim tuturor pentru urari si in mod special lui George, Thomas, Achile si Nuka pentru ca ati fost alaturi de noi la eveniment!Nu stiu cat de prieteni ne considerati voi, dar va asiguram de prietenia noastra necondititonata pentru gestul vostru!!! Hai liberareeeeeeeeeeeee a fo o placere sa te vedem nenorocindu-te poze cand ajung in bucuresti Casa de piatra, irascibile!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 felicitari si casa de piatra si aici 2 poze de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Ete ce-am pierdut. Felicitari copii! Bre sa fiti fericiti, sanatosi si mai ales veseli! Va pup pe amandoi! Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Felicitari! Sa fiti iubiti...glad u found the one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Casa de piatra! Numai bucurii si impliniri si sa nu uitati sa comunicati, sa tineti aproape, sa ganditi impreuna!!! Si ar mai fi cateva dar o sa le descoperiti voi! Toate cele bune si chiar daca am vazut mai tarziu, beau pentru voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 Bine-ai venit in clubul select al oamenilor cu za pe deget Inca nu e za pe deget ... Sunteti frumosi foc! Clar! Multumim tuturor pentru urari si promitem sa fim cei mai fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Casa de piatra bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Inca nu e za pe deget ... E in suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate