ZORRO Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Multam si eu de poza, dead_man_walking, pentru poza asta te iert ca ai incercat toata seara sa ne furi scaunele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Inca o data ii suntem recunoscatori lui DMW ca ne reaminteste unde am fost si ce am facut vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Tin sa-mi cer scuze oficial fata de domnul Joe cel Negru ca nu am putut onora intalnirea de vineri cu el in sus-numita locatie si inca ceva:nu se mai face bre odata cald sa stam si noi la terasik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 don leoncio Nu uit niciodata o fatza...dar in cazul tau voi face o exceptzie! erai vineri prin etrusco??? care din cei multzi de acolo erai tu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 am fo shi io vineri....l-am cunoscut pa dead man, da in rest la salut nu prea se raspundea, oamenii se uitau neincrezator , poate pentru ca nu aveam motor, sau poate nu eram imbracat corespunzator asta e, am baut o bere , am mancat o pizza, au facut misto de mine prietenii (care au venit cu mine....iar restu au aflat mai tarziu ca sa rada si ei), dupa care am plecat acas ca berea e mai ieftina si fotoliul mai confortabil da sa stiti ca io nu renunt....poate data viitoare o sa cunosc mai multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 am fo shi io vineri....l-am cunoscut pa dead man, da in rest la salut nu prea se raspundea, oamenii se uitau neincrezator , poate pentru ca nu aveam motor, sau poate nu eram imbracat corespunzatorasta e, am baut o bere , am mancat o pizza, au facut misto de mine prietenii (care au venit cu mine....iar restu au aflat mai tarziu ca sa rada si ei), dupa care am plecat acas ca berea e mai ieftina si fotoliul mai confortabil da sa stiti ca io nu renunt....poate data viitoare o sa cunosc mai multa lume doar n-oi vrea sa te iei de gat cu toata lumea de la prima intalnire!!!! sa-tzi explic cum mi-am facut io intrarea: vin cu taxiul, aveam doar 500.000 shi nu avea sa-mi dea rest, cobor, ma duc la masa, salut, io sunt mihai sau D_M_W de pe forum .nu avetzi 100.000 pana schimb!!! s-a uitat rontz stramb la mine ( cine dracu mai e shi asta???) , da m-a imprumutat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Asta se intampla acu' vreo 2 saptamani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 acu vro 2 saptamani shi 3 zile da de atunci am baut cat am baut tot anul trecut la un loc shi ma las de meseria asta de beutor ca nu ma prinde bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 la ce ora au venit aia de la Marlboro cu copiutzele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Cam pe la 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Ohooo... faceam nani la ora aia, cred. Dupa 12 ore de munca... Ata ete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 shi eu eram dupa 10 ore de munca, da berea nu ma lasa sa plec acasa oricum nu ai pierdut nimic interesant shi am uitat sa va spun, deshi cred ca atzi aflat shi voi vineri seara: janel shi-a luat casca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Eu am primit proba pe mail cum ca m-as fi simtit bine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 deasupra celor 2 personaje din poza e casca mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 sal din nou, ca de vreo 2 sapt nu am mai scris... @DMW: te-am imprumutat pt ca am vazut ca s-au scormonit Bogdan si Otomanu (parca) dupa bani si nu au gast, ca altfel... cum de ai prins privirea aia, ca io incercam sa fie cat mai scurta si mai putin vizibila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Eu, sincer sa fiu ramasesem TAMPIT... ma gandeam ca poate cunoste pe cineva shi nu m-am prins eu dar... Oricum TUPEIST baiatul DMW... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Da intradevar dupa surle si trambite nici urma de petrecere in Etrusco dar nu mi-a parut rau ca am ajuns pe acolo pt. ca astfel am avut ocazia sa mai cunosc si eu lumea. De ex pe DMW in exercitul muncii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Pe Vio &Miu la o discutie intre fete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 ptiu, la câte absenţe am, rămân corijent am zis că mai bine merg acasă la ai mei, ca să nu îmi strige dup-aia că am preferat să merg la mare de 1 mai în loc să vin acas'. da nu-i broblem, începe sezonul cald, ne vedem la terase... Don Leoncio, tată, cum bre nu îţi aminteşti niciodată ce faci vinerea ? că se pare că nu o duci rău la party-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Bronto si cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 La un moment dat au ajuns si cei de la Marlboro...cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Si cu fetele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Si cam atat in mare... P.S.:Imi pare rau pentru calitatea pozelor,promit ca data viitoare o sa iasa mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Drogg, da ce fatze aveam in poza aia noi doi... Shi culmea ca am plecat amandoi la ghidon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 Eu, sincer sa fiu ramasesem TAMPIT... ma gandeam ca poate cunoste pe cineva shi nu m-am prins eu dar... Oricum TUPEIST baiatul DMW... nu shtiu cum ai ramas tu , da eu nu sunt tupeist daca nu imi imprumuta cineva bani atunci PENTRU 5 MINUTE, NU MAI MULT A DURAT PANA I-AM INAPOIAT, ma duceam acasa shi nu mai era nici un fotograf prin zona pana aparea droq' Drogg, da ce fatze aveam in poza aia noi doi... shi se spune fetze De ex pe DMW in exercitul muncii... multzumesc pentru reclama eu nu beau, nu fumez poza arata de parca ar fi ruda cu PHOTOSHOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate