Sari la conținut

Mi-au pus oare ceva in toba?


ZORRO
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu daca am deschis bine topicul aici, dar am adus motoru la bloc si ieri dimineata nu a pornit, iar dupa amiaza cand am dat o pedala a bubuit de au sarit toate filtrele din teava de esapament, noroc ca era un gard in spate ca au sarit rau de tot. Imediat s-a auzit de la un geam "Da-o ba la fiare vechi, hirati ai dracu de motocilisti". Primul lucru m-am gandit ca mi-a bagat cineva benzina in toba (nasol), apoi ca s-ar putea totusi sa se fi acumulat gaze, i-am dat vreo 5 pedale, schimbat bujia.

PS. Sa stiu dc o mut in alta parte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe... imi amintesc si eu de primele zile cu simsonul. In principiu, aveam un magnetou cam prost, care mai "pierdea" scantei, deci motorul pompa benzina nearsa care normal, se acumuleaza pe tzeava de esapament si cand mai prinde motorul cate o scanteie si ies gazele alea (inca aprinse)... apai ma speriam si eu, dar bietzii "civili". Deci, "asa face toate" :lol:))))))) . Oricum, "puscatura" de comunista e net superioara "exploziilor controlate" pe care le poti face cu un motor mai modern, din butonul de stop - in principiu - turezi motorul bine, apoi apesi butonul de stop, care taie scanteia de la bujie - din inertzie, motorul pompeaza amestec in toba, amestec nears, apoi, pana sa moara motorul, pui contactul - prima portzie de gaze aprinse se duce si aprinde ce s-a adunat pe toba si bubuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De aceea sunt prinse la mine sitele tobei cu doua surubele. Sa stea acolo. Odata nu am mai putut sa prind suruburile si am lasat-o asa. La o tentativa esuata de pornire, rateu si sitele au sarit afara. Nu erau "civili" in zona, deci nu am avut parte de "hirati ai dracu de motocilisti!". :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am patit, la mine se intzepeneste si abia pot sa scot sita dupa ce scot alea 2 suruburi. Si cand ii dau rateuri le da finutz. Ce mai ma iubeste si ea cum o iubesc eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta imi aminteste de mine pe jupiter :ok: :lol: ceaasi chestie am patzito si io dar am avut parte de ceva oaua si borcane aruncate dupa mine prin spatele blocului ........

 

 

 

 

 

SAlVE SI ASFALT USCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...