hoinar Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Am găsit pe internent de vânzare un moped SIMSON din anii '50 la 90 de euri. Se merită să-mi iau aşa ceva sau ca să merg cu el 1 oră stai 4 să-l repar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 la banii aia nu mi se pare mult ! acu mai depinde de acte, funcionare, stare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Un coleg de al meu a avut unul din ala si era f. multumit de el. L-a vandut cand si-a luat simson mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 e mult pretzu asta, iti iei si un Piagio uzat la banii astia... Sau iei un Carpatzi Sau daca te tine iei un minsk fara acte si te dai pe camp, te distrezi, faci soft enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Bai Hoinar fii mai omule serios, ai pus un topic marfa cu IMS-ul, nu te strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 Si ce are de-aface I.M.S. cu Simson?!! Si daca-i moped inseamna ca-i cu pedale. Eu inca nu am carnet categoria "A". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 E o idee sa iti spargi banii de motor pe o Simsoneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 Ce-i de ras? Vreau si eu un raspuns. Se mai gasesc piese pt. asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Piese pt. asa ceva sunt foarte slabe sperante sa gasesti.....sa zicem vreo 1%. Daca e in stare impecabila.....merita sa-l iei,te dai cu el 1an sau 2 pana strangi bani, daca nu....ia-ti o mobra mai bine de banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Simsoneta e haioasa, dupa ea s-a facut Carpatziul. Eu am un mot. de carpatzi, cand eram mic il pusesem la un Pegas Camping DAR vezi ca are 69 cm3, cred ca tre' inscris shi tre' carnet, chiar daca are pedale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 Pe unde gasesc poze cu un moped d-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 uite aici unul din modelele de simson moped si aici ai linkul cu modele de simson fabricate...chiar si cele de 250cc http://www.ostmotorrad.de/setframe.php4?ma...tframe=left.php daca dai cautare pe google gasesti orce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Aprilie 29, 2005 Autor Share Postat Aprilie 29, 2005 @robychoper: mersi pt. link. Vad ca au si ceva date tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 Cred ca Simsoneta ar fi singura ta varianta domnule Hoinar, ca oricum nu cred ca esti in stare de altceva. ...a si inca ceva...Simsoneta este veche...veche...veche...eeeee "Prietenii stiu de ce..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 De ce nu as fi in stare de altceva, Phoenix. Pt. ca pun atatea intrebari? Daca de atata am bani deocamdata... Si am pus osu' la munca! Si strang bani pt. un motor adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Foarte bine ca muncesti pentru un "motor". Ar fi bine sa muncesti mult ca sa poti sa iti cumperi chiar o motocicleta, nu doar un motor. Glumeam!!! Asa sunt eu uneori mai rautacios. Pui intrebari...foarte bine dar uneori intrebarile tale sunt tampite, alteori par ale unui copil de cinci ani, iar uneori spui niste lucruri pe care le-ai auzit si tu asa din intamplare sau le stii incomplet si vi si postezi pe forum ca sa vada altii cat de tare esti tu. Nu faci nimic altceva decat sa REINVENTEZI APA DE PLOAIE. Eu iti dau un sfat pe care ar fi bine sa il asculti cu atentie, pentru ca de multe ori te-ai facut de ras: - fa o lista cu toate intrebarile care te macina (de genul, Jawa are motor in 2t sau in 4t? care este diferenta dinte lant si cardan? nu este acelasi lucru? ce este ala un motor boxer si de ce are chestiile alea iesite mult afara...cilindrii - cauti un motociclist din Bucuresti care se pricepe bine la astfel de lucruri. - strangi niste bani. - cu banii pe care ai reusit sa ii strangi (ar fi ideal sa fie peste 200.000 lei) il duci pe respectivul motociclist la o bere, doua, trei... si iti explica, te lamureste toata noaptea cum stau lucrurile. - astfel nu te vei mai face de ras pe forum punand intrebari tampite. Mult succes! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Phoenix_Harley nu mai fii mai rau , e si el macinat de pasiunea pt o Simsoneta . Si e si el la fel de praf la cultura tehnica ca si mine pana sa-mi iau IJ cu atash acu 2 ani. @Hoinar Frate am vazut atatea Mobre ingrijite . Ai putea sa-ti iei un Hoinar, e aproapre ca Minsku. Dar tu nu pricepi ca pt a-ti lua o Simsoneta si a o repune in functiune bine iti trebuie cunostinte bune si piese... Lasa prostiile, strange bani constiincios, si peste un an, 2, 3, 5 cand oi avea tu 18 ani vei avea destul si iti iei direct o motocicleta ingrijita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Mai 5, 2005 Autor Share Postat Mai 5, 2005 Am 22 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 La multi ani. Iti doresc sa ai parte de cat mai multa fericire pe motocicleta pe care ti-o doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate