Hosszu Toll Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) Doua intrebari pentru posesorii de 990uri:- din ce an au pus astia ABS? - 1.80m cu 65 kg are vreo sansa? Multam fain Sunt posesor de 950: - toate 990 simple au ABS(adica din 2006); nu au abs modelede S si R; - 950-ul meu e mai inalt cu 2 cm decat 990 si am 1.85 si nu sunt nici prea gras - pe asfalt nici o preoblema de inaltime - o bag destul de des pe off, in miscare nu se simte deloc; - il mai scap pe jos, cand ma opresc undeva unde e mai inclinat drumul si nu ajung jos cu picioarele, dar asta de cele mai multe ori e din vina mea ca uit, dar un crash bar rezolva tot . Ride Safe! Editat Decembrie 30, 2010 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Domnilor, am gasit o poza care mi-a fost facuta pe Tunari la un testdrive KTM. Highly recommend a 990 beast !) PS: In plan secund un ss ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Domnilor, am gasit o poza care mi-a fost facuta pe Tunari la un testdrive KTM. Highly recommend a 990 beast !) PS: In plan secund un ss ) Am vreo 853MB cu poze de pe Tunari. Daca am timp caut si poate iti mai gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 (editat) Prima tura pe anu asta: /index.php?...&start=1160 ..... mai multe poze pe blog. Ride Safe! Mesaj completat Burn the rubber, not the soul ! Editat Martie 27, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) salutare, cineva interesat de un set de genti Zega aluminiu pt 950/990? sunt cele de pe Touratech - folosite de 3-4 ori. le dau impreuna cu suportul. mai trebuie doar suruburile lungi de prindere pe lateralul seii, pentru ca pe cele cu care a venit le folosesc acum pe manerele laterale. pretul gentilor e de 900eur pe touratech. le dau la juma de pret. pt info pe tel 0722 699 124, raspund mai repede la mobil. Topcase-ul din poza nu e inclus. bafta, dragos. Editat Aprilie 7, 2011 de dragosgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 O mica iesire de weekend: Visit My Website Campul cetatii - video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Doua intrebari pentru posesorii de 990uri:- din ce an au pus astia ABS? - 1.80m cu 65 kg are vreo sansa? Multam fain Tot cerea Petrica poze de actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Sa mai dezmortim putin coltisorul asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) hehehe,poza de la releu e frumoasa,cred ca am una la fel,numai ca sunt cu cruiserul Editat Aprilie 16, 2011 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 misto ktm-u negru, mi piace! mi-e dor sa mai trag si io o tura cu el, cred ca sapt asta il scot la soare. am fost pana in grecia de paste si tare mai mergea sa-l scot p-acolo bafta si drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 De prin batrana si mirifica Dobroge : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Minivacanta de pasti, tura de trei zile...... nu am stat prea mult pe ganduri, am profitat de zilele libere. Am decis sa mai cutreieram un pic muntii, sa vizitam ceva castele si toate astea bineinteles cu motorul si cortul, seara la un foc de tabara....cred ca eram doar noi doi cu cortul. /index.php?...307&st=1170 - in josul paginii sau pe blogul personal : http://adventure-spirits.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 care parte din transalpina ai facut-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) care parte din transalpina ai facut-o ? Partea de Nord, de la Obarsia Lotrului pana unde se vede din poze, cred ca peste vreo 2 saptamani se va putea trece, ar trebui sa se mai topeasca din zapada de pe drum. Ride Safe! Editat Aprilie 28, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 deci obarsia lotrului - sebes ai incercat sa faci? si nu a mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 (editat) . Editat Aprilie 29, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) Am venit dinspre Brezoi - Lacul Vidra.Obarsia Lotrului - Ranca nu a mers, am ajuns aproape sus,mai erau cateva curbe.... dar mai e multa zapada pe drum Transylvania Tour - part I Cam asa arata Transalpina de pasti: Transylvania Tour - part II Editat Mai 12, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am venit dinspre Brezoi - Lacul Vidra.Obarsia Lotrului - Ranca nu a mers, am ajuns aproape sus,mai erau cateva curbe.... dar mai e multa zapada pe drum Transylvania Tour - part I Cam asa arata Transalpina de pasti: Transylvania Tour - part II superb. si filmarea si motocicleta. abia astept sa ajung pe acolo in primul week-end din iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 (editat) superb. si filmarea si motocicleta. abia astept sa ajung pe acolo in primul week-end din iunie. Mersi!... cred ca pe atunci poti sa treci de tot. Ride Safe! Gata s-a decist : KTMeet 2011, 17-19 iunie, Măguri-Răcătău, Cluj mi multe detalii aici: http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?showtopic=731&st=0&do=findComment&comment=4594 Editat Mai 27, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Mersi!... cred ca pe atunci poti sa treci de tot. Ride Safe! Gata s-a decist : KTMeet 2011, 17-19 iunie, Măguri-Răcătău, Cluj mi multe detalii aici: http://www.ktmclub.ro/forum/index.php?showtopic=731&st=0&do=findComment&comment=4594 am trecut bine mersi fara nici o problema, exceptand cei 3-4 km de mers pe grindina multam de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) am trecut bine mersi fara nici o problema, exceptand cei 3-4 km de mers pe grindina multam de info! Cu placere! Ceva poze? Editat Mai 30, 2011 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Cu placere! Ceva poze? am pus pe facebook cauta-ma dupa nume Dobre Cristian Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 am pus pe facebook cauta-ma dupa nume Dobre Cristian Valentin Am vazut pozele, foarte fain, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Am vazut pozele, foarte fain, la mai multe! ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) Gata, am intrat si eu in club cu frumusetea din imagine. 990 adv, model 2007 travel edition deocamdata 2 intrebari: 1: a pus cineva la parbrizul de touring deflectorul de vant de la TT? mie imi arunca vantul direct in cozorocul de la casca si de la 120 in sus e cam deranjant(am 1.90). Are efect daca il montez? Si mai important .. tine parbrizul asta care deja e mai inalt? http://www.touratech.com/shops/001/product_info.php?products_id=790&osCsid=64fa4b00ed6961b8ae0d90e8232325ab 2: ce topcase-uri folositi? imi plac alea de la TT, zega pro. Care-i chestia cu aluminiu simplu si cel "anodized"? Bob Editat Iunie 21, 2011 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate