RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multumesc serban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Simplu, tot terenul de langa traseul Offroad era PLIN DE NOROI. La copilul ala imi venea sa ii dau o ciocolata unde e xr -ul, unde e xr-ul? Salut intrebare de NOOB Cum se scoate maneta schimbatorului de viteze(pentru ca al meu are joc si vreau sa il schimb) Am scos un surub dar nu iese , mai are un sistem de siguranta? Multumesc al meu avea joc destul de mare. am scos surubul de sub el, dar nu iesea. m-am chinuit destul de mult sa-l scot afara de pe axul acela dintat. l-am dat la cineva sa mai ia din partea unde se unesc ''bratele'' cand strangi surubul. am pus surub nou si l-am strans tare. acum e ca nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Va dati seama ca s-a transformat topicul in CHAT? Pentru asa ceva puteti deschide topic separat. Presupun eu, ca aici ar mai vrea unii altii sa gaseasca informatii relevante despre model, nu ceea ce a aparut de cateva zile. Doar un repros amical. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Am reusit sa scot pedala schimbatorului si este cam uzat (cred ca deja a luat cineva din el cu spui tu dorin) Dupa ce iau salariul ma duc sa comand pedala,oglinda si protectiile furcii fata. Editat Decembrie 8, 2008 de RD 02 ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Am reusit sa scot pedala schimbatorului si este cam uzat (cred ca deja a luat cineva din el cu spui tu dorin) Dupa ce iau salariul ma duc sa comand pedala,oglinda si protectiile furcii fata. ai putea sa cauti si pe aici in forum, sunt cativa baieti care dezmembreaza domi. Si eu mi-am rupt schimbatorul de viteze pe macadam, dar numai partea aceea de care tragi pt a schimba vitezele. A trebuit sa improvizez pana acasa si am bagat un surub cu un cauciuc peste. A ramas asa, pentru ca mi-a fost greu sa gasesc modelul pt mobra mea. Mi-am luat si teapa cu unul caci nu se potrivea la surubul de prindere. Editat Decembrie 8, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) INFO Am decis sa imi cumpar pedala schimbatorului noua pentru ca a mea era deja tunata Preturi Honda Romania Oglinda dreapta-179 lei Pedala schimbator 294 lei Protectiile noroi furca 178 lei pe bucata Preturile sunt cu tva Acum sa vad daca reusesc sa le gasesc mai ieftin. Are cineva idee daca se potrivesc oglinzile si de la transalp ? Multumesc pentru sfat ravenitza Editat Decembrie 8, 2008 de RD 02 ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) baga un ochi aici, discuta cu omu si vezi daca-ti place. http://www.dillypoint.ro/ofertamoto.htm pedala 95lei, setul oglinzi 50lei. Editat Decembrie 8, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 INFO Am decis sa imi cumpar pedala schimbatorului noua pentru ca a mea era deja tunata Preturi Honda Romania Oglinda dreapta-179 lei Pedala schimbator 294 lei Protectiile noroi furca 178 lei pe bucata Preturile sunt cu tva Acum sa vad daca reusesc sa le gasesc mai ieftin. Are cineva idee daca se potrivesc oglinzile si de la transalp ? Multumesc pentru sfat ravenitza daca stiam ca vrei sa iti iei de la honda iti spuneam din start sa nu te mai obosesti. cauta mai bine la dezmembrari sau la siteul pus de Serban, e si in semnatura mea. Garantez pt om. baga un ochi aici, discuta cu omu si vezi daca-ti place.http://www.dillypoint.ro/ofertamoto.htm pedala 95lei, setul oglinzi 50lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 da , poti sa o comanzi si nu costa nici mult.eu am dat 87 lei pe ea.deci nimica toata.cauciucuri, nu stiu ce sa zic, incearca de-alea cu crampoane dar nu exclusiv de cross.is unele cu care poti mere si pe strada si pe camp la fel de bine...nu stiu ce sa zic. Salutare, Ziceai ca aripa de KTM care se potriveste la Domi e de 520. Ai idee din ce an e KTM, ca vreau sa o comand si mi se cere anul de fabricatie. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multumesc o sa iau legatura cu domnul de la dillypoint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salutare, Ziceai ca aripa de KTM care se potriveste la Domi e de 520. Ai idee din ce an e KTM, ca vreau sa o comand si mi se cere anul de fabricatie. Merci baiiiii!!!!! astia mie imi trimit aripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multumesc o sa iau legatura cu domnul de la dillypoint Uite vezi poate gasesti si la baiatul asta: /index.php?...=256944&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multumesc mult ravenitza si serban. Am vorbit cu dilly si este ok iar linkul m-a ajutat mult pt ca vreau tobele sa vad cum suna fara filtre... Cine a scos sitele din tobe a perceput vreo diferenta? Avantaje /Dezavantaje Ma gandesc ca se deregleaza daca ii umbli la tobe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Multumesc mult ravenitza si serban. Am vorbit cu dilly si este ok iar linkul m-a ajutat mult pt ca vreau tobele sa vad cum suna fara filtre... Cine a scos sitele din tobe a perceput vreo diferenta? Avantaje /Dezavantaje Ma gandesc ca se deregleaza daca ii umbli la tobe? in jurul paginii 30 parca se vorbeste despre modificarea tobelor si detalii...nu mai tin minte exact pagina, dar e descris de Axa cu scame, pas cu pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Ravenitza tu esti acolo??? cu slr ul (1:30) Editat Decembrie 8, 2008 de RD 02 ALX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Ravenitza tu esti acolo??? cu slr ul (1:30) da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cred ca o sa se faca poteca pe acolo..... or sa fie organizate serii,.... mie tot nu mi-a venit crashbarul. Stiam eu de ce am ocolit sa fac comanda la hepco si am tot incercat sa rezolv LOCO. Cind ziceau astia ca vine iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) cred ca o sa se faca poteca pe acolo..... or sa fie organizate serii,.... contribuim la aratul muntilor patriei noastre! mie tot nu mi-a venit crashbarul. Stiam eu de ce am ocolit sa fac comanda la hepco si am tot incercat sa rezolv LOCO.Cind ziceau astia ca vine iarna? Am auzit ceva de noiembrie... dar asta era demult si nu au zis la ce an se referau Oricum deja e urat de mers p'afara. Doar sa exersezi powerslideuri la cat de tari is gumele acuma. Apropo, serbane, al tau e dominatoru parcat ziua pe Eminescu aproape de mosilor? Sunt si eu curios sa-ti vad crashbaru pe domi... cand iti vine. Si pe mine ma bate gandu la asa ceva... Editat Decembrie 9, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Apropo, serbane, al tau e dominatoru parcat ziua pe Eminescu aproape de mosilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Pai nea' Dorine, un chopper e facut sa stea pe doua roti si atata nene! N-are el treaba cu cazaturile! Mai nasol ca enduroaicele noastre is obisnuite sa ia trante... te pomenesti ca le-o si placea? oai pai sa vezi ce fuge diminatorul de sub tine daca incerci sa faci pe enduristul...am avut noroc avand protectii( numai jaca), ca de nu rupeam bolovanii cu bucile le place sa cada iti zic io, dar e naspa ca nu scapi cu manete, semnalizari, scarite Bai da' ce se strange gasca de Transalpina pentru la anu' e mai frumos sa ne abatem din traseul classic, mi se pare o portiune mare destul de plictisitoare cu bolovanii aia....mai bine ne bagam pe la umbra prin padure dupa niste zznieura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Pai tu incerci sa culegi smieura din aia ma... fara sa te dai jos de pe moto? D'aia'ti cade, bre! Aaaa. da tu cum porti jaca aia nene, de-ti protejaza bucili? Back on-topic, sa nu zica lumea ca facem (prea mult) chat: O trecu' si domiu meu la culcare. Deocamdata sade pe cricu-i si c-o husa. Poate ar trebui sa ii inchid benzina, golesc carbu, eventual data jos bateria... alte idei? Cred ca o voi salta doar de spate sa decomprim amortizoru; gumele oricum le schimb primu lucru la primavara. Chiar, stie cineva un loc unde-mi pot schimba gumele aproape de titan? Da' sa stie oagarii sa umble cu roti spitate de moto, nu sa dea ca ghiolbanii in ele de pomana... PS: @serban: poate ai sa razi, dar sa stii ca din cauza ta mi-am laut domi! Editat Decembrie 9, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 PS: @serban: poate ai sa razi, dar sa stii ca din cauza ta mi-am laut domi! oaiiiii ce te-o prostit!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Voi le-ati bagat la iernat?! Upss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Uite cum ma provoci sa fac offtopicuri... ON TOPIC: Honda NX 650: s-a nascut prin 1988 intr-o familie de oameni cu traditie, este un copil sanatos, cu imunitate ridicata la multe solicitari, a studiat in japonia pana prin 94 apoi s-a mutat in italia, si-a redus cu 2cp nervozitatea, caracterul a ramas acelasi, fizic nu s-a schimbat foarte mult, e apreciat de toata lumea de cand s-a nascut si pana azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Tare rau ON TOPIC: Honda NX 650: s-a nascut prin 1988 intr-o familie de oameni cu traditie, este un copil sanatos, cu imunitate ridicata la multe solicitari, a studiat in japonia pana prin 94 apoi s-a mutat in italia, si-a redus cu 2cp nervozitatea, caracterul a ramas acelasi, fizic nu s-a schimbat foarte mult, e apreciat de toata lumea de cand s-a nascut si pana azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate