Ravenitza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Bre cand va mai strangeti la garaj sa mesteriti + o berica, dati si voi un tel, mi-e dor de voi. Pe bune! Zilele trecute m-am uitat pe filmarile de la Sibiu, hehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Bre cand va mai strangeti la garaj sa mesteriti + o berica, dati si voi un tel, mi-e dor de voi. Pe bune! Zilele trecute m-am uitat pe filmarile de la Sibiu, hehe... La garaj? Pai de abia acum incepe distractia. Toamna e in toi, toti muntii ne-asteapta pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 La garaj? Pai de abia acum incepe distractia. Toamna e in toi, toti muntii ne-asteapta pe noi Da' mah da ea are ascutitoare si aia nu papa muntii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 La garaj? Pai de abia acum incepe distractia. Toamna e in toi, toti muntii ne-asteapta pe noi Ca sa le aranjati inainte de excursii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
polizoru' Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Frate Mirciulica, fain Dominatorul tau. Sa-l stapaneti sanatos! Trebuie sa le facem cunostinta Dominatoarelor noastre, ca am senzatia ca ne-am propus de mult Daca tot i-ai pus filtru K&N, i-ai pus si jiglere Dyno, ca sa fie setul complet? (Nu stiu cum va sta cu consumul dupa Dyno, dar al meu - tot din 96 - dupa ce i-am pus filtrul K&N nu sare de 4.5l/100km afara si 5.00 -5.2l/100km in oras.) Iar prietenului tau din Timisoara, spunei ca are cel putin un client din Bucuresti Salutare! treaba sta in felul urmator: daca am macar vreo 2-3 comenzi deci 6 darabe de cutii m-apuc de treaba, daca nu-i graba .... se rezolva! si legat de crash-bar, deocamdata e in studiu ca ce-am vazut pe la hepco&becker nu mi se parea prea zdravan ... oricum sunt prin zona numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Salutare! treaba sta in felul urmator: daca am macar vreo 2-3 comenzi deci 6 darabe de cutii m-apuc de treaba, daca nu-i graba .... se rezolva! si legat de crash-bar, deocamdata e in studiu ca ce-am vazut pe la hepco&becker nu mi se parea prea zdravan ... oricum sunt prin zona numa bine! H&B-urile mari (alea care vin in dreptul cilindrului, nu alea care stau pe langa scut) sunt destul de tapene. Din ce am vazut, isi fac treaba. Sincer si pe mine ma intereseaza cutiile, dar momentan dupa achizitia rezervorului sunt cam in plop si plopul in aer. Cum ai spus si tu: nu-i graba Editat Septembrie 29, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Vreun manual pentru un domi din 93 aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Ala care a presupus ca profilul tau e la zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 De profilul meu zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Urmatoarele 10 zile, care va trebe manualu de reparatii si nu-l aveti deja: http://dl.transfer.ro/WorkMan-3a0b916d2.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Frate Mirciulica, fain Dominatorul tau. Sa-l stapaneti sanatos! Trebuie sa le facem cunostinta Dominatoarelor noastre, ca am senzatia ca ne-am propus de mult Daca tot i-ai pus filtru K&N, i-ai pus si jiglere Dyno, ca sa fie setul complet? (Nu stiu cum va sta cu consumul dupa Dyno, dar al meu - tot din 96 - dupa ce i-am pus filtrul K&N nu sare de 4.5l/100km afara si 5.00 -5.2l/100km in oras.) Iar prietenului tau din Timisoara, spunei ca are cel putin un client din Bucuresti Frate, unde gasesc jiglerele astea? Ai si vre-un wizard intr-ale carburatoarelor in Bucuresti? De parbrizul ala de la Ploiesti, spui ca e ok? 45 euro pt mobra mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Ce parbriz de la ploiesti? Pt Dominator, parbrizul Givi NOU era 43 euro la inceputul anului.... Editat Septembrie 30, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Frate, unde gasesc jiglerele astea? Ai si vre-un wizard intr-ale carburatoarelor in Bucuresti? De parbrizul ala de la Ploiesti, spui ca e ok? 45 euro pt mobra mea? Jiglere gasesti la United Motors (sos. Pipera). Si gasim si-un wizard pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Jiglere gasesti la United Motors (sos. Pipera). Si gasim si-un wizard pentru tine Si inteleg ca si parbrizul tot la United Motors il gasesc?... Jiglerele la ce bani or fii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Da, la United Motors au. Jiglere nu stiu, dar m-ar interesa si pe mine, daca aflii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Dragi Dominatoristi, Ce ziceti de-o excursie scurta asa, ca de sfarsit de sezon (cald)? Am gasit un traseu intersant (Doman - Ponor). Cine se baga? Mai multe detalii aici: P.S. Numai cine "mananca numai PLACINTA" nu stie cat sunt de bune si ... "CLATITELE" (aviz amatorilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Care umblii cu 'cioara' vopsita si sha verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dragi Dominatoristi, Ce ziceti de-o excursie scurta asa, ca de sfarsit de sezon (cald)? Am gasit un traseu intersant (Doman - Ponor). Cine se baga? Pe unde e traseul asta? Dragutz. Si filmul e simpatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dragi Dominatoristi, Ce ziceti de-o excursie scurta asa, ca de sfarsit de sezon (cald)? Am gasit un traseu intersant (Doman - Ponor). Cine se baga? Mai multe detalii aici: P.S. Numai cine "mananca numai PLACINTA" nu stie cat sunt de bune si ... "CLATITELE" (aviz amatorilor) ziceai ca pui ceva poze cu sistemul de filmare si ceva info despre el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Dragi Dominatoristi, Ce ziceti de-o excursie scurta asa, ca de sfarsit de sezon (cald)? Am gasit un traseu intersant (Doman - Ponor). Cine se baga? Ti-ai luat crosana? Ai tradat cei 4 timpi pentru doar 2? Superba filmarea. Conditiile tehnice excelente. Stabilizator super ok. Ce scula e? Da si tu ceva amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Dragi Dominatoristi, Ce ziceti de-o excursie scurta asa, ca de sfarsit de sezon (cald)? Am gasit un traseu intersant (Doman - Ponor). Cine se baga? Ti-ai luat crosana? Ai tradat cei 4 timpi pentru doar 2? Superba filmarea. Conditiile tehnice excelente. Stabilizator super ok. Ce scula e? Da si tu ceva amanunte. Filmarea nu e facuta de mine. Si nici camera respectiva si nici motocicleta nu sunt ale mele. Era o pura sugestie de traseu Cu alte cuvinte... n-am tradat cei 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Filmarea nu e facuta de mine. Si nici camera respectiva si nici motocicleta nu sunt ale mele. Era o pura sugestie de traseu Cu alte cuvinte... n-am tradat cei 4 timpi Uff... m-am linistit... Pare un traseu superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Care umblii cu 'cioara' vopsita si sha verde? BooBoo are dominator de 250 negru mat cu saua si burdufurile verzi Mobra mie mi se pare geniala,mai ales pt Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Intrebare, cineva nu mai stiu exact cine a avut probleme cu CDI-ul mai demult si zicea ca se apuca sa umble in el, se poate totusi repara cam care ar fi sansele sa functioneze dupa operatie si daca se poate ceva poze sau sfaturi cum l-as putea desface fara sal afecteze prea tare. Multumesc P.S. CDI pentru RD02 (1990) stie careva de vanzare dar sa fie in stare buna (probat) ? Al meu inca functioneaza dar in suturi trebuie sai dau palme cand pica curentul si i-si revine dar nu stiu cat are sa mai duca asa. Editat Octombrie 6, 2009 de 50bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 E dus daca face asa. De principiu sunt oameni sa-l faca. De desfacut, se desface cu sficul prin taiere si rupere - bucata cu bucata. Vorbesc foarte serios. Este extrem de enervanta si de meticuloasa operatiunea. Se desface, se refac contactele/schimba piesele duse si aia e. Auzi, nu cumva tu ai fost atunci seara cu 2 domi-uri si-un chopper sa probezi un CDI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate