singurelul_GS Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 D-zeu sa-l ierte... ce conteaza de unde e?? Partea nasoala e ca-mi aminteste de saracu' Fleica.... Bagami-as... in stapanii vacilor, ca ele nu au nici o vina pana la urma... . PS. am schimbat iD-ul, ca sa nu mai confunde oamenii ,,inteligenti" anu' de fabricatie cu varsta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 si mai mult decit atit... daca citesti ... zici ca articolul e despre vaca... Dusi cu 'vaca' ziaristii astia. Corect, putem afla care e greutatea maxima care garanteaza decesul vacii la impactul cu motocicleta. Halal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 D-zeu sa-l ierte... ce conteaza de unde e?? Partea nasoala e ca-mi aminteste de saracu' Fleica.... Bagami-as... in stapanii vacilor, ca ele nu au nici o vina pana la urma... . PS. am schimbat iD-ul, ca sa nu mai confunde oamenii ,,inteligenti" anu' de fabricatie cu varsta... Exact de asta am postat si eu ca mi-a adus aminte de incidentul de la noi de pe C.A. Rosseti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Daca e s-o luam asa exista destule cazuri "celebre", vezi de exemplu cel cu motociclist vs. magar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddman Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 multa multa sanatate riderului Rzvan B de 35 de ani din iasi (desi nu stiu cine dar nu prea conteaza asta conteaza faptul ca a scapat cu viata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xandra Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Salut .Tocmai m'a anuntat o prietena ca a avut loc un accident pe independentei ,pe langa pizzeria Diavolo..o masina a intrat intr'un motor ,cel putin asa cred .. nu stiu exact sa dau mai multe detalii mi'a spus ca era politie .. si am intrebat de soferul motocicletei dar mi'a zis ca nu l'a vazut !Daca afla cineva mai multe , anuntati.Sper sa nu fie grav ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) E la Spiridon, tanti de la receptie n-a vrut sa-mi spuna cum se simte, "e sub investigatii". Mi-a zis totusi ca numele tipului este Emacu. La locul "faptei" nu era nici urma de motor sau de masina si se pare ca e vorba de un BMW rosu, cu MCH la numar. http://www.bzi.ro/Accident-rutier-pe-bulev...tei-A65950.html <- exista si doua filmulete. Mesaj completat E la Spiridon, tanti de la receptie n-a vrut sa-mi spuna cum se simte, "e sub investigatii". Mi-a zis totusi ca numele tipului este Emacu. La locul "faptei" nu era nici urma de motor sau de masina si se pare ca e vorba de un BMW rosu, cu MCH la numar. http://www.bzi.ro/Accident-rutier-pe-bulev...tei-A65950.html <- exista si doua filmulete. E totusi vorba de un Transalp. MCH e numarul masinii De acu nu mai comentez, ca sunt poze graitoare pe bzi. Mesaj completat E la Spiridon, tanti de la receptie n-a vrut sa-mi spuna cum se simte, "e sub investigatii". Mi-a zis totusi ca numele tipului este Emacu. La locul "faptei" nu era nici urma de motor sau de masina si se pare ca e vorba de un BMW rosu, cu MCH la numar. http://www.bzi.ro/Accident-rutier-pe-bulev...tei-A65950.html <- exista si doua filmulete. Mesaj completat E totusi vorba de un Transalp. MCH e numarul masinii De acu nu mai comentez, ca sunt poze graitoare pe bzi. Bai, din cate vad, numarul motorului e B 22 TFU. Cam asta se vede in poze. Si gata, chiar nu mai scriu. Editat August 19, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 cand am trecut eu pe acolo acu 30min toate urmele erau "stranse", nici urma de impact s-au miscat repde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Treaba o sa fie cam nasoala pentru motorist daca e cum tin eu minte ca e la semaforul ala, adica dreapta pe verde intermitent. Daca nu e intermitent, atunci nenea cu X5 e de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Verde intermitent e verde. Sper ca nu incepe iar o discutie 'cedeaza trecerea e mai slab decat STOP'. E clar neacordare de dreapta. Insa eu ma indoiesc ca bikerul vroia sa faca dreapta, impactul e la jumatatea intersectiei, inclin sa cred ca mergea inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Ca idee, verde intermitent inseamna cedeaza trecerea. Cel cu BMW avea verde. Verde e mai tare decat verde intermitent Daca moto mergea inainte, buba e la X5. Oricum, mie mi-e neclara o chestie: ce cauta poza cu blonda cu pantaloni scurti in articolul respectiv. Editat August 19, 2009 de March Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Ca idee, verde intermitent inseamna cedeaza trecerea. Cel cu BMW avea verde. Verde e mai tare decat verde intermitent Daca moto mergea inainte, buba e la X5. Verde intermitent inseamna VERDE in puii mei. Cedeaza trecerea e triunghiul ala cu varful in jos, sa nu inventam interpretari proprii ale legii. Da-mi pasajul din lege care zice ca verde intermitent inseamna cedeaza trecerea si te cred si o sa stiu si eu de acu inainte. Oricum, se pare ca bikerul vroia sa mearga inainte pe banda verde intermitent la dreapta, in timp ce pe "inainte" era rosu. Cel putin asa sustin "surse" din Ziarul de Iasi. http://ziaruldeiasi.ro/local/accident-pe-i...r-un-bmw~ni5mv9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Regulamentul de aplicare a Codului Rutier Art. 82, alin. (3) si (4). (3) Când semaforul este însotit de una sau mai multe lampi care emit lumina intermitenta de culoare verde sub forma uneia sau unor sageti pe fond negru catre dreapta, acestea permit trecerea numai în directia indicata, oricare ar fi în acel moment semnalul în functiune al semaforului. (4) În cazurile prevazute la alin. (3), conducatorii vehiculelor sunt obligati sa acorde prioritate de trecere participantilor la trafic cu care se intersecteaza si circula conform semnificatiei culorii semaforului care li se adreseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Regulamentul de aplicare a Codului RutierArt. 82, alin. (3) si (4). (3) Când semaforul este însotit de una sau mai multe lampi care emit lumina intermitenta de culoare verde sub forma uneia sau unor sageti pe fond negru catre dreapta, acestea permit trecerea numai în directia indicata, oricare ar fi în acel moment semnalul în functiune al semaforului. (4) În cazurile prevazute la alin. (3), conducatorii vehiculelor sunt obligati sa acorde prioritate de trecere participantilor la trafic cu care se intersecteaza si circula conform semnificatiei culorii semaforului care li se adreseaza. Bai, am invatat ceva azi. Mercic March Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Parca si conducatorul sau proprietarul BMW-ului X5 e conducator de motocicleta?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Prioritate neprioritate cand dai cu motorul de o masina nu e prea bine.Si asta se vede.Pacat de motor.cand esti imbracat doar cu tricou si jeans,e bine sa fii mai precaut chiar daca ai sau nu prioritate.Imi pare rau de baiat mai ales ca e endurist . sper sa nu fie grav dar din cate vad eu din poze nu prea e.Ii urez oricum insanatosire grabnica si cat mai curand in sea.Vorba lu'unu Bruno Montalbini fost campion european de cross si speedway, cu vreo 20 de oase rupte,"Fierul se indreapta ,carnea creste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Doar zgarieturi, atat are, am trecut aseara pe la spital. Tipul e din Bucuresti, are amici in Iasi care au grija de el. Deocamdata orice discutie in plus nu mai are sens, o sa aflam si ce a zis politia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Totusi cand vii dinspre TG Cucu pe Independentei si vrei sa faci stanga pe Armeana, ai doar 5 sec de verde cand cei din fata au rosu, in rest se suprapun culorile de verde, asa ca ma indoiesc ca moto a trecut pe rosu ci mai degraba s-a bagat auto in forta. Poate vina moto era ca era pe banda destinata virajului stanga si facea inainte. Oricum, sanatate si spor la bani de reparat moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 accident pod rosh 600rr WTF la nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 accident pod rosh 600rr WTF la nr Catalin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Sper ca e OK (???) Tin pumnii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 din cate am auzit e ok .. un taxiu ia taiat calea..... lovit pe la barbie.. piciorul luxat sau ceva de genu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Apai 'tui 'mniezvranghelu' ma'sii! Sa-i strice omului frumusete de final de sezon! Recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrinstoica Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 am fost ieri cand era la spital.....are cateva copci la barba, in rest e ok, a plecat pe picioarele lui;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate