Sari la conținut

Accidente

CHUCKY
 Share

Postări Recomandate

D-zeu sa-l ierte... ce conteaza de unde e?? Partea nasoala e ca-mi aminteste de saracu' Fleica.... Bagami-as... in stapanii vacilor, ca ele nu au nici o vina pana la urma... :D .

PS. am schimbat iD-ul, ca sa nu mai confunde oamenii ,,inteligenti" anu' de fabricatie cu varsta... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 553
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si mai mult decit atit... daca citesti ... zici ca articolul e despre vaca...

Dusi cu 'vaca' ziaristii astia.

Corect, putem afla care e greutatea maxima care garanteaza decesul vacii la impactul cu motocicleta. Halal.

Link spre comentariu

D-zeu sa-l ierte... ce conteaza de unde e?? Partea nasoala e ca-mi aminteste de saracu' Fleica.... Bagami-as... in stapanii vacilor, ca ele nu au nici o vina pana la urma... :cheers: .

PS. am schimbat iD-ul, ca sa nu mai confunde oamenii ,,inteligenti" anu' de fabricatie cu varsta... :angry:

Exact de asta am postat si eu ca mi-a adus aminte de incidentul de la noi de pe C.A. Rosseti...

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salut .Tocmai m'a anuntat o prietena ca a avut loc un accident pe independentei ,pe langa pizzeria Diavolo..o masina a intrat intr'un motor ,cel putin asa cred .. nu stiu exact sa dau mai multe detalii mi'a spus ca era politie .. si am intrebat de soferul motocicletei dar mi'a zis ca nu l'a vazut !Daca afla cineva mai multe , anuntati.Sper sa nu fie grav ...

Link spre comentariu

E la Spiridon, tanti de la receptie n-a vrut sa-mi spuna cum se simte, "e sub investigatii". Mi-a zis totusi ca numele tipului este Emacu.

La locul "faptei" nu era nici urma de motor sau de masina si se pare ca e vorba de un BMW rosu, cu MCH la numar.

http://www.bzi.ro/Accident-rutier-pe-bulev...tei-A65950.html <- exista si doua filmulete.

Mesaj completat

E la Spiridon, tanti de la receptie n-a vrut sa-mi spuna cum se simte, "e sub investigatii". Mi-a zis totusi ca numele tipului este Emacu.

La locul "faptei" nu era nici urma de motor sau de masina si se pare ca e vorba de un BMW rosu, cu MCH la numar.

http://www.bzi.ro/Accident-rutier-pe-bulev...tei-A65950.html <- exista si doua filmulete.

E totusi vorba de un Transalp. MCH e numarul masinii :laugh: De acu nu mai comentez, ca sunt poze graitoare pe bzi.

Mesaj completat

Mesaj completat

E totusi vorba de un Transalp. MCH e numarul masinii :lol: De acu nu mai comentez, ca sunt poze graitoare pe bzi.

Bai, din cate vad, numarul motorului e B 22 TFU. Cam asta se vede in poze. Si gata, chiar nu mai scriu.

Editat de Puc
Link spre comentariu

Treaba o sa fie cam nasoala pentru motorist daca e cum tin eu minte ca e la semaforul ala, adica dreapta pe verde intermitent. Daca nu e intermitent, atunci nenea cu X5 e de vina.

Link spre comentariu

Verde intermitent e verde. Sper ca nu incepe iar o discutie 'cedeaza trecerea e mai slab decat STOP'. E clar neacordare de dreapta. Insa eu ma indoiesc ca bikerul vroia sa faca dreapta, impactul e la jumatatea intersectiei, inclin sa cred ca mergea inainte.

Link spre comentariu

Ca idee, verde intermitent inseamna cedeaza trecerea. Cel cu BMW avea verde. Verde e mai tare decat verde intermitent :laugh:

Daca moto mergea inainte, buba e la X5.

Oricum, mie mi-e neclara o chestie: ce cauta poza cu blonda cu pantaloni scurti in articolul respectiv.

Editat de March
Link spre comentariu

Ca idee, verde intermitent inseamna cedeaza trecerea. Cel cu BMW avea verde. Verde e mai tare decat verde intermitent :laugh:

Daca moto mergea inainte, buba e la X5.

Verde intermitent inseamna VERDE in puii mei. Cedeaza trecerea e triunghiul ala cu varful in jos, sa nu inventam interpretari proprii ale legii. Da-mi pasajul din lege care zice ca verde intermitent inseamna cedeaza trecerea si te cred si o sa stiu si eu de acu inainte.

Oricum, se pare ca bikerul vroia sa mearga inainte pe banda verde intermitent la dreapta, in timp ce pe "inainte" era rosu. Cel putin asa sustin "surse" din Ziarul de Iasi.

http://ziaruldeiasi.ro/local/accident-pe-i...r-un-bmw~ni5mv9

Link spre comentariu

Regulamentul de aplicare a Codului Rutier

Art. 82, alin. (3) si (4).

(3) Când semaforul este însotit de una sau mai multe lampi care emit lumina intermitenta de culoare verde sub forma uneia sau unor sageti pe fond negru catre dreapta, acestea permit trecerea numai în directia indicata, oricare ar fi în acel moment semnalul în functiune al semaforului.

(4) În cazurile prevazute la alin. (3), conducatorii vehiculelor sunt obligati sa acorde prioritate de trecere participantilor la trafic cu care se intersecteaza si circula conform semnificatiei culorii semaforului care li se adreseaza.

Link spre comentariu

Regulamentul de aplicare a Codului Rutier

Art. 82, alin. (3) si (4).

(3) Când semaforul este însotit de una sau mai multe lampi care emit lumina intermitenta de culoare verde sub forma uneia sau unor sageti pe fond negru catre dreapta, acestea permit trecerea numai în directia indicata, oricare ar fi în acel moment semnalul în functiune al semaforului.

(4) În cazurile prevazute la alin. (3), conducatorii vehiculelor sunt obligati sa acorde prioritate de trecere participantilor la trafic cu care se intersecteaza si circula conform semnificatiei culorii semaforului care li se adreseaza.

Bai, am invatat ceva azi. Mercic March :laugh:

Link spre comentariu

Prioritate neprioritate cand dai cu motorul de o masina

nu e prea bine.Si asta se vede.Pacat de motor.cand esti imbracat doar cu tricou si jeans,e bine sa fii mai precaut chiar daca ai sau nu prioritate.Imi pare rau de baiat mai ales ca e endurist . sper sa nu fie grav dar din cate vad eu din poze nu prea e.Ii urez oricum insanatosire grabnica si cat mai curand in sea.Vorba lu'unu Bruno Montalbini fost campion european de cross si speedway, cu vreo 20 de oase rupte,"Fierul se indreapta ,carnea creste "

Link spre comentariu

Doar zgarieturi, atat are, am trecut aseara pe la spital. Tipul e din Bucuresti, are amici in Iasi care au grija de el. Deocamdata orice discutie in plus nu mai are sens, o sa aflam si ce a zis politia.

Link spre comentariu

Totusi cand vii dinspre TG Cucu pe Independentei si vrei sa faci stanga pe Armeana, ai doar 5 sec de verde cand cei din fata au rosu, in rest se suprapun culorile de verde, asa ca ma indoiesc ca moto a trecut pe rosu ci mai degraba s-a bagat auto in forta. Poate vina moto era ca era pe banda destinata virajului stanga si facea inainte. Oricum, sanatate si spor la bani de reparat moto.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...