Bandit Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Am zis ca vin cu rolele ptr ca practic de mic acest sport. Iar acum mi-am luat si un costum special din Japonia ca sa pot merge la intalnirea varaderistilor din Romania. Foxu-leeeeeeee daca nu e drumul la vale, pot sa ma leg de motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 salutare. ce pret are motorul care l-ai gasit din 2000?caut si io unul. Salut, l-am luat cu 2900 euro...eu zic ca arata bine si merge bine. Am atasat o poza cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 felicitari pt. achizitie. din ce localitate ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 felicitari pt. achizitie. din ce localitate ai luat ? din Tg-Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 din Tg-Mures frumos, frumos iar tobele sunt dementiale., le stiu cum suna so, Sinemorets ? hai ca daca ma duc in Crimeea am doar osaptamana sa imi schimb caucioacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baross Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Scuze pt intarziere, daca e 17 sept vin si eu, singur ,cred, astept detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Scuze pt intarziere, daca e 17 sept vin si eu, singur ,cred, astept detalii! salut si bine ai venit pune te in lista inceputa mai sus sa fim " in rand" detalii..cam de care ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 na, superb, inca cativa si obtinem un discount frumos la camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 oki doki, deschide un topic nou cu intalnirea van-urilor la sinemorets ? ca il cam poluam pe asta si un UP pentru motorul banditului, desi daca l da parca il vad pe burta pe rolele alea . si fara abs bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 oki doki, deschide un topic nou cu intalnirea van-urilor la sinemorets ? ca il cam poluam pe asta si un UP pentru motorul banditului, desi daca l da parca il vad pe burta pe rolele alea . si fara abs bafta la vanzare Merci frumos!!!!!!!!!!! Chiar daca-l dau............dar nu cred ca se intampla asta................(ptr ca lumea se uita la anunt......... si cam atat), am cu ce sa vin. Nu imi mai iau costumul cu role ca e prea cald. Am vb si cu Mihai (Mishu),care se intorcea din concediu azi, si cred ca se baga si el la intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Salutare! E adevarat. Am fost plecat si nu am avut net. Imi place ideea, data si locatia, singura problema ar fi adaptarea la noul meu salariu de bugetar . Totusi cu un mic efort cred ca se poate. Prin urmare actualizam lista: 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) 2. Alpar, un moto, cu sau fara sotie (depinde de distanta). data in principiu e ok. 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana (am scris in principiu ca poate vin cu rolele, dar vin) 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. Tu ziceai ca sotia ta nu merge pe motor. (sau asa am retinut eu) Sa vezi gasca ce ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Tu ziceai ca sotia ta nu merge pe motor. (sau asa am retinut eu)Sa vezi gasca ce ne strangem. Ba merge. Dar mai rar pentru ca nu prea are cine sa stea cu juniorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) 2. Alpar, un moto, cu sau fara sotie (depinde de distanta). data in principiu e ok. 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana (am scris in principiu ca poate vin cu rolele, dar vin) 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel )2. Alpar, un moto, cu sau fara sotie (depinde de distanta). data in principiu e ok. 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana (am scris in principiu ca poate vin cu rolele, dar vin) 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana aha aha se strange lumea .frumos so inca un pic si n o sa ne mai incapa campingul..a..poiana. mai vreti poze de acolo ? ca tot radea lumeade mine, cica intalanire nationala Varadero.in..Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 ca tot radea lumeade mine, cica intalanire nationala Varadero.in..Bulgaria Eu tot as zice ca ar fi mai fain undeva in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Eu tot as zice ca ar fi mai fain undeva in Romania. Atunci, fa si tu o propunere viabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 pentru mine nu conteaza unde facem intalnirea, numai sa nu veniti cu expresia" undeva in mijlocul tarii - sinaia, busteni, predeal" ca acolo ajung si in tricou cu maneca scurta si cu slapi bineinteles hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 pentru mine nu conteaza unde facem intalnirea, numai sa nu veniti cu expresia" undeva in mijlocul tarii - sinaia, busteni, predeal" ca acolo ajung si in tricou cu maneca scurta si cu slapi bineinteles hehe nu tin neaparat la Sinemorets- e clar ca oricum ar fi nu poate fi toata lumea multumita. Eventual facem 2 ? Personal daca e sub 300 km vin cu bicicleta ( fac pereche cu banditul care vine pe role ) deci ? hai ca pana pe 23 mai e un pic aprindem lumina sa ne organizam odata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baross Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Pana la urma unde si cand? Ca sa mi fac si eu cartile ca fac niste calcule cu -25% si cam ustura si mi trebuie timp suficient! Mesaj completat Din punctul meu de vedere nu trebuie neaparat sa facem turul lumii sa ne intalnim, dar nici la o cafea cu toate ,,lakitzele,, in dorobanti! Suna in ton cu vremurile o intalnire nationala in afara tarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 salutare a m o problema cu motoreta mea an treapta a 5 nu mai trage cum trebuie si nu depaseste 7500 de rotatii cu aceleratia la mazim filtru aer curatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Salut Cristi! Nu stiu ce are motoreta ta dar am gasit un filmulet foarte frumos cu un traseu de vis. Pe la min 2 e de mare spectacol. Poate cineva sa-mi zica unde este zona? Eu nu cred ca e Laggo di Guarda. P.S. Cristi! Tu ai Varadero? Ca din avatar se intelege ca ai un Transalp. Editat August 9, 2010 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Pana la urma unde si cand? Ca sa mi fac si eu cartile ca fac niste calcule cu -25% si cam ustura si mi trebuie timp suficient! Mesaj completat Din punctul meu de vedere nu trebuie neaparat sa facem turul lumii sa ne intalnim, dar nici la o cafea cu toate ,,lakitzele,, in dorobanti! Suna in ton cu vremurile o intalnire nationala in afara tarii... pai asa cum ai vazut mai sus eu am pus o propunere si cativa au aderat altii au avut o idee " locala". eu pe "23" inchid "actiunea" de ne adunam, oki , nu , iarasi ok stii vorba aia , " vorba lunga..saracia omului" respecte Mesaj completat pai asa cum ai vazut mai suseu am pus o propunere si cativa au aderat altii au avut o idee " locala". eu pe "23" inchid "actiunea" de ne adunam, oki , nu , iarasi ok stii vorba aia , " vorba lunga..saracia omului" respecte uite, am deschis un topic pentru a nu-l mai omori pe asta /index.php?showtopic=566114 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soli Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate