Sari la conținut

Honda XL 1000V Varadero

Postări Recomandate

O intrebare: exista pe Varadero ABS fara sa aiba neaparat si CBS?

Ma gandesc pe viitor (din pacate indepartat) la unul,. dar as vrea sa nu aiba CBS. In schimb as vrea ABS.

De ce nu ai vrea CBS cand, in fapt, sistemul a fost un progres important in perfectionarea franarii la motociclete? Banuiesc ca se poate anula eliminand pompa din fata, dar ce rost ar avea.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe cea din fata spre spate cum a spus Bogdan o poti anula, insa cea din spate actioneaza direct spre fata, doar sa intrerupi pe undeva circuitul. in cazul asta vei avea frane cu 33% mai slabe. etrierele au cate 3 pistonase, unu din ele este actionat de cbs, anuland cbsul practic anulezi o treime din frane

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri, Rul si Bogdan.

Nu as vrea CBS, datorita faptului ca imi place sa strang trasa in viraje cu frana spate, sa ma joc cu deraparea spatelui la opriri la semafoare etc.

Nu ca nu m as putea adapta, dar as prefera ca frana spate sa fie independenta.

nu vad ce te deranjeza la dual CBS, asa ma zis si eu la inceput, dar dupa ce am vazut cum franeza mi-am schimbat total parerea despre sistem , ce este putin mai inconvenabil este faptul ca necesita mai multa atentie aunci cand schimbi lichidul este o anumita ordine la aerisirea lor

Sustin aceasta ultima parere.

Motul 5100 este exact ceea ce trebuie la Varadero chiar si la varianta pe injectie.

Parerea mea si a celui de la care am cumparat motorul . A bagat 5100 si a mers excelent multa vreme si ,,la sfatul'' unui prieten a incercat 7100 ... a observat un usor consum ceea ce inainte nu era, mi-a recomandat sa ma reintorc la 5100 si asa voi face deoarece am aceeasi parere.

Stima.

am luat si eu Motul 5100 10w40 la pret de iarna 120 ron 4 L :peace:

Link spre comentariu

Nu ma atrage deloc FJR.

XJR imi place mult ca aspect, atat. Iar Vara ma atrage prin confort si polivalenta.

ia varadero da neaparat asta /index.php?/topic/687266-vand-honda-xl-1000-varadero-2001/page-4 :crack:

Link spre comentariu

va rog sa ma ajutati sa va dati si voi cu parerea, pot sa fac rost de un crash bar Kappa/ Givi pentru Varadero de la o cunostinta la un pret bun

singurul dezavantaj este ca el provine de pe un model 2007 la care difera scutul si prinderea

Acuma va rog si pe voi sa va dati cu parerea daca am sanse sa il pun pe al meu din 2004, din ce vad eu in pdf-urile de montaj difera doar prinderea pe scut, un distantier si un surub adica piesele 15 si 16

pentru 2004 http://media.givi.it/Prodotti/istruzioni/TN367.pdf

pentru 2007 http://media.givi.it/Prodotti/istruzioni/TN454.pdf

va rog mai multe pareri, 4 ochi vad mai bine decat 2

din pozele luate de pe net se pare ca am sanse sa rusesc

Varadero 2004 cu crash 2007, arata cam ciudatel cu aripioarele alea acolo dar mnoo!!

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Am eu un Tourance. Detalii PM.

va rog sa ma ajutati sa va dati si voi cu parerea, pot sa fac rost de un crash bar Kappa/ Givi pentru Varadero de la o cunostinta la un pret bun

singurul dezavantaj este ca el provine de pe un model 2007 la care difera scutul si prinderea

Acuma va rog si pe voi sa va dati cu parerea daca am sanse sa il pun pe al meu din 2004, din ce vad eu in pdf-urile de montaj difera doar prinderea pe scut, un distantier si un surub adica piesele 15 si 16

pentru 2004 http://media.givi.it/Prodotti/istruzioni/TN367.pdf

attachicon.gifTN3672004.pdf

pentru 2007 http://media.givi.it/Prodotti/istruzioni/TN454.pdf

attachicon.gifTN4542007.pdf

va rog mai multe pareri, 4 ochi vad mai bine decat 2

din pozele luate de pe net se pare ca am sanse sa rusesc

Varadero 2004 cu crash 2007, arata cam ciudatel cu aripioarele alea acolo dar mnoo!!

attachicon.gife1099.jpgattachicon.gifDSC01099.jpgattachicon.gifDSC01052.jpg

Prinderile la Varadero sunt ascunse, necesita piese de legatura. In cel mai rau caz le modifici numai pe alea sau le faci din nou.
Link spre comentariu

Am eu un Tourance. Detalii PM.

Prinderile la Varadero sunt ascunse, necesita piese de legatura. In cel mai rau caz le modifici numai pe alea sau le faci din nou.

pai sunt cele 3 puncte :

1 stg+ dr pe cadru

2 cel sub far in acel cadrul

prinderea pe scut oricum este fragila din pmdv

piese de lagatura este doar clema sub far pe care eu o primesc, ce doresc sa stiu este daca sunt diferente intre sasiul modelului din 2004 comparativ cu sa zicem 2007 desi din ce am studiat nu vad sa fie

de exemplu la cricul central cel care il am eu acuma OEM pe modelul 2001 il voi putea folosi cu ajutorul unor distantiere 1 si un surub 2 mai lung ( asa am dedus eu )

la modelul 2001 surubul 2 este mai scurt iar distantierele 1 nu sunt necesare , acum trebuie sa aflu ( sau sa calculez ) dimensiunea distantierelor care nu o gasesc nicaeri pe net

Editat de vlady_80
Link spre comentariu

Va salut pe toti.

Fara legatura neaparat cu ce se discuta mai devreme, Varadero este un VTR transformat intr-un touring adevarat , multe elemente sunt comune, cel putin pana la versiunile cu injectie. Cum de enduro nu prea putem vorbi la Varadero din motivele binecunoscute, ma intreb si eu fara sa fiu deloc tendentios, de ce mi-as cumpara o motocicleta care cantareste 240-250 de Kg cu toate fluidele si care in plus costa si de doua ori mai mult, in locul uneia mult mai usoare si agile precum VTR-ul.Poate ca Varadero-ti rupe fundul mai putin, dar e o chestie relativa....

Aceeasi problema cu Suzuki V-Storm 1000 - derivata din SV 1000 - care e construita pe aceeasi filosofie si se vrea replica lui Suzuki la Honda Varadero, sau invers, nu stiu......E doar o parere, no offence, o seara buna

Editat de i_alex
Link spre comentariu