123kid Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare.... GS500 sau Bandit650-vreau parerea ta personala. Parerea mea despre discutiile ca peste 600 ar fi o motocicleta prea puternica, alea sport sunt greu de strunit, incepatorii sa-si faca mana pe 125cmc etc.: NU CONTEAZA MARIMEA PISTOLULUI, CI DEGETUL CARE SE AFLA PE TRAGACI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Pe scurt: diferente mari in functie de inaltimea si greutatea ta, cai putere, consum de benzina, experienta in a o struni, ce vrei sa faci cu ea, cat de tare poti sa te abtii sa-i dai gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Esti ingozitor de evaziv. GS 500 sau Bandit 650???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Nu-s evaziv ci pricepe ca sunt multe variabile. Daca vrei neaparat un raspuns, itzi zic cum as face eu: (factorul inaltime+greutate: 1.86, 81 kg - eu, fata - 1.65 - 51 kg) Dupa astea 2 sezoane pe GS daca as fi pus sa aleg intre a continua pe el sau a avea bani si a trece pe Bandit de 650 as trece din urmatoarele considerente: cmc mai mari - trag mai bine la drum lung cu 2 persoane si bagaje, intra mai bine niste genti laterale si una in spate, consum... cat de cat bun dar mai mare decat la GS, mai ales in oras, plus ca m-am dat cu un Bandit si stiu cum trage. Deci e parere personala care nu stiu si in mod normal nu ar trebui sa se aplice la tine. Ca nu te cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 ...GS 500 sau Bandit 650???? 226204[/snapback] Noua, leasing -> Banditu' (chit ca eu nu as alege intre astea doua ci as merge pe mana lui Honda) Noua, cash -> GS-ul Second...depinde de diferenta de bani la aceiasi stare a motoretei, dar probabil GS-ul Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Parerea mea e ca nu merita sa platesti 500E in plus pe o moto care o s-o ti un sezon, max. 2. Si am mai spus-o o data: nu cred ca veti sesiza diferentele intre moto, in afara de cele estetice, dat fiind faptul ca suntem incepatori. Au fost create pt aceasi piata, nu exista diferente majore dpdv tehnic. Doar ca aveti in favoarea vostra fiabilitatea recunoscuta a GS-ului si cel mai mare atuu: o comunitate de posesori GS mare si fericita!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Parerea mea e ca nu merita sa platesti 500E in plus pe o moto care o s-o ti un sezon, max. 2. 226609[/snapback] Totusi.. cine zice ca trebuie sa o schimbi dupa un sezon, max 2? De unde stii tu ca pe el nu-l multumeste un motor de 500? Pentru unii dintre noi este suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Hai sa fim seriosi, dupa 1-2 ani vrei altceva, nu am auzit pana acum pe cineva care a avut GPZ, GS sau CB sa-l fi tinut mai mult de atat. Sunt motoare foarte ascultatoare si iertatoare, insa dupa 2 ani, daca vrei sa evoluezi trebuie altceva. E adevarat ca or fi si exceptii, dar depinde ce vrei de la sportul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
123kid Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Are dreptate Bulinu' pentru unii e de ajuns un GS500 sau alte moto echivalente. De fapt initial asta a fost scopul motocicletei: un mijloc de transport ieftin si fiabil. Aici GS si ER5 primesc note maxime. Aste e concluzia trasa: vrei commuter si nimic mai mult sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Ca posesor de GS 500 am zis ca e bine sa-mi spun si eu punctul de vedere. Ce sa zic despre ER5? Chiar nu stiu, pentru ca nu stiu pe nimeni care a mai avut. Oare de ce? Pentru ca majoritatea celor care-si cumpara o motocicleta care se incadreaza in categoria asta, isi iau GS500 (faceti comparatie intre nr de posesori de GS-uri si nr celor care au ER5). Si asta pentru ca este o motocicleta bunicica, simpla, fiabila, cu un consum mic, cu un look simpatic si reusit care nu s-a prea schimbat din 1989 de cand se face...si asta pentru ca inca are priza la cumparatori. O fi buna si ER5, nu contrazic pe nimeni, insa nu a reusit sa se faca atat de bine vazuta ca GS-ul. Dar, in fond si la urma urmei, totul tine de gusturile fiecaruia, asa ca...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 eu mi-as luat Banditul de 650, sau SV-ul de 650 de la Suzuki fara sa stau pe ganduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Diferenta intre ele este de vreo 10 ani, dpdv conceptual. Preferabil este ER5, parca nimeni nu a spus ca e motorul de pe GPZ, legendar ca fiabilitate si performante, racit cu apa etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) important e sa iti placa tie. io zic ia un gs500 model 2005/2006 daca ai bani are un look ff dragutz daca vrei il iei carenat. sunet f marfa merge bine la 7-8 mii ture e f simplu motorul nu te complici si are frane bune. er-5 are frane proaste - tambur pe spate si un singur disc in fata. important e sa iti placa tie aspectul si sunetul. er-5 trage bine la turatii mai mici la mari se sufoca suzuki trage bine la turatii mai mari la mici mai greu. chiar daca kawasaki intra pe rosu la 12000 ture si gsu la 11000. parerea mea - ia gsul ca nu degeaba sunt atatia cu gs in romania model nou ca arata bestial si suna bestial Editat Martie 18, 2007 de legnakrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hmm... acum er-5-ul e mai ieftin ca GS-ul. cel putin in Germania, la nivelul s/h-urilor din 98-99. ce sa aleg, ce sa aleg? mda... stiu ca vocile din public o sa zica bandit/sv650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ER 5 ! EU AM UN GPZ 500 S DIN 90 SI IN 3000 DE KM FACUTI NU AM NICI O PROBLEMA CU EL SI TRAGE SUPER BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 EU AM AVUT ER5 SI ESTE PERFECT PT INCEPATORI NU AM AVUT PROBLEME CU EL DELOC consum f mic si f usor de controlat e perfect pt incepatori ti-l recomand cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate