cazanionut Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 va rog frumos spuneti-mi ceva modele de maxisutere de 50cmc.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 va rog frumos spuneti-mi ceva modele de maxisutere de 50cmc.multumesc exista?? yo stiu ca maxi scuterele sunt de la 125cc in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sml Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 va rog frumos spuneti-mi ceva modele de maxisutere de 50cmc.multumesc de 50cc? din cate stiu eu astea sunt de peste 125cc. ca si exemplu:Majesty, Morphous, T Max, Silverwing, Reflex, Helix, Big Ruckus, Burgman, BV500, X9, X7, Atlantic 500 Sprint, Scarabeo 500, Leonardo 300, People, Xciting etc... Nu cred ca te refereai la 50cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 kymco are maxi-scuter de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Nici alea de 125 nu prea sunt considerate maxiscutere... d'apoi un scuter de 50cmc. Deci... nu exista asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 poti sa incerci kymco dink sau cum ii zice .. e de 50 in 2t dar degeaba ai pozitie comoda daca tot cu 60la ora mergi la drum lung .. e prea incet ..altfel te simti la 100km/h croaziera chiar daca scuterul ca ciclistica e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sml Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Nici alea de 125 nu prea sunt considerate maxiscutere... d'apoi un scuter de 50cmc. Deci... nu exista asa ceva. Eu ziceam de peste 125, nu de 125. Ca si definitie am gasit asta: So what is a maxi scooter? A maxi scooter is best defined as a modern feet forward scooter with an engine capacity larger than the 125cc learner limit. There are two types, one that is based on the usual scooter design and has the engine and gearbox as part of the rear swing arm that increases the unsprung weight and a second style that uses a separate swing arm connected to a static engine and gearbox, this is a more expensive system but makes for a better handling bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 eh...luand treaba logica, scuterul e cel de 50-125cc, iar maxiscuter i de la 250cc in sus. Ca doar de aia i zice maxi ca i mai mare...Insa dak in cartea tehnica nu il clasifica moped sau scuter ci maxiscuter, atunci poate avea motor si de 30cc ca tot maxiscuter ramane cazanionut probabil te-ai referit la modelele de scutere de 50cc care sunt mai voluminoase/grele...pai pe primu loc ar fi peugeot jet force, aprilia sr, am vazut ceva de la kimco, yamaha aerox...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cazanionut Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 ma refeream la ceva gen peugeot elyseo..imi trebuie ceva pana-n 50 ca sa-l pot conduce cu legislatia.multumesc mult pentru raspunsurile primite si spuneti-mi daca e bun un elyseo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 http://www.motomania.ro/motociclete-noi/ky...ink-50_190.html Este un maxi scuter si se poate conduce fara carnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Salut tuturor. Maxiscuterele sunt scutere ce au motoare de capacitate mai mare de cat ale scuterelor, montate din fabrica. Desi este foarte greu de trasat o limita intre scutere si maxiscutere, ea se afla undeva inaintea valorii de 200cmc. Poti numi un agregat maxiscuter, daca are motor de cel putin 200cmc si daca pastreaza principalele caracteristici ale unui scuter, adica ambreaj automat si transmisie pe curea. In plus fata de aceste lucruri trebuie sa asigure si un plus de confort fata de scutere (asta e o chestiune de bun simt ) Pace sufleteasca si asfalt uscat tuturor. PS - Daca iei un scoot de 125cmc si ii pui kit de 210cmc (da exista) nu insemna ca ti-ai facut un maxiscuter PPS - Desi Kymco Grand Dink 50 are cat de cat un plus de confort fata de alte scutere de 50, nu are motorul de o capacitate suficient de mare incat sa poata fi clasificat ca si maxiscuter, este un hybrid. DOar despre cel de 250cmc poti spune ca este un maxiscuter in adevaratul sens al cuvantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 da, si eu, din cate cunosc, consider Kymco Grand Dink 50 cam cel mai maricel scuter la capacitatea asta, insa, asa cum au spus si cei dinaintea mea, nu este un maxiscuter. Eu am vrut sa-mi iau asa ceva, insa sincer, mi se pare mult prea greu fata de ceea ce ar trebui sa ramana totusi un scuter (aprox. 130kg), in sensul ca pierzi destul de mult la capitolul manevrabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Aprilia Mana este Maxiscuter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Aprilia Mana este Maxiscuter ? de cat ii motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 (editat) de cat ii motoru? De 850 cc! Faza e ca are acceleratzia ca la scuter! Gen tragi si pleaca ... sau ceva de genu`, nu stiu exact! Si da! Maxi scuteru de 50 cc are Kymco! Decat pe asta il stiu Editat Martie 10, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 De 850 cc! Faza e ca are acceleratzia ca la scuter! Gen tragi si pleaca ... sau ceva de genu`, nu stiu exact! Si da! Maxi scuteru de 50 cc are Kymco! Decat pe asta il stiu eu asa stiam ca maxiscuterele sunt de la 200cc in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Aprilia Mana,are ambreiaj automatic,si are cutie de viteze automata,bineinteles poate fi setata sa fie o cutie de viteze secventiala,cu schimbator la pedala sau pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Prin maxiscuter eu inteleg asa: motor peste 125 cmc, rezervorul sa nu fie intre picioare, confort marit printr-o sa destul de mare, portbagaj marit, variator, dimensiuni de gabarit marite, roti cu o latime mai mare, parbriz, fel si fel de locasuri pentru diverse chestii, bordul si parbrizul sa nu se "roteasca" odata cu ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 cum a zis marius in afara de 125...nu sunt de acord. Maxi scuter se refera clar la dimensiuni...greutate. Ideea e alta: ca nu e prea rentabil sa pui 50 cc pe un scuter de asa dimensiuni, dar grand dink ala e maxi scuter 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Eu ziceam de peste 125, nu de 125. Ca si definitie am gasit asta: So what is a maxi scooter? A maxi scooter is best defined as a modern feet forward scooter with an engine capacity larger than the 125cc learner limit. There are two types, one that is based on the usual scooter design and has the engine and gearbox as part of the rear swing arm that increases the unsprung weight and a second style that uses a separate swing arm connected to a static engine and gearbox, this is a more expensive system but makes for a better handling bike. A dat cineva definitia p'aici. Daca nu indeplineste criteriile astea poate sa fie si cat o masina... si nu intra in categoria maxi scooter. Ce e asa de greu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 va rog frumos spuneti-mi ceva modele de maxisutere de 50cmc.multumesc pot sati aduc din Italia Eliseo sau Dink de 50,ma poti contacta pe euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate