robychopper Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 la multi ani omu...si la cit mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 La multi ani si din partea mea. Sanatate si drumuri cat mai lungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 bă, să ne trăieşti mulţi ani feirciţi--ca în comunism---că motoreta se schimbă cu anii! La mulţi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 La multi aaani cu saaaanaaatate. bla bla bla .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 La multi ani! Sa fii sanatos si sa n-ai parte de evenimente neplacute pe motor! Tine-o tot asa, dac-ar fi mai multi oameni ca tine, lumea ar fi mai buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 La multi ani Ares! Imi pare rau ca nu putem veni, stiu ca tocmai acum te destrabalezi prin za siti ! Multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 La multi ani sa ne traiesti! Vezi ca te asteptam la Ploiesti, sa "sarbautorim"! Bafta si kilometrii multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 LMA si tot ce iti doresti. Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 LMA! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 unii au fost mai rapizi /index.php?showtopic=18643 inc' odat' la multzi ani!!! baiazide, sari cu pozele de la "bairamu'" lu ares pentru poze: /index.php?showtopic=18698 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 LMA si la mai mare!...Cilindree...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 wow, oameni buni, acuma văd topicurile astea şi nu ştiţi ce fericit mă faceţi. Vă mulţumesc din suflet tuturor care îmi sunteţi aproape, chiar numa şi cu sufletul, şi sper să vă văd pe toţi cât mai devreme. chopperiştii mei, vă pup pe toţi. ca de fiecare dată mă faceţi să mă simt cel mai mândru că fac parte din comunitatea asta. P.S. sper să ne vedem la Ploieşti să dăm curs invitaţiei Boierului, chiar dacă acum mă paşte o vreme în care nu am motor, sper să termin tot ce vreau să modific pe la el sătămânile astea, şi să vin totuşi călare, dacă nu o fi să fie, tot ajung la Ploieşti, şi pe jos. Nenea Roby, întrucât nu există şanse să te cunosc LIVE în viitorul foarte apropiat, o să vorbim pe net mai des săptamânile astea. Odată cu incidentul în care a fost implicată Maria, îmi voi ţine prietenii cât mai aproape cu putinţă, pentru că mi'am dat seama cât de repede poţi să'i pierzi sau să te piardă. numa bine tuturor, vă mulţumesc pentru gândurile bune. Vă pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 SALUT CU RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate