Ra964 Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 am auzit azidimineata pe la stiri de un accident cu un scuter prin pitesti sau prin ploiesti (le incurc tot timpu ) si cica conducatoru` nu mai are sanse mari de supravietuire, are traumatism cranio-cerebral si din cate am inteles nu purta casca. poate stiti voi mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 mda .... Era o chestiune de timp pana cand lucrul acesta avea sa se intample. Sper sa se faca o mediatizare serioasa la eveniment, pentru a salva alte vietzi ale celor care merg pe mopeduri/scutere si "profita" de faptul ca legea nu ii obliga sa poarte casca. Sper sa se reglementeze si statutul legal al scuterelor/moped-urilor o data pentru totdeauna, care sunt inmatriculabile si necesita A si care nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Asta sper si eu... Am vazut putin stirea, era destul de rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Au spus că s-a încadrat în curbă cu viteză prea mare, era umed pe jos, a pierdut controlul şi a căzut, lovind cu capul o bordură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 inconshtientza shi teribilismul deshi am scuter limitat la viteza max. 45 km/h, NICIODATA nu m-am plimbat fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 /index.php?...opic=17633&st=0 acum fo' 2 saptamani se discuta asta... sa fie sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 (editat) /index.php?...opic=17633&st=0 acum fo' 2 saptamani se discuta asta... sa fie sanatos... nu stiu daca se poate spune chiar asa pt ca este foarte neplacut cand vezi mesaje de genu "R.I.P " ar trebui facut ceva neaparat edit : (ca sa nu mai scriu in alt post) scuterul arata cam ca cel din avatarul lui unamed Editat Mai 9, 2005 de Ra964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 mda .... Era o chestiune de timp pana cand lucrul acesta avea sa se intample. Sper sa se faca o mediatizare serioasa la eveniment, pentru a salva alte vietzi ale celor care merg pe mopeduri/scutere si "profita" de faptul ca legea nu ii obliga sa poarte casca. Sper sa se reglementeze si statutul legal al scuterelor/moped-urilor o data pentru totdeauna, care sunt inmatriculabile si necesita A si care nu.... legea ii obliga sa poarte casca ..pe scutere sau mopede ...un prieten de-al meu a dat 2 amenzi pentru treaba asta (700 mii bucata ) ....iar acum poarta si casca , si echipament reflectorizant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Am vazut si eu destul de multi cu scootere si mopede care nu aveau casca si se bagau printre masini de zici ca aveau motoare de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Repet. Opritzii pe strada shi incercatzi sa-i convingetzi sa-shi puna casca. Chiar daca va ignora, v-atzi facut datoria de motociclishti. Este un succes daca macar convingetzi pe unul dintre ei. Pacat de baiatul acela. Sper sa se faca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Pacat de faiatul acela. Sper sa se faca bine. se pare ca e in coma si sansele sunt foarte aproape de nule, dar sa speram.Poate ca asta va fi o invatzatura de minte macar pentru cei de pe forum. Cel putin eu mai ca vreau sa stau cu casca si pe bicicleta. Acum la modul cel mai serios sa se dea o amenda absurda pentru nepurtarea castii, si pe langa amenda sa se dea o casca macar braincap. Cred ca asta ar reduce foarte mult numarul de fatalitati. Poate cei mai cu influenta dintre voi (pe undeva pe la politie) vor reusi sa faca ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Pai daca e sa o luam asa, mai bine dau lege ca sa nu se mai vinda nimic pe 2 roti fara casca de protectie, sa nu zici ca nu ai avut bani sau ca nu ai stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Nu legea e problema ci respectarea ei. C'asa-i romanu'. Ca legea zice clar unde merge fara carnet si unde trebuie A1, A sau chiar B. Da' daca nea militistu' sta ca papadia pe malu' soselei si saluta in pozitie de drepti potentatii si odraslele lor, mai devreme sau mai tarziu se intampla nenorociri. Cum naiba nu, daca e pe centrul orasului meu vad scutere garla cu tot soiul de juni si de june, cate unul, cate doi, iar mai nou e inclusiv un ATV, cu numere de Germania, calarit de unii ce par cam tinerei pentru un B. Ceea ce trebuie sa recunosc ca pana si copiii astia merg mai bine ca taximetristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate