Radu46 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Avand in vedere ca majoritatea nu mai au acelasi motor ca anu trecut, va rog cu respect sa va puneti poza cu voi si cu noul sau vechiul motor sa ne stim si noi mai bine. (valabil si pentru cei cu scutere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Noah bine Editat Martie 22, 2008 de Narko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) uite una de prin SPANIA EU SI MOTORUL MEU Editat Martie 29, 2008 de florin porosnicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Bine Pifule, super motoru' si bine-ai venit pe forum. Pupam fetele si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 sal!dragos vaduva din ramnicu sarat sunt!!!!Posed kawasaki zxr 750....id mess:vaduva_dragos3000.pt intalniri....chestii...plimbari pe aproape momentan.....ne auzim pe mess... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) sal!dragos vaduva din ramnicu sarat sunt!!!!Posed kawasaki zxr 750....id mess:vaduva_dragos3000.pt intalniri....chestii...plimbari pe aproape momentan.....ne auzim pe mess... te asteptam sa vi cu noi la brasov la intrunire, plecarea este vineri (adica maine) la ora 9, ne intalnim in parculet langa casa alba; se merge incet... Editat Iulie 31, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redshadow Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Salutare Buzoienilor si in special Rimnicenilor; Am crescut prin acele locuri si acum "ride" un Roadstar prin Toronto Canada Mai arunc cite un ochi pe site-ul vostru si ma imaginez prin acele locuri pe care le-am facut numai din masina (din pacate) Asafalt uscat redshadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator georgebushyo Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 pe cand aveam Dnepr! MT-11 offcourse! si urma sa-l inmatriculez! e frumos prin Ontario? sal!dragos vaduva din ramnicu sarat sunt!!!!Posed kawasaki zxr 750....id mess:vaduva_dragos3000.pt intalniri....chestii...plimbari pe aproape momentan.....ne auzim pe mess... ti-am vazut kawasaki-ul parcat odata pe centru parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 bah tu nu aveai alt nick pe forum, de ce te-ai sucit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) I-am schimbat culoarea la vitezana + tinuta de curse Si endurista! Editat August 5, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu_f Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Salut! SALUT!Misto mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu_f Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Multumesc,Braccio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 tu esti ala cu "RED" care te plimbi singuratic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 uite una de prin SPANIA EU SI MOTORUL MEU saltari cu faru salutari cu faru saltari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu_f Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 tu esti ala cu "RED" care te plimbi singuratic??? Eu sunt ...Dar nu o fac intentionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 pai atunci "join the club" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 saltari cu faru Ma inclin in fata unui prieten ! ! ! P.S. Vezi ca pentru ulita aia pe care esti mata' iti trebe Transalp sau macar un Caponord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 da domle stiu da acolo am avut aparatu c mine ma cam intepat inima cad am intrat pe drumurile alea, da a mers si pe acolo......salutari la baieti si in special lui doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bau_Bau Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Si eu cu brishk mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bah mi-ai facut tricou sau te iau de motz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Salut prieteni!Scuze ca nu am dat nicio replica pana acum....dar am fost plecat!Hai ca poate ne vedem la urmatoarea invitatie ca pe ultima care am avut-o a m vazut-o prea tarziu! ....Sall all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Avand in vedere ca majoritatea nu mai au acelasi motor ca anu trecut, va rog cu respect sa va puneti poza cu voi si cu noul sau vechiul motor sa ne stim si noi mai bine. (valabil si pentru cei cu scutere) Nenea nenea pai ori cu motreta ori cu scutere Editat Septembrie 26, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate