Dumanu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare:Cine produce motorul pentru aprilia sr 50 r modelul 2007.Un prieten mi-a zis ca sunt produse de Piaggio.Eventual sa puneti si un link daca gasiti ceva.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Piaggio Ia citeste aici si ai sa vezi... Aprilia au motoare de piaggio ... in rest sunt Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Aprilia SR au toate din 2004 pana in prezent motoare Piaggio.Numai cele din SUA mai folosesc motoare Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumanu Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Va multumesc....ma puteti sfatui ce sa-mi iau:Aprilia SR 50 R sau Yamaha Aerox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Va multumesc....ma puteti sfatui ce sa-mi iau:Aprilia SR 50 R sau Yamaha Aerox amandoua reprezinta o varianta foarte buna. Dar pe aerox, 2 persoane incap destul de greu. (adica incap dar e inconfortabil pt. a 2a persoana) Pe SR50 stau perfect... . Oricare reprezinta o varianta buna. P.S. Aerox-u este mai frumos, si se modifica mai usor. Parerea mea. Editat Martie 21, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Va multumesc....ma puteti sfatui ce sa-mi iau:Aprilia SR 50 R sau Yamaha Aerox il iei nou ? Daca da ,ia Aerox , daca il iei SH ... care e in stare mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Aerox!!!!!! Fara indoiala!! Are cel mai bestial aspect!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumanu Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Va multumesc tuturor...sper sa ne mai auzim.Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Aerox fara indoiala, l-am vazut si m-am urcat pe el, dar poate cum a zis si @ionutz100cc a doua persoana sta cam chinuit acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 SR 50r, e ceva nou si diferit. Design mai mult decat atragator, bord digital si datorita motorului piaggio se poate modifica la fel de usor. Aerox'ul si'a facut datoria fata de "popor", e un scuter al carui aspect nu prea s'a schimbat cu multe din 96 pana azi si care beneficiaza de clasicul motor Minarelli intalnit la 70% din scuterele italiene(astuia ii vei gasi o sumedenie de piese de schimb orginale/tuning). Sfatul meu...daca optezi pt. nou, alege SR'ul, daca vrei SH un Aerox se incadreaza perfect. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 amandoua reprezinta o varianta foarte buna. Dar pe aerox, 2 persoane incap destul de greu. (adica incap dar e inconfortabil pt. a 2a persoana) Pe SR50 stau perfect... . Oricare reprezinta o varianta buna. P.S. Aerox-u este mai frumos, si se modifica mai usor. Parerea mea. Cand va aud imi vine sa ma spanzur.... Ce naiba gandesti tu cand spui ca se modifica mai usor ? Nu v-am inteles niciodata...ce naiba poti face la aerox si nu merge facut la sr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Cand va aud imi vine sa ma spanzur.... Ce naiba gandesti tu cand spui ca se modifica mai usor ? Nu v-am inteles niciodata...ce naiba poti face la aerox si nu merge facut la sr ? ai dreptate, dar esti cam patimash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumanu Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 Va multumesc ca mi-ati raspuns....acum am venit de la reprezentanta Yamaha si mi s-a pus pata pe Aerox .Inca o data va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Cand va aud imi vine sa ma spanzur.... Ce naiba gandesti tu cand spui ca se modifica mai usor ? Nu v-am inteles niciodata...ce naiba poti face la aerox si nu merge facut la sr ? @Brick23 - Ceea ce am vrut sa zic este ceea ce a zis si crettz "beneficiaza de clasicul motor Minarelli intalnit la 70% din scuterele italiene(astuia ii vei gasi o sumedenie de piese de schimb orginale/tuning). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Am aflat niste lucruri f f interesante....se modifica sr`ul greu?))) Eu am schimbat absolut tot la scuter...are demaraj...fuge 125 cu 2 persoane....si la design...n`am ce spune. Modelul 2007 depaseste cu mult Aeroxul;) Editat Martie 22, 2008 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Aeroxul a devenit ceva banal.Nu prea au mai schimbat nimic la designul lui.Aeroxul nu e deloc confortabil,stai ghebos pe el ) plus ca cu 2 persoane se sta la ingramadeala.SR 50 r e alta treaba.Design nou,mult mai confortabil,stabilitate mare pe sosea.Eu zic ce SR-ul depaseste cu mult pe Aerox din toate punctele de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Am avut ocazia asta-vara sa merg vreo 50-70 de km cu un aerox.. pe spate pff... deci la fiecare denivelare.. ma durea curu .. si stateam super ingramadit ... Si intradevar pe aerox stai super ghebos ... stiu din propria experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 46Rossi ai mers tu cu 125 cu doua persoane? greu de crezut, chiar daca ai schimbat tot, motorul piaggia e mult mai slab la performante ca cel minareli...vise astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 46Rossi ai mers tu cu 125 cu doua persoane? greu de crezut, chiar daca ai schimbat tot, motorul piaggia e mult mai slab la performante ca cel minareli...vise astea Pai daca a schimbat tot ... nu prea mai e minareli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.bc Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 nu mai e piaggio poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 nu mai e piaggio poate da am gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 conteaza foarte mult constructia unui motor...pentru ca cel tuning este facut dupa cel stock...difera cotele, gramajele si in cel mai rau caz materialele, dar ca si structura sunt la fel. Pentru ca asta inseamna tuning - mici adjustari, deci nu pun motor de r1 pe scuter ca ala nu mai e tuning. Si apoi nu te-ai gandit de ce aerox-urile si sr-urile cu motor minareli fug de rup pamantul, iar sr-urile noi cu motor piaggio nu trec de 80-85? Deci conteaza motorul stock destul de mult chiar daca il schimbi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Rolly tu ai motor Minarelli sau Morini la SR tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Aprilia Sr 50 2007 arata bestial,e un scuter cu care te mandresti mergand pe strada.Si aeroxul arata frumos dar e prea mic nu ai loc pe el si are o linie continua veche...La motor nu trebuie neaparat tunat ca e un scuter plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 eu am minareli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate