Just_John Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Pregateste un vin bun, Ema, suntem doi care o sa vrem sa ne amortim bine la urmatoarea iesire Trei, cel putin!! PS: Cum fu bre pe offizier?? Te-am cam clatinat, esti cel mai greu pasager pe care l-am luat pana acu'.. macar te-am depus intreg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 mega fain keep it up!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 max asta e al tau: AeFuuUhb8vA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 PS: Cum fu bre pe offizier?? Te-am cam clatinat, esti cel mai greu pasager pe care l-am luat pana acu'.. macar te-am depus intreg.. ajuns intreg si putin afumat, 2 bucati genunche inghetati, in ce priveste "offizier"-ul sunt placut impresionat de cum se misca-n trafic multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 bai nu gasesc pozele facute la leagane la plecare pe bicicleta copiilor de acolo..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu puneti Valea Doftanei Reloaded?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild_Rose Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu puneti Valea Doftanei Reloaded?? Le urca Fludor pe ftp! E pe vine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu puneti Valea Doftanei Reloaded?? Cu toate ca am pus linkul pe matrimoniale il mai pun odata si aici... sa fie mai usor de gasit : http://picasaweb.google.com/optiknet/Valea...key=K6Z6J6nsthQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 brava dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Cu toate ca am pus linkul pe matrimoniale il mai pun odata si aici... sa fie mai usor de gasit : http://picasaweb.google.com/optiknet/Valea...key=K6Z6J6nsthQ tare de tot ultimele 3 fotografii. ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 drajilor, pensionul s-a redeschis tinand cont k are cine sa va deschida usa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Nu mai ai loc in tara asta de betivanu ala imfect de radu. Am incercat: mare, munte, giulesti, ploiesti, gaura de sarpe. E peste tot. Daca nu pot scapa de el, am arma la mine: Va ramane de-a pururea in telefonul meu Radu RS 50 PS: Multa sanatate cheliosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 multumim ptr. linkul cu poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 drajilor, pensionul s-a redeschis tinand cont k are cine sa va deschida usa sa te tii, Ema, venim noi in curand si din nou peste tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuel Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 sa te tii, Ema, venim noi in curand si din nou peste tine cred k trec azi prin iron si detaliem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 cred ca nu ma gasesti azi prin Iron cu siguranta, la mine-s furtuni multe prin cap, multe de facut si din pacate nu sunt omniprezenta. Insa next time cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate