burebistaaa Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 buey betzivanilor....s-aveti cadere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crugar09 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Chef de plimbare? Ca m-am plictisist grav. bogdan 0763 135 359 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 deci cum am prevazut nu a plouat si am tras o tura pana la ploiesti multumiri participantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Diseara are loc adunarea la PHD?e chiar inadmisibila starea aceasta de somnolenta de pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Diseara are loc adunarea la PHD?e chiar inadmisibila starea aceasta de somnolenta de pe aici! Neeeahhhhh........chiar ai zis bine cu somnolenta. Eu stau sa ma refac pe la garaj........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 deci cum am prevazut nu a plouat si am tras o tura pana la ploiesti multumiri participantilor [/q doar participantilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 si participantelor pe care o invit la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 si participantelor pe care o invit la o cafea ca sa fiu carcotasa pana la capat...baietilor bere si mie cafea ???? mama m-a invatat ca nu este frumos sa refuz...prin urmare, la urmatoarea intalnire, accept si cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ca sa fiu carcotasa pana la capat...baietilor bere si mie cafea ???? mama m-a invatat ca nu este frumos sa refuz...prin urmare, la urmatoarea intalnire, accept si cafea Dai tu berile si noi cafeaua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) @eu-zero - daca tot zici ca nu refuzi dau eu berea pe langa cafeaua lui Pantera sa vad dupa cum o sa pleci de la garaj Eu zic sa lasam draq berile si cafelele si sa mai repetam figura Ikea sau sa mai dam si ture, nu numai beri, cafele si etc sau ramane ceva pentru vinerea asta si eu nu stiu? Editat Aprilie 13, 2010 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) @eu-zero - daca tot zici ca nu refuzi dau eu berea pe langa cafeaua lui Pantera sa vad dupa cum o sa pleci de la garaj Eu zic sa lasam draq berile si cafelele si sa mai repetam figura Ikea sau sa mai dam si ture, nu numai beri, cafele si etc sau ramane ceva pentru vinerea asta si eu nu stiu? eu si joi si vineri lucrez...sau mai bine zis, lucrez de joi dimineata pana sambata dimineata...so...nu contati pe mine Nyt: merge si asa Editat Aprilie 13, 2010 de eu-zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 @eu-zero - daca tot zici ca nu refuzi dau eu berea pe langa cafeaua lui Pantera sa vad dupa cum o sa pleci de la garaj Eu zic sa lasam draq berile si cafelele si sa mai repetam figura Ikea sau sa mai dam si ture, nu numai beri, cafele si etc sau ramane ceva pentru vinerea asta si eu nu stiu? Maxx vineri in acelasi loc ca si data trecuta ! @eu-zero : Deci cu prima ocazie astept berile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Maxx vineri in acelasi loc ca si data trecuta ! @eu-zero : Deci cu prima ocazie astept berile ! Moaaa,egoistuleeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 nyt ne vedema vineri daca tot am intrat in hora cu titanu si sper ca nu va suparati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 nyt ne vedema vineri daca tot am intrat in hora cu titanu si sper ca nu va suparati dar pentru sambata, nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 nyt ne vedema vineri daca tot am intrat in hora cu titanu si sper ca nu va suparati Va asteptam cu placere ! Urat cu intalnirile voastre ca ne intalneam si in Vitan ! @Done : Cocos...ce crezi ca va las eu asa ? Da stai sa le vedem intai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 dar pentru sambata, nimic ? Ba da. Ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 @Done : Cocos...ce crezi ca va las eu asa ? Da stai sa le vedem intai ! Asa,asa!!! Sambata se anunta ploaie deci... ,ne bagam la cateva cafare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cine nu merge pe ploaie nu e motociclist. Deci cine vine sambata sau duminica la o plimbare mai lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cine nu merge pe ploaie nu e motociclist. Deci cine vine sambata sau duminica la o plimbare mai lunga? Cine merge pe ploaie anuntata prealabil fara sa aiba neaparat nevoie e un fel de masochist sa umble cu premeditare imbracat in pungile alea, asa ca sambata nu se pune. Unde se merge duminica daca se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cine nu merge pe ploaie nu e motociclist. Deci cine vine sambata sau duminica la o plimbare mai lunga? Fi tu motociclist adevarat. Pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Fi tu motociclist adevarat. Pot sa te ating? Depinde unde vrei sa ma atingi. In mod special nu mi-as dori sa ma atingi acolo unde m-am taiat cu sapa. In alta oridine de idei, nu ploua, era doar o simpla ironie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Ba da. Ploaie. escelent!!! vreme de jpritz! Nytule, ce se bea in uichend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mai ai rabdare un pic ca de la 1 mai se deschid terasele si redeschidem everestul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mai ai rabdare un pic ca de la 1 mai se deschid terasele si redeschidem everestul 'es! 'es! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate