nice_sun_man Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Care vii la o plimbare sambata Buc-Oltenita-Giurgiu-Buc? Pleacare pe la 11, intoarcere pe la 16, cu pauzele si masa de rigoare. N-am mai iesit demult din localitate si nu vreau sa ma obosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Care faci un pustiu de bine si ma pricopsesti si pe mine cu o casca in seara aceasta?Vreau sa plimb pe cineva si am nevoie de o casca in plus.Daca ma poate ajuta cineva dau bere cat incape in casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Meph, am o idee super de plimbare cu ramanere peste noapte....eu am plecat de ieri...undeva in statiunea Sf John. Aici e totul in regula, asistentele se poarta frumos, camera de hotel e ok, ce sa zic...facem ture zilnic de la salon pana la lift si retur ....in curand o sa ajung sa fac si uili(o singura carja)...pana atunci incerc sa imi tin echilibrul pe 2 "roti". Au si service aici. De ex ieri mi-au vulcanizat roata dreapta. A iesit totul bine. Eu stau pana marti asa ca va astept cu bratele deschise. Bwahahaha. Eheee.......Burebistaaa, am fost si eu la St. John acum 2 ani tot pentru vulcanizare dar la roata stanga. Super treaba fac oamenii acolo si mai ales daca ai 'cunostintze", vezi sa nu dai peste brancardierii pe patru rotzi ca aia nu dau prioritate la 2 carje .....sunt ca si conservarii de zi cu zi Apropos, tot la nivelul 4 esti tratat??? Programul de service a ramas nemodificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Eheee.......Burebistaaa, am fost si eu la St. John acum 2 ani tot pentru vulcanizare dar la roata stanga.Super treaba fac oamenii acolo si mai ales daca ai 'cunostintze", vezi sa nu dai peste brancardierii pe patru rotzi ca aia nu dau prioritate la 2 carje .....sunt ca si conservarii de zi cu zi Apropos, tot la nivelul 4 esti tratat??? Programul de service a ramas nemodificat? nivel maxim....maxim am spus....e ok...brancardierii sunt taximetristii de zi cu zi....ma feresc de ei ca draq de tamaie... ...programul cam incarcat zilele astea...de azi merg la sala...e frumox aici la statiune...bwahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Care faci un pustiu de bine si ma pricopsesti si pe mine cu o casca in seara aceasta?Vreau sa plimb pe cineva si am nevoie de o casca in plus.Daca ma poate ajuta cineva dau bere cat incape in casca! Daca te coafeaza un braincap, cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Daca te coafeaza un braincap, cu mare placere Tare ash vrea sa-l vad pe Mentosan cu un braincap pe 600RR...... @CapOne, te rog eu in numele tuturor sa-l filmezi daca vine sa o probeze............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Hai ma ca l-ai speriat si nu a mai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 lasa ma ca a venit la mine acum tre s a dea berea apropo la 8 ne vedem la phd bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 prezent si eu ca de obicei la 22 in bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Am lipsit de la raport.Scuzele mele.pe mine ma coafa si un braincap dar cred ca o aveam pe constiinta pe Anca dupa primu Km.Multam Capone pt ajutor.Pantera...sa nu te vad!n-ai vrut sa-mi dai casca aia sa ma uit si eu la ea!Si am promis ca nu-mi mai scapa din mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 bueiiii.. la 19 va mai prind si io la garaj, daaaa? panteraaaaaa!!! altminteri, io iar trag chiulul de la phd.... imi pun singura absenta nemotivata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 lasa ma ca a venit la mine acum tre s a dea berea apropo la 8 ne vedem la phd bafta Normal ca la 20:00 ne vedem la PHD.............ce credati ca ati scapat de mine??? Cine nu vine sa anunte macar la telefon ca sa nu asteptam prea mult ca deja ma roade stomacul................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Si eu sunt de prin zona , Vitan ! Nici eu nu prea am vazut asa multe motoare in zona asta .. Am vazut vreo 2 la Pompieri si la Zizin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Si eu sunt de prin zona , Vitan ! Nici eu nu prea am vazut asa multe motoare in zona asta .. Am vazut vreo 2 la Pompieri si la Zizin . Coboara-n gios, luceafar bland, alunecand pe-o mobra, pan' la Pantera la garaj si ai sa vezi motoare. Sau lunea, la PHD. Daca ai noroc si mai ies si baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Coboara-n gios, luceafar bland, alunecand pe-o mobra, pan' la Pantera la garaj si ai sa vezi motoare. Sau lunea, la PHD. Daca ai noroc si mai ies si baietii @Liviu, cata dreptate ai grait! Sau zilnic ne vedem in cartier, la bere dupa ce scapam de fier(motor) Da locatia asta nu e cunoscuta pentru toti.............................. Open (drink) Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 liviule nu credeam ca esti si pasionat de eminescu ne vedem pe la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 printre motociclistii acestia cu valente artistice de netagaduit se gasesc cumva si amatori de paintball?sambata propun un paintball pe la 11 dupa care mergem sa mancam clatitele alea la ploiesti.se exista amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 printre motociclistii acestia cu valente artistice de netagaduit se gasesc cumva si amatori de paintball?sambata propun un paintball pe la 11 dupa care mergem sa mancam clatitele alea la ploiesti.se exista amatori? mergem. ce inseamna peintbol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Vlad,cum vine asta,vi dar nu sti ce e aia?E un fel de pac-pac cu bile de vopsea!Te mai bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Mah, dar la o plimbare de vreo 2-300 km nu va bagati? Doar pana la Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 mentosane eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Guys,eu am facut rezervare sambata la 11 la paintball(http://www.paintballwars.ro/locatii.html).cine are placerea sa mearga sa fie la ora 10 la garaj la pantera.la 10.15 se da plecarea.saluti a tuti.dupa putem merge si pana la timisoara din partea mea.sun man poate ai vre-o sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 timisoara zici ah? Vezi, daca iti taiam eu guma aia ce bine era nu mai aveai ganduri sinucigase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 timisoara zici ah? Vezi, daca iti taiam eu guma aia ce bine era nu mai aveai ganduri sinucigase Ei lasa Maxx ca nu e tarziu nici in zilele ce urmeaza .....pana una-alta se pare ca ploaia ne-a taiat tuturor elanul de plimbare. Sau nu.... Sambata asta muncesc pana pe la 12:30- 13:00, asa ca daca nu sunteti matinali ( nu ca ati fi) putem pleca la plimbare dupa ora mentionata. Eu sigur ies din schema de dimineata si ma reorientez pe alte melaguri. Ride On Open Road !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 mentosane, am jucat ma relax....te imbraci in costume de militarie....treaba e ca daore tare cu bilele alea... Mesaj completat mergem in bikers diseara? e petrecere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate