M3ntosan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Greu cu organizarea pe acilea!Eu zic asea:la 10 adunarea,la 10 si 15 plecarea spre paintball iar dupa paintball(atunci ni se alatura si Mef) plecam usurel spre taverna Sarbului la Sinaia.Sper sa intelegeti ca mor de foame si de asta mi-a trecut prin cap taverna!Cat despre gumita mea spate - stati fara grija,mi-am pus niste rotite ajutatoare in caz ca cedeaza!max...ce facem sambata?e zi de curatenie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Greu cu organizarea pe acilea!Eu zic asea:la 10 adunarea,la 10 si 15 plecarea spre paintball iar dupa paintball(atunci ni se alatura si Mef) plecam usurel spre taverna Sarbului la Sinaia.Sper sa intelegeti ca mor de foame si de asta mi-a trecut prin cap taverna!Cat despre gumita mea spate - stati fara grija,mi-am pus niste rotite ajutatoare in caz ca cedeaza!max...ce facem sambata?e zi de curatenie? GATA. MERGEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Asa domnule!Alta e cand suntem decisi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 bah eu nu merg la noroaie si pe deasupra sa ma intorc vanat, asta sa va fie clar @M3ntosan sunt liber de aceste activitati, au fost deja prestate asa ca mai mult ca sigur o sa fiu liber in wk, totul e sa tina vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 bah eu nu merg la noroaie si pe deasupra sa ma intorc vanat, asta sa va fie clar@M3ntosan sunt liber de aceste activitati, au fost deja prestate asa ca mai mult ca sigur o sa fiu liber in wk, totul e sa tina vremea cu noi la Sinaia momentan este soare, revin cu update-uri live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 bah eu nu merg la noroaie si pe deasupra sa ma intorc vanat, asta sa va fie clar@M3ntosan sunt liber de aceste activitati, au fost deja prestate asa ca mai mult ca sigur o sa fiu liber in wk, totul e sa tina vremea cu noi la Sinaia momentan este soare, revin cu update-uri live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Max,tu de obicei ai idei minunate asa ca te rog lumineaz-ne cu o idee pt sambata aceasta(eventual si duminica).La paintball nu te bagi?sau nu ai voie ca te murdaresti pe haine?(vezi daca te-ai jucat cu cutitu pe langa guma mea!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 vreau si eu nr lu pantera urgent va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 0747039758 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 la Sinaia momentan este soare, revin cu update-uri live Asta suna a invitatie.... Deci la congres acolo aveti timp si de net? Ca in parlament domn'le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 momentan ploua...dar invitatia ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 momentan ploua...dar invitatia ramane Vreme buna,vreme rea.....ce mai conteaza atat vreme cat este aer curat :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Iar ne strica vremea toata joaca:(.S- ales prafu de ceafa aia de porc la Taverna.Pantera...respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Nu fac reclama nimanui, doar am vazut un pliant care se imparte la Baneasa Shopping City. Poate sunt interesati printre voi. Macar sa aruncati un ochi la oferta magazinelor de moto din Bucuresti... sau de unde or veni ei. Poate va bagati si la marsul "Respect in trafic". Rally & Biking Data: 22-23 Mai; Parcarea Baneasa Shopping City Sambata si duminica, 22-23 Mai, te asteptam la Baneasa Shopping City sa participi la un weekend motorizat! Targ de motociclete si accesorii, cascadorii pe motor executate de Dinu Sorin Marius (Axa) si Julian Raduta, drifturi si demonstratii de virtuozitate la volan realizate de campionul nostru Manu Manolache (Mitsubishi) si bine-cunoscutii drifteri Ene Sorin Andrei (Hai'u) si Marius Mitrache (KNS), jocuri si concursuri cu si pentur motociclisti, toate intr-un singur loc: Baneasa Shopping City. Gazda celor doua zile de eveniment va fi Cabral Ibaka. Punctul de sosire al marsului "Respect in trafic" va fi in parcarea Baneasa Shopping City. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Iar ne strica vremea toata joaca:(.S- ales prafu de ceafa aia de porc la Taverna.Pantera...respect poate la tine s-a stricat joaca, pot sa spun ca ciorba a fost super...................pentru cine a fost azi la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) poate la tine s-a stricat joaca, pot sa spun ca ciorba a fost super...................pentru cine a fost azi la Ploiesti si ce discutii de MARE CLASA am avut... a fost un fel de breinstormig... Editat Mai 15, 2010 de vladvlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 daca se mai ba ga careva merg si eu id mess mihai_pantera2006 Rev up the engines and let's get the party started! This is the real deal with an entire night for our brothers and sisters on two wheels because...This is for you, bikers! @ Elements Herastrau. This Saturday, May 15th at 11pm - it's time to show everyone what true bikers are really made of. Grab your leather jacket, boots, helmet or any biker's accessory you can think of and get this show on the road. Join the party and start doing what bikers do best: ride, party, be free and live the lifestyle! This is for you, bikers! @ Elements Herastrau 7-9 Soseaua Nordului on Herastrau Lake, behind the tennis courts. For reservations: 0734.123.456 or rezervare@elements.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 si ce discutii de MARE CLASA am avut...a fost un fel de breinstormig... Vlad, bine ca au fost doar cateva poze, sa speram ca nu a inregistrat nimeni discutia ........................ Si propun sa facem si azi o sedinta mai spre dupa amiaza, undeva la iarba verde. Cine doreste sa ne insoteasca in jurul orei 14:30 - 15:00 plecam de la garaj. Traseul nu este stabilit dar in principiu mergem sa mancam ceva si ne intoarcem spre orele 20:00 pentru concertul AC/DC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 eu nu pot sa vin la 3 am niste treaba. dar ajung la concert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 la concert sunt si "io" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Si ceva imagini de la brainstorming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Soooo...dragilor cine se baga in acest week-end la Rasnov?? /index.php?showtopic=495061 Eu am de gand sa stau linistit la aer curat si sa revin duminica pe Cheia. Plecarea spre locatie nu este inca stabilita, posibil vineri seara sau sambata dimineata. Exista posibilitati de cazare la casute( aviz Maxxx) sau ceva mai haiduceste la cort.......... Ne vorbim saptamana asta cat se poate de rede ( shi melcul thushti....... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Soooo...dragilor cine se baga in acest week-end la Rasnov?? /index.php?showtopic=495061Eu am de gand sa stau linistit la aer curat si sa revin duminica pe Cheia. Plecarea spre locatie nu este inca stabilita, posibil vineri seara sau sambata dimineata. Exista posibilitati de cazare la casute( aviz Maxxx) sau ceva mai haiduceste la cort.......... Ne vorbim saptamana asta cat se poate de rede ( shi melcul thushti....... ) melc, melc , cotobelc.......ahhahahahahh, pixde ceva? este la rasnov? in alta ordine de idei, maxx ai ratat o tura pe cinste pe A2. te rog contacteaza expertii si informeaza te despre viteza de mers. expertii fiiiiiind noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 daaaaaaa subtire de vara 260 km\h si daca e timp bun mergem la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 bueiii.. ce de activitati ati avut p-aci.... la naiba mi s-a facut dor de voi! eu am fost pe la paltinis, nu stiu cum naiba am facut de-am driblat toate ploile si codurile galbene.... maine poate reusesc si eu sa mai trec pe la garaj... sa va mai vad la culoare! respectele mele si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate