Cap0ne Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Si va rog sa nu imi urati "asfalt uscat", oricum nu ma intereseaza Atunci benzina buna sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ma bag la plimbare dar fara vecinii nostri ca nam buletin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 suna foarte bine ideea de duminica..... daca nu ma insor pana duminica m-as baga si eu. mef poate ne faci si un buget estimativ sa stiu la ce sa ma astept. mai am putin pana la primul salariu la noul job si nu stau prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 ma bag la plimbare dar fara vecinii nostri ca nam buletin cetatean model...n-are buletin, se legitimeaza cu timisoreana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 suna foarte bine ideea de duminica..... daca nu ma insor pana duminica m-as baga si eu. mef poate ne faci si un buget estimativ sa stiu la ce sa ma astept. mai am putin pana la primul salariu la noul job si nu stau prea bine Bueeiiii.....te-ai dilit? Eu glumeam cand am zis ca a venit sezonul si s-a dat dezlegare la nunti, botezuri.....etc. In fine.....in cazul asta iata sfatul meu : insoara-te si duminica pe la 11:00 fugi cu darul de nunta ca sa fii sigur ca ai buget Apropos.....se poate fura mireasa?? Daca da, cand preferi? Inainte sau dupa nunta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Va salut din nou baieti... Va promisesm ca va fac o vizita la garaj in vara asta.. Din pacate a trecut si vara.. aproape k trece si toamna si tot n-am apucat sa va cunosc personal.. Sper cu alta ocazie sa va fac o vizita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 am fost la "munca campului" si te-am asteptat acolo mef, dar ai dat bir cu fugitii....rusinica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 am fost la "munca campului" si te-am asteptat acolo mef, dar ai dat bir cu fugitii....rusinica!!! Lasa sa vina ploaia ca nu e funny sa te tavalesti pe uscat cum au facut unii .......sa nu dau nume. Mercic de initiativa, vin data viitoare sa fac poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 da ma dar a fost super iesirea munca campului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Allooo....Vitanu', mai traieste careva? Mai are cineva motoreta la indemana sau e gata sezonul? Ma gandeam sa mai bag o invitatie pentru duminica asta dupa petrecerea de Halloween ( daca nu ne "mascam" prea tare). Undeva pe la ora 11:00 sa ne incolonam frumos catre sud.....Giurgiu, Russe, Silistra, Calarasi........sau fara trecut de granita ca sa poata veni toti ( Pantera cu dedicatie) Giurgiu - Oltenita - Calarasi. O plimbarica la dus, o masa la pranz, iar o plimbarica spre casa pe inserat. Buget de criza si echipati de sezon rece ....... toata treba ar duce pe la 100 ron. Gaditi-va bine, nu lasati prea multa benzina in rezervor peste iarna, pretul o sa scada oricum.......... Maine sa nu ma sunati decat daca sunteti gata de drum!! Open Ride !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Salut baieti, Dat fiind ca e vremea frumoasa si nu ati bagat inca mobrele la iernat vreau sa va rog urmatoarele: Maine (31.10.2010) la ora 16:00 ma voi casatori la Biserica Kretzulescu (biserica rosie dintre Sala Palatului si Magazinul Muzica) si v-as ruga taaareee muuuult sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti galagie cat mai mai mare cu mobrele. Va multumesc mult! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamse Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 hai frate un traseu mai lung dc tot iesim,ma duc 60 km in 2 ore sunt acasa... Mesaj completat pune pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Allooo....Vitanu', mai traieste careva? Mai are cineva motoreta la indemana sau e gata sezonul?Ma gandeam sa mai bag o invitatie pentru duminica asta dupa petrecerea de Halloween ( daca nu ne "mascam" prea tare). Undeva pe la ora 11:00 sa ne incolonam frumos catre sud.....Giurgiu, Russe, Silistra, Calarasi........sau fara trecut de granita ca sa poata veni toti ( Pantera cu dedicatie) Giurgiu - Oltenita - Calarasi. O plimbarica la dus, o masa la pranz, iar o plimbarica spre casa pe inserat. Buget de criza si echipati de sezon rece ....... toata treba ar duce pe la 100 ron. Gaditi-va bine, nu lasati prea multa benzina in rezervor peste iarna, pretul o sa scada oricum.......... Maine sa nu ma sunati decat daca sunteti gata de drum!! Open Ride !! sa te frec...daca te sunam cu o ora mai devreme plecam impreuna ...asa macar ne-am intors impreuna. data viitoare sper sa conduceti chopper style doar prin oras....eu promit sa nu ma mai joc la butoanele pe care nu le cunosc ) baga pozele sa vada lumea ce gasca minunata am format ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 pozze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 pozeleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamse Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 poze (cuvant urat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 o tura careva maine? afara din oras... oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 doamne cat AM BAUT . CA NU POT SA MA MAI DAU JOS DIN PAT........................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 betzivaniii LMA Maxx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Superbetzivani ))))). Max, pozele tataaa pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 max se face ca ploua...probabil e in convalescenta dupa traumele de aseara....bwahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 pe max il doare-n plua....probabil e in convalescenta dupa traumele de aseara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 poze cu betivaneala pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 intr-un final am obtinut pozele de la Dan. asa naspa cum sunt ele le pun aici sa se minuneze lumea ce bun pozaci este Mef oricum a fost dragut...au plecat 4 si ne-am intors 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 multumim, sergiu....daca stateam in baza lui mef....le primeam de craciun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate