Mephisto Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Tot pentru "amatori"......azi la 19:00....la garaj. Vedemm noi unde ajungem..........cine vrea Open Ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Pierdut canish cu crash pad-uri, relatii in semnatura. Asfalt uscat, wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Tot pentru "amatori"......azi la 19:00....la garaj. Vedemm noi unde ajungem..........cine vrea Open Ride ! Salut! Eu stau pe Nerva. As veni si eu cu voi, desi sunt incepator, dar nu stiu unde. Ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Salut! Eu stau pe Nerva. As veni si eu cu voi, desi sunt incepator, dar nu stiu unde. Ma ajutati? Normal ca ajutam.....in zona Real Vitan, undeva spre Dristor, dupa Piata Vitan(Bobocica) faci dreapta pe prima strada si mergi pana ajungi la GARAJ. Si mai simplu ar fi daca ne suni sa iti dam "coordonate suplimentare" .....gasesti datele in urma cu cateva pagini Ride Safe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Ok, multumesc! Liniste si pace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Ok, multumesc! Liniste si pace? Nu am mai avut timp sa postam...uite la ce ore ajungem acasa.....a fost can-can mai mereu ). Te lasi asteptat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Nu, dar nu am inteles cand va strangeti, sa pot veni si eu... Pentru prima data dati-mi un semn, apoi ma descurc eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 IN FIECARE ZI )))) ADICA SEARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Ok, maine seara il sun pe mephisto si sper sa va gasesc. Am vazut azi doua Hornet la blocul de langa mine... Domnilor, mi-am schimbat mobra si tot nu ne-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Domnilor, mi-am schimbat mobra si tot nu ne-am vazut... Domnule....si noi la fel...am trecut la cele de iarna....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Nevoie urgenta de sange grupa B3 RH-NEGATIV sau 01 RH-NEGATIV, va rog frumos! Cei dispusi sa doneze sunt asteptati luni dimineata la 8 la Spitalul Militar din zona Garii de Nord! Mai multe detalii aici /index.php?/topic/670264-nevoie-urgenta-de-sange-grupa-b3-rh-negativ/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Zicea cineva ceva de GIURGIU in week-end???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Domnule....si noi la fel...am trecut la cele de iarna....) fi corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 fi corect Da, multam de up-date.....asa arata produsul finit Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Foarte tare! Imi place... Eu dusesem mobra la garaj, dar m-am razgandit si am readus-o acasa. Ma mai dau doua saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Foarte tare! Imi place... Eu dusesem mobra la garaj, dar m-am razgandit si am readus-o acasa. Ma mai dau doua saptamani... Eehhhh....e "dragutza" capra, nervoasa si neprietenoasa......abia dupa cateva zile am inceput sa ne cunoastem si doar Jumba a convins-o sa stea la pozat. Poate in week facem o sesiune mai interesanta..... Open Drink !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Asadar? Ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Asadar? Ne vedem? Noi(adica eu si Jumba...) ne -am vazut si azi si ne vedem si maine..... In alta ordine de ideei ...cine vrea sa iasa, stie unde ne gaseste Ride On .....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 salut ! eu stau chiar langa mall si m-am insurat de vreo 2 saptamani cu un BMW F650 din 95'. Primul meu motor. Daca mai iesiti dati un semn si la mine. Ori pe Facebook (Achi Petre) ori aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 salut ! eu stau chiar langa mall si m-am insurat de vreo 2 saptamani cu un BMW F650 din 95'. Primul meu motor. Daca mai iesiti dati un semn si la mine. Ori pe Facebook (Achi Petre) ori aici. OK, s-a notat, sa-l stapanesti sanatos.....!!! Apropos'...mai avem unul cu BMW 650 in zona ...dar iese foarte rar, poate asa face pereche si se indeamna si el. In alta ordine de ideei , pentru cine vrea sa iasa in week-end este rugat sa posteze aici, in general intre orele 12:00 - 13:00 se face adunarea. O saptamana buna sa aveti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 eu ma bag sigur daca nu e udatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Eu iar am lipsit! Off! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Am iesit azi putin. Iese cineva maine? Hai ca vreau sa mai cunosc si eu oameni. Cam care e stilul de iesit? Plimbari sau mai mult pub-uri..... ? eu sunt incepator si vreau sa ma dau cat mai mult si bine ) help ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Am iesit azi putin. Iese cineva maine? Hai ca vreau sa mai cunosc si eu oameni. Cam care e stilul de iesit? Plimbari sau mai mult pub-uri..... ? eu sunt incepator si vreau sa ma dau cat mai mult si bine ) help ! Este frumos ce zici tu :"Plimbari sau mai mult pub-uri..... ?" Se pare ca pe aici si-a pus amprenta "D-nul TIMP".....si o ardem dubios mai mult in week-end, de genul : ziua la camp, seara la pub....) Ride On !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Este frumos ce zici tu :"Plimbari sau mai mult pub-uri..... ?"Se pare ca pe aici si-a pus amprenta "D-nul TIMP".....si o ardem dubios mai mult in week-end, de genul : ziua la camp, seara la pub....) Ride On !!! foarte frumos. abia astept partea cu "ziua la camp" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate