stulewa Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 maestre, are plastice multe bmw-ul si daca zici ca te sperie si ploaia... nu stiu daca o sa iti placa la camp sa e mai muncitoreste asa stilul e cam asa: cu aterizare in bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 misto poza. nu stiu cat de curand o sa zbor eu cu bmwutzul asa, insa nu ma sperie campul. m-am dat cativa ani buni cu bicicleta pe munte si la downhill nitzel. eu sper sa ma tin cat de cat aproape de voi .... pt inceput prima problema de rezolvat la mine e ghidonul. nu are nici o treaba cu stilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 adic ce are ghidonul? e prea mic, nu te simti comfortabil cand stai in picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 adic ce are ghidonul? e prea mic, nu te simti comfortabil cand stai in picioare... merem maine la camp? si daca da la ce ora sunati aviz amatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 ghidonul e prea curb. am nevoie de ceva drept cu rise nu prea mare..... zic eu daca aveti vreo varianta de ghidon pt mine m-ar ajuta. am gasit eu niste modele dar nu vreau sa ma arunc. deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 back in town am fost plecat la tara la munca campului )) pai tre sa vedem mobra si sa discutam pe problema ca asa nu inteleg exact ce vrei... de cat e ghidonul, cat cablu mai ai disponibil, d-astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 am inteles. multam de interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 back in town am fost plecat la tara la munca campului )) Treci la "insiropare" daca tot te-ai intors......ne gasesti in "bucatarie" ca la birou e cam rece in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 mef, echiparea si pe cai... BANZAAAAYYYY!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 mef, echiparea si pe cai... BANZAAAAYYYY!!!! Mai dureaza putin cu echiparea si pe ora 13:00 o sa fim la apel ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 /index.php?/topic/671308-campania-suflet-pentru-suflet-editia-a-vi-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) din ciclul povestiri nemuritoare: mefisto era obosit si s-a oprit repede, pantera s-a impachetat de s-a linistit, noi i-am mai zis: zborul nu este daunator sanatatii, impactul violent cu solul... NA, CA TE-AI SATURAT ACU! )))) Bineinteles ca dupa aceasta aventura ne-am retras la bar sa bem un sirop PS: mef, zugraveste imaginile p-acilea Editat Noiembrie 27, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Frumoasa si ziua de ieri. In urmatorul week-end se anunta 12-13 grade, sper sa fiu un forma mai buna .... Si pozele de ieri : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) ia auzi lume, s-a incins taratza-n ei, cica maine se alearga mef cu panterosu trei ture de coclau ma, de cand ati simtit miros de praf s-a aprin spiritul competitional in voi Editat Decembrie 3, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 ce nemernici sunteti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Si uite asa am mai incalecat un final de saptamana .....frumos tare de altfel. Las pozele sa zica mai multe, poze care nu stiu daca mai au ce cauta la sectiunea asta sau ar tebui puse la "sectia agitati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Tin neaparat sa incep cu un "Craciun fericit!" (chiar daca este cu intarziere).. Sa continui cu "Sarbatori fericite!".. Si sa termin urarea cu "Un an nou fericit si mai bun!" ... Din pacate anul asta a fost cam prost pentru mine.. Am lucrat toata vara, am avut probleme cu mobra .. Sper la primavara sa mai am ocazia sa ies cu voi la o plimbare. Numai bine va doresc! Asfalt uscat! Marian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Un Craciun fericit si de la mine baieti si un an nou plin de km si bucurii va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 La Multi Ani ....tuturor !!! Sezonul continua dupa 01.01.2012 ....daca nu ninge....si daca ninge continuam Open Drink.....de sarbatori !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 LA MULTI ANI, buey astia !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Pe aici ati tras cortina?? Unde sunt betivii (motociclistii) din zona? Hai La Multi Ani ...pentru toti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 LMA! Unde draq sa fim, la dat zapada Vedeti pe unde va parcati agregatele zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutari si La Multi Ani! Zilele aceste, tot cautand pe net oferte bune pentru mine si motorul meu am dat peste site-urile de cumparaturi in grup. Insa nu am prea vazut oferte pentru motociclisti si motociclete. Asa ca am deschis pe unul dintre site-uri o cerere in acest sens. Daca sunteti interesati accesati link-ul de mai jos si votati, poate avem sansa sa gasim si astfel de oferte. Nu incerc sa fac publicitate nimanui, vreau doar sa gasesc o solutie sa imi cumpar echipamente si piese mai ieftin, si cred ca si voi vreti acelasi lucru. http://contact.adulmec.ro/forums/109909-oferte-noi/suggestions/2549193-echipamente-si-accesorii-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Hello....va plictisiti iarna asta? Sau poate ati inghetat in fata tastaturi Hai sa ne mai dezmortim putin ca nu e chiar asa urata iarna si inca se mai poate iesi cu "motocicletele". Ca sa nu ziceti ca spun prostii o sa las pozele sa vorbeasca. Nici o asemanare cu personaje reale nu este imposibila................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 urmeaza atractia serii, poze cu senila ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate