Mephisto Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Salutare, Trec si eu prin Vitan, mai dorm in zona din cand in cand. Exact langa casa de pensii. Acum 2 nopti am coborat pe la 1 noaptea sa pun lantul si husa pe SMR, dupa m-am dus la un NONSTOP langa Jerry Pizza, cand m-am intors numai era husa pe motor. Ba deci a durat 5minute. M-am ofticat maxim, macar daca era vorba sa o gasesc dimineata fara husa mai ziceam " ba a avut timp sa o fure " dar asa in 5 minute .......................plm imi venea sa Voi cum le lasati in strada? Salutari, Imi pare rau de patania ta, noi le tinem prin garaje de obicei sau langa bloc legate si FARA huse (din acelasi motiv). In general se fura husele care nu sunt legate corespunzator cu sistemul antifurt al motoretei. Alta idee ar fi asa : se ia una bucata husa si se introduce in locul snurului un cablu de otel. se fac doi ocheti la capat si prinde cu lacatul. Bafta pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) recunosc, eu am furat husa pt ca nu se mai scrisese nimic p-aici si era liniste si pace de zici ca dormeau toti motociclistii satanisti nasol bre, nu-i mai pune husa ca e degeaba... te mai si oftici cand ti-o ia...plm... Editat August 23, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mtk4ever Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 salut , sunt nou prin zona , caut parteneri de plimbare , cineva dispus sa iasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 pai cu cbr-ul nu prea ai sanse treci pe la "birou" si vezi pe unde mai pleaca baietii prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 mie mi'au furat husa de la husa adica o chestie cu fermoar in care bagam husa ca sa nu o intind pe gard(cum fac acum). Husa mea are 2 gauri prin care trec lantul. Daca nu are.. ii faci eu am o problema mai "mecanica" asa.. mi s'a aprins un bec in bord de ceva timp si nu mai scap de el.. se mai stinge el ocazional da' in 2-3 zile se aprinde iar.. nu stiu ce sa mai fac.. e un simbol care parca aduce cu o pompa de benzina.. Pantera, il matrasim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 eu am o problema mai "mecanica" asa.. mi s'a aprins un bec in bord de ceva timp si nu mai scap de el.. se mai stinge el ocazional da' in 2-3 zile se aprinde iar.. nu stiu ce sa mai fac.. e un simbol care parca aduce cu o pompa de benzina.. Pantera, il matrasim? asta e o gluma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 eu am o problema mai "mecanica" asa.. mi s'a aprins un bec in bord de ceva timp si nu mai scap de el.. se mai stinge el ocazional da' in 2-3 zile se aprinde iar.. nu stiu ce sa mai fac.. e un simbol care parca aduce cu o pompa de benzina.. Pantera, il matrasim? Mah zapacila ....mai trecic pe la "birou" ca sa se stinga becul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 spargem bordu' scoatem becul netrebnic si il calcam pe cap sa nu mai faca asa niciodata! mama lui de bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 la calcatul asta pe cap ma gandeam si eu.. Pe la birou oi mai trece, dar deocamdata sunt in mutari si mai radiaza si becul 'cela.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Salut, Voi stati de vorba si cu d'ashtia cu motoare mici (numere galbene)? sau sa imi fac cont pe scuteristi.ro? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Salut, Voi stati de vorba si cu d'ashtia cu motoare mici (numere galbene)? sau sa imi fac cont pe scuteristi.ro? ) Avem si noi "d'astea cu motoare mici"......poti veni linistit sa ne cunoastem! Daca citesti in urma cateva pagini vei gasi detalii despre locurile de intalnire si nu numai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mtk4ever Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 ma lamureste si pe mine cineva unde e "biroul"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 ma lamureste si pe mine cineva unde e "biroul"?? nu te du ba la birou ca acolo inveti doar sa bei https://maps.google.com/?ll=44.409792,26.142013&spn=0.001678,0.004128&t=m&z=19&layer=c&cbll=44.410229,26.141502&panoid=2k_q-qZ7jVDNfq64IJx5WQ&cbp=12,258.8494665647754,,0,0 asa se preda motociclismul acum ...in crasma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) si ajuns acolo... ma uit unde sunt motoarele parcate si le daram? ) Editat Octombrie 4, 2012 de Cyclops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mtk4ever Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 eee ma invata pe mine motociclism , eu ii invat sa bea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 tot ei te invata si sa bei. nu-i intreci oricat te-ai chinui. motociclismul il inveti singur facand kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Maine e sambata. Nu se intampla nimic interesant (dpdv moto) la noi in zona? Macar o barfa sprjiniti de mobre... o duda, o maslina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 tot ei te invata si sa bei. nu-i intreci oricat te-ai chinui. motociclismul il inveti singur facand kilometri Cum le stii tu pe toate..... dar lasa omul sa vina ca poate are antrenament si mai invatam si noi cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Maine e sambata. Nu se intampla nimic interesant (dpdv moto) la noi in zona? Macar o barfa sprjiniti de mobre... o duda, o maslina? s-au intamplat destule eu am fost de unul singur pana la Babele , m-am intors pe Cheia si am ajuns si la Amckart sa-l vad pe Jumba cum le rupe mufa la supermoto pentru mine ziua a fost cam asa si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Ce invidios sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Ce invidios sunt... n-ai de ce in weekend se pleaca la Predeal la nu-s ce chestie de soft enduro ! ai deci ocazia sa recuperezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Si mai nasol... Week-endul asta ma duc in ilioara cu un prieten sa exersam niste manevre... si oricum, cu trancariciul meu as fi facut minim 3 ore de la bucuresti la Predeal... asta daca nu se dezmembra pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ...si unde-i graba ? . eu o sa merg doar sambata pentru ca duminica trebuie sa fiu in bucuresti....dar sper sa prind ceva actiune Jumba, care e programul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Salut, sunt mai nou venit in Bucuresti, a cam venit vremea sa bagam motoarele la iernat si nu cred ca mai apuc sa l duc acasa, ma poate ajuta cineva cu un loc de iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate