lucian45 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 salutare moto-vitanistilor bagati si voi cele 2-3 poze facute , ID- mess. lucian_chirita2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 n-am patit mare lucru, am ramas fara )Mesaj completat care se baga in week la o cheia? da ma merg eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 da ma merg eu ia-o inainte...ca te ajungem din urma )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ...nu e bani.... pe scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 hai ca se gasesc acolo cativa banuti pt un plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Daca e pentru duminica cu multa palcere vin si eu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 cat costa o plimbare pana la cheia (dus/intors ) ?? ca m-a lovit criza rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 cat sa coste... benzina pt 250-300 km + ceva de haleala si de baut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ultima oara am facut 150 km cu un plin deci vreo 150 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 salut, azi am fost sa verific bateria si mi-a zis ca nu incarca, in loc sa incarce minim 13.8 avea 13.1. unde as putea sa ma duc la un service ca sa vada ce are? id de mess mihai_iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Va salut pe toti, si eu stau in zona, o sa vin sa va cunosc cu prima ocazie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Va salut pe toti, si eu stau in zona, o sa vin sa va cunosc cu prima ocazie ! salut luni la ora 20:00 in parcarea de la sala de fitness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) este Pasareanu D. sau Pasarea Nud? P A S A R E A N U D @ Y A H O O . C O M " FĂRĂ ȘPAȚI tongue.gif cool.gif ASA MAI SCAPI DE SPAM ricky.gif Ambele dar dupa 1 am am obsrvat "Pasarea Nud" apropo am un Naked...se asorteaza:). Pentru prima întâlnire a fost Ok ne-am adunat 11-13 motoare, uni ne mai cunoșteam de pe mess si forum ...sa vedem cum va fi luni pe 05-10-2009... Editat Octombrie 1, 2009 de Macho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Ambele dar dupa 1 am am obsrvat "Pasarea Nud" apropo am un Naked...se asorteaza:). Pentru prima întâlnire a fost Ok ne-am adunat 11-13 motoare, uni ne mai cunoșteam de pe mess si forum ...sa vedem cum va fi luni pe 05-10-2009... Mesaj completat id meu mihai_pantera2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) reiterez: rhadoodc@yahoo.com m-as baga la cheia, daca e pentru duminica, si in rest... ne vedem luni la 8 in parcare in spate la PHD. Editat Octombrie 2, 2009 de rhadoodc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Salutari, din pacate in acest week-end nu mai pot veni decat la bere si alte chefuri. Sper sa pot veni luni daca-l iau pe ZeZe din service. Ne auzim pentru un party sambata seara pt cei ce raman in Bucuresti? Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 party??? ce party??? e vreun party in bikers? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 party??? ce party??? e vreun party in bikers? :> La Apashu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Deci ne vedem azi la 8 la PHD acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Da, categoric ne vedem. Valabil pentru cine vine !!! Offfff.......eu vin fara ZeZe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 ceva lume la intalnire? sper ca lunea viitoare sa ajung si eu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Nici eu nu am ajuns...am terminat treaba la pe 21:30 ce sa intamplat aseara....pe unde ati fost?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 a fost multa lume, ne-am plimbat, am fost la Ursu am baut un suc, o bere, am vb....spre ca lunea viitoare sa fim si mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 a fost multa lume, ne-am plimbat, am fost la Ursu am baut un suc, o bere, am vb....spre ca lunea viitoare sa fim si mai multi Zi si ca ai fost la McDonalds ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 rpd tu sa-l dai de gol ...ntz ntz ntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate