Sergiu_Q Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Salut, sunt mai nou venit in Bucuresti, a cam venit vremea sa bagam motoarele la iernat si nu cred ca mai apuc sa l duc acasa, ma poate ajuta cineva cu un loc de iernat? la Jumba sau la Pantera (Mihai) ..dar inca n-a venit vremea. abia incepe distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Pe principiul ca unii ierneaza mai devreme si altii mai tarziu..........echipamentul si stilul fac diferenta!!! Asa cum zice Sergiu.....abia acum incepe distractia : ploi, noroi, zapada....etc Cum era vorba aceea cu asfaltul uscat??? Poate pentru cine vrea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Ce va mai place caterinca, dar rotile va stau pe loc:)) Nici ale mele nu se invart decat mai rarut ca e mai dragut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Hai ca a venit ai vremea de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 ai dreaqu ma.... lamine se invart rotile de mama-mama )) pacat ca a fatat printesa si tre s-o desfac sa-i schimb biela ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 da pt mine s a cam terminat nu ma bag cu sportiva pe vremea rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 ai dreaqu ma.... lamine se invart rotile de mama-mama )) pacat ca a fatat printesa si tre s-o desfac sa-i schimb biela ))) Da mah...pacat, mare pacat!! Si nici incercarea din parcare nu a reusit. Bine ca e "gradina cu portocale" suficient de mare si ai de unde culege ......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 AJUTOR!!! AJUTOR!!! AJUTOR!!! Danut (varul meu) trebuie sa zambeasca din nou. Mi-a promis ca mergem la pescuit, ca se face motociclist, ca ma lasa sa-l bat la table dar pt ca sa-si tina promisiunile are nevoie de donatori de sange. Momentan are nevoie de donatori cu grupa doar cu grupa A2 pozitiv. Trebuiesc 2 persoane in fiecare zi. Donarea de sange se face pe strada DR FELIX (undeva pe lanaga Victoriei) dimineata intre 8 -11.Va rog sa ma contactacti (0723562645), inainte sa va dau mai multe detalii. Multumesc tuturor care mi-au fost deja alaturi. Va rog sa distribuiti toti mesajul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 decret: maine seara dupa orele 20 la locul stiut (pah bordura la phd) o cola, o fanta si poate facem cheta si de o pizza )) DIXIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 decret: maine seara dupa orele 20 la locul stiut (pah bordura la phd) o cola, o fanta si poate facem cheta si de o pizza )) DIXIT! DA, o sa fim foarte multi.... Prevad eu ca or sa vina si motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Aseara in jur de 20:30 am trecut prin parcare pe la PHD .... nu aveai loc sa arunci un ac la cate motoare erau acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciureanu Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Deci aici la phd va adunati. Aveti loc de scuterele de la phd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Aseara in jur de 20:30 am trecut prin parcare pe la PHD .... nu aveai loc sa arunci un ac la cate motoare erau acolo... din motive obiective (accidentul lui Feroce) nu am mai ajuns... deseara, un phd ceva??? ce zici mefule ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 sunteti prietenosi si cu habarnistii? ) sau e petrecere cu cerc restrans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Prezent!! La birou ....sa scriem facturi si alte documente. Normal ca este loc si de pizza daca ne rapune "dusmanul" ..... @Cyclops.......vino sa "restrangem" cercul si vezi tu daca suntem prietenosi Dupa ora 20:00 .....uitasem !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Am ajuns acasa si mi-a intrat asa un frig in oase ca nu mai imi vine sa ies din casa.... ramane pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 In seara de azi la ora 8 sedinta la bar mefy ai uitat sa postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 In seara de azi la ora 8 sedinta la bar mefy ai uitat sa postezi Scuzele mele, sunt "batran"....mai uit si eu ) Acum pe bune....chiar este sedinta ....azi la ora 20:00 (si trecute de fix). Tema sedintei o anunt cand ne vedem !!! Ciao!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 care e barul mefy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Bonea marin nr 16 La 20 fix sediinta La 20 fix sediinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Care-i ordinea de zi? Ca sa vad ce pierd pana ce-ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am si eu de vanzare o casca. Poate va intereseaza:) se poate vedea/proba in Bucuresti:) /index.php?/topic/684914-casca-manusi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salutari, Azi ne prezentam tot la ora 20:00....trecute de fix!! Cine vrea/poate/are chef..... Iarna calduroasa sa aveti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 i am inn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 La Multi Ani ....dragilor !!! Sa aveti parte de sarbatori linistie si zapada din belsug.......stiti voi de ce (sa imi spuna cineva cum incarc pozele!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate