infoschumi Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Problema: Daca mers sa zicem vreo 400-500 de metrii cu scuteru la blana,uitati ce se intampla la teava de esapament,curge mult ulei.Din ce cauza?Din cauza segmentilor? Imagini: http://motociclism.go.ro/moto2.jpg si http://motociclism.go.ro/moto1.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 ai amestec automat? daca da, vezi ca poate baga prea mult ulei in benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 ^Matrix^....da am amestec automat, insa de unde imi dau eu seama cat ulei baga in benzina?Cine poate regla acest amestec,caci eu nu prea as vrea sa ajung sa desfac scuteru pana la carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 stai linistit. e normal ca la forja mare sa ai resturi de ulei pe toba. eventual pune un ulei mai bun. ai grija sa nu prinda bule de aer la pompa de ulei cand se goleste rezervorul, ca streici motorul dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Nu te ingrijora de chestii d-astea, si la comuniste mari in 2 timpi la fel face cand e mult ulei in benzina. In cazul tau, cu amestec automat, probabil cantitatea e buna dar uleiul e mai prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 Pai pana acuma parca am folosit OMV,cred Acuma mi-am luat un litru de Prista Oil.Este bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 NU, pentru tine nu e nu te zgarci la ulei. mergi si ia un ulei de calitate (pe la 200000 kilul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Pai zi-mi si mie o marca ceva, deoarece eu nu stiu ce sa bag...banzina o bag cu plumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ce scuter ai? eu bag shell vsx 2T si nu am absolut nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 oricum, sa bagi ceva sintetic, nu de alea din minerale! daca nu folosesti ulei bun, scurtezi foarte mult viata motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Am un suzuki sepia ZZ cu amestec separat.Si am impresia ca consuma cam mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 cat consuma la litru de benzina? scoate mult fum alb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 1 - orice motor de care tragi la limita superioara iti consuma mult mai mult decat daca mergi la 70- 80 la suta din putere. nici consumul de benzina, nici cel de ulei nu sunt liniare, la turatie de rosu e normal sa ii dea mai mult ulei 2 - mergi si ia un ulei care costa mai mult si marca cunoscuta. de la agip 2t in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoschumi Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 Pai consuma cam 3-3,5 l benzila pe 100km , iar ulei nu am masurat cat, insa curge ulei pe teava de esapament. Fum nu scoate asa de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Tiberiu Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Salut,am o problema la scuter,imi curge ulei pe langa electromotor,are vreo garnitura acolo,ceva pareri?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Da, este un O-ring. Si pe viitor cand mai postezi e bine sa specifici si ce scuter ai sau macar sa-ti completezi datele la profil. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate