Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 418
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA :haha: . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada.

Editat de ser79ban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scumpilor, va rog nu schimbati specificul topicului meu... :haha:

Maritata, nemaritata, vorbim despre asta pe alt topic (deschideti unul daca tot va intereseaza cat de lunga este coada :-L

Asa ca... nu mai profanati Lucrarea Lui Pisi :D :what: :nono:

:lol: :kiss: :kiss: :P :moto: :blbl: :lol:

 

 

Bine Pisi, fie cum zici tu :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA :D . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada.

 

unde e bre locul ala? :haha:

nu ne spui si noua?

ca io unul sunt mort de curiozitate... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai un loc e ceferticatul de mariaj. Altul e registrul halului civil... sau starii civile... ceva de soiu' asta. :haha:

 

Nu fii trist darkule, all the good ones are taken. E ca si cu locurile de parcare :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:kiss:

dovada, dovada ! cum zicea cineva... :moto:

(sper sa nu ajung si eu ca respectiva persoana :haha: )

 

deci, ca sa revenim: unde e dovezile ? ca doar actele vorbeste ! altfel nu e nici o scofala, si eu pot sa zic ca sunt popa catolic. sa vedem, ma crede cineva ? :lol:

:kiss: :P

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dovada.

 

si cu nume

 

 

 

acu sigur se supara pe mine...

Editat de ser79ban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De acord. Lasand la o parte ca e nesemnificativ statutul marital al lui Janel, statutul ei important fiind de povestitoare, pe Hi5 poate ca a vrut sa se fereasca de propuneri de maritis. Dar cred ca nu e elegant sa pui datele de Hi5 aici fara aprobarea ei.

 

Janel, treci la povestiri, uite ce se intampla cu bunatate de topic cand tu tragi chiulul! Iar voi, baieti, puteti sa faceti si fan-club, si forum separat al pretendentilor, sunt convins ca e un club mare, da' lasati topicul asta pentru povesti :haha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bajetzii vrea sa se combine!! :D

HINT:

nu cred, dar daca vede destrabalare pe topicul ei probabil ca o sa intre mai des sa spuna povesti. Acum cam trage chiulul

cand pisica nu-i acasa

joaca soarecii pe masa :haha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunteti niste santajisti!!! :what:

 

Acum vreo doua saptamani am iesit cu pisi la plimbare. I-am pus zgarda, botosei, vestuta si am plecat la drum. In saptamana aia ZIDU trecuse pe la pisi si-i rezolvase mai multe hibe:

-bateria pe care eu o credeam incarcata era varza. De ce? In primul rand ca atunci cand am pus-o pe redresor, am turnat in elementi apa distilata peste limita maxima. Si in al doilea rand, redresorul nu era pentru motociclete, iar bateria a stat mai mult de 12 ore la incarcat :D . Iete ca vine ZIDU sa mai faca instalatia electrica, mai lipeste un fir, mai una, mai alta, si cand sa verificam rezultatele munci, ciuciu tati, nu e bine! Baterie canci!!! Asa ca s-a adaugat inca un punct pe ordiea de zi: incercarea de resuscitare a bateriei lu' pisi! ZIDU: "Bai, parca am eu un redresor, este cam rudimentar, dar va merge. Poate ai noroc si nu va mai trebui sa cumperi alta baterie!" Am avut noroc (de ce nu ma mira?!?) si ZIDU a adus-o pe linia de plutire, la standarde pisicesti;

-socul de la un carburator era rupt, asa ca Salvatorul De Nipre Afurisite Si Povestitoare Maritate :moto: l-a reparat cu PoxiPol;

-tot la carburatoare a mai ridicat si cuiele de la subare.

Ei bine, am incercat noi sa pornim motorul, da' nu se lasa induplecat! ''Sigur tu ai benzina in rezervor si nu altceva?'' zice Z. ''Cum sa fie altceva? busonul nu are orificii prin care sa intre apa!'' ''Da' in carburatoarele astea mai e benzina sau apa?''

Si cand a desfacut omul baia de la crburatorul stang, ce credeti ca a gasit? O tura cu pisi pt al care ghiceste! Rugina, apa si in inferioritate litrica,niste benzinica care statea sfioasa intr-un colt!

''Vezi???? Ce ti-am spus?!?!?'' tuna Racnetul Din Alexandria. Eu '' :kiss: ''

Curatat si umplut cu benzina, asta mic ii optim pt pornit. Pedala, pedala, pedala, ZIDU transpirat, pedala, ZIDU suparat, pedala, ZIDU obosit, pedala, ZIDU a luat foc, pisi a pornit de frica!!!! Ca stau acu' si ma gandesc, pisi asta e desteapta domne, stie de cine sa se teama si de cine nu! Ca eu o iubesc si n-as putea-o lovi, a aflat si mititica. Si speculeaza! Da' cand se da ZIDU la ea, stie ca n-are scapare, si porneste numai cand il vede intrand pe poarta! :blbl:

"Trebuie sa schimbi bujiile, aste nu mai dau scanteia cum trebuie. Intreaba-l pe Aleko de care trebuie sa fie, el stie mai bine"

A doua zi am si cumparat niste Sinteroane 14 NP 24. Le-am montat si la prima pedala pisi a pornit. Uite domne cat face o scanteie buna!!!

Curent, am. Aprindere, am. Bujii noi, am. Benzina, am si va mai fi. Placuta noua, am. Talon, la Candiano.

Asa ca-l sun pa Vlad: "Te rog, hai cu mine sa iau si eu talonul, ca mie nu mi-l da..." "Bine pisi, azi la 3:30 ne vedem acolo." Am mai si pierdut timpul, ca acolo s-a inchis ghiseul cu 15 minute ininte sa ajungem noi :lol:

Pisi in regula si eu sa ma mai gandesc la astfel de detalii? Cat sa conteze ca nu am talon? Oricum am o dovada, cam batrana ea si cam expirata am impresia, da' tot dovada. Ca cine ar mai putea sa ma opreasca? Numar am, pozitii am, semnale am, lumini am... UPS!!!! Nu am lumini! Ca uitai sa va spui cum ca, dupa ce i-am pus eu bujiile noi si am pornit-o, de drag, am zis s-o mai aranjez! Si cum ma uitam io asa la ea, am observat ca farul este intr-o parte. Zic hai sa-l rasucesc! Il desfac, scot beculetul de la pozitii si papucii de la becul de lumini. Da' pe asta il las in far. Si ma apuc sa rasucesc. Vad doi clenci care tin farul in masca, da' zic ca nu-i nevoie sa-i desfac. Si ma apuc si mai abitir sa rasucesc! Se misca greu, normal. Ce idee mareata imi fulgera creierasul? Sa bag surubelnita pe orificiul becului de pozitie, asa am forta mai mare de rasucire. Si dai, si invarte, si trage, si... TROSC!!!! Ce am spart? Becul de lumini, care era inauntru! Ce sa mai injur, ce sa mai zic, de ce sa ma mai mir???? Sunt o reala catastrofa, un pericol pentru pisi si integritatea ei fizica.

Asa ca la intoarcere de la Candiano, mi-am cumparat si un bec cu halogen de 55-60 V, ca 40-45 nu am insistat sa gasesc.

Revenim! Pisi mai in forma ca niciodata, pe mine ma manca palma, la radio se anunta lapovita si ninsoare, zic: exact conditiile perfecte de desfasurare pentru un kamikaze! :kiss:

La drum! PARTIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frumos, asta mica mergea rotund, fara rateuri, fara fite, fara figuri! Doar relantiul cam jos, imi dau eu cu parerea. Hai ca-l reglez la OMV, ca doar trebuie sa si alimentez. Opresc la o pompa, bag benzinica, parchz pe pisi cu chiuloasa-n bordura, platesc si apoi scot surubelnita sa reglez amestcul. Vin spre mine doi oameni de pompe, care sunt mai vechi cunostinte ale mele: "Ce faceti domnisoara,mai iesiti pe frigul asta? Nu ati mai trecut pe la noi saptamanile astea..." "De, una , alta... " "Si merge, merge?" "Pai are incotro?!?!"

Salut si plec. Ies din benzinarie, ma apropii de semafor, rosu, scot din viteza si PISI MOARE!!!! Curent am inca, deci nu-i de aici. Ma dau repede jos si dau la pedala, nimic. De la aprindere e!

O imping pe margine, o sprijin de un stalp si ma apuc sa fac ceea ce stiu eu mai bine: sa uimesc pietonii! :lol: Dau jos capacul de la aprindere si banuielile imi sunt confirmate: arcul cel buclucas de la avans este sarit. Il gasesc pe acolo, il montez, pun capacul, dau pedala, nu porneste. Imi sare tandara! ZIDU imi zisese ca trebuie sa schimb condensatorul ca impusca mereu platina, sau sa-i pun aprindere deaia smechera, tranzistoriala. Deci zic: platina e baiul! Si ma apuc sa desfac aprinderea: jos avansul, jos platoul (dupa ce am facut semn unde sa fie avansul), dau jos si platina! Da' can o scot, sare zegherul care o tinea fixata pe tablou. Afara, cam intuneric, ora 18 si ceva, stalpul de iluminat stradal dadea o lumina chioara, eu fara lanterna, asa cum imi sta mie bine la nevoie, deci adio siguranta de platina. Sun repede la ZIDU: omule, fara siguranta asta e nasol daca merg? Bineinteles ca nu, n-are unde sa se duca, o tine avansul.

Nu mai caut siguranta, o bag pe unde a iesit si o declar nula! Atentia mea toata spre platina. Asta impuscata ca-n Irak! Ce noroc ca am si jmirkel, asa mai fin, cum ii trebuie ei. Si ma pun pe frecat: luna ma facut-o! Afara se lasa frigul... incepe incet sa ploua. Mainile mele-s inghetate. Deabia mai pot tine bine placuta cu platina in mana. Trec peste. Cealalta parte a platinii. Acelasi tratament. Le pun la loc, reglez si distanta, cam cum mi-a zis maestru' sa fac, intre 0,4 si 0,6, invart de surub cam cat cred ca-i nevoie, prind firul de la bobina, pun platoul, prin suruburile, la acelasi semn, si avansul, cheie, contact, pedala, zbrrrrrrrrr piciorul inapoi cu toata viteza! Auuu! Doare.... Deci avans mare. Desfac putin suruburile si misc putin de platou in sens invers acelor de ceasornic... sau parca in directia acelor de ceasornic... la naiba, am uitat cum trebuie! Mi-a explicat mie un mester cum sa fac, da' nu prea am retinut ideea... spre dreapta cand este prea mic ca sa-i amplifici avansul?!?!?! La naiba.... :P Cum era de asteptat, nu am reusit sa fac nimic. Eu am miscat de platoul ala cam un mm, ceea ce-i enorm, apoi am aflat eu de la Escu... Deci cum naiba sa ia foc gazul daca scanteia este data dupa mometul compresiei?!?!?!?!?!?!?!?!? Si ca sa concluzionez, m-am resemnat ca-s varza si am luat o hotarare: nu astept sa ploua torential doar-doar oi nimeri si eu avnsul optim, ma apuc sa imping pisicuta spre casa... mai ales ca figul intrase in oase si stand pe loc aveam toate sansele sa fac turturi!

Pun casca in cap sa ma apere de frig si ploaie si o iau agale spre casa. Iar sunt a naibii de norocoasa ca nu s-a oprit mai departe de casa pisica. Am de impins cam un km. Nu-i mult, dar avand in vedere ca mi-am pierdut exercitiul... ma astept la o febra musculara. Totusi, e bine ca e frig, clar ma voi incalzi... trebuie sa multumesc ca nu-i vara, da, e urat sa transpiri... si sa mori de cald...

Dupa prima etapa, limba scoasa de un cot, visiera aburita, daca o ridic imi ud fata, picaturile de ploaie lovesc nemilos! Un nene cu o Dacie rosie opreste in fata mea. Vrea sa ma ajute, s-o pornim impinsa. Acelasi discurs ca "ce ti-a trebuit tie o matahala ca asta, fi-t-ar janghina de ras..." :haha: Nu porneste nici impinsa, sanse mari de derapaj, omul se ofera sa ma remorcheze, refuz politicos, pleaca, plec si eu.

Ajung acasa, o adopostesc pe pisi de garaje, la cat mai mare departare sa nu i se faca pofta sa arunce un ochi inauntru, o acopar cu un ceolofan, o cert ca nu stiu sa-i fac reglajele, ea este vinovata pentru tot, e vinovata ca nu ascult cum trebuie de sfaturi, ca nu invat repede din greseli, ca sunt aroganta, ingrata si ignoranta! Si maritata! :D

Am zis!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...