Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta

janel
 Share

Postări Recomandate

mie imi place ca ai tupeu sa pleci la drum ba fara lumini, ba fara diverse cabluri, ba fara cric, ba fara siguranta la cardan, etc

io n-am ramas decat odata in drum de a trebuit s-o imping vreo 5 statii de tramvai pana acasa si nu imi mai trebuie. data urmatoare, daca se mai intampla, scot furtunele de benzina din robinet si ii dau foc

deh, daca io n-am ochelari d'aia ca ai tai.... :lol:

si nici nu-s totdeauna proaspat ras, tuns, frezat :ok:

:baldy: :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 406
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:ok: pai.. dadui pe forum aici de o femeie care face tot ce-i trece prin cap.. care se comporta ca shi cand nimic altceva nu ar conta in afara de ea shi pisi .. imi aduci aminte de povestirile mele de pe www.nocomment.lgnet.ro multe dintre ele sterse shi demult uitate :lol: Evident ca am citit ca am citit toate raspunsurile de pe acest topic..de asta am shi facut afirmatia ca m-am indragostit de tine :baldy: las... ca-mi trece mie :moron:
Link spre comentariu

@Catallin: este destul de serioasa treaba. Daca cupla iese, si nu-i deloc exclus sa iasa (gandeste-te ca-i o oarecare forta acolo atunci cand motorul este in sarcina), se loveste in cadru, ramane intepenita, nu se mai roteste si normal ca blocheaza roata spate. Si acum, ce crezi ca se intampla daca la 70 Km/h ti se blocheaza spatele? Asa ca da roata, cardanul si cupla jos, pune siguranta (s-ar putea sa aiba Tunaru, cand am avut io aceeasi problema el nu avea sigurante; daca nu are, roaga-l pe Paul aka Big sa iti puna una... sau fa tu una din sarma otelita)

@winy: :lol:

Link spre comentariu

@John: daca ti-e lene sa citesti un topic asa de lung (si mie mi-ar fi lene), atunci nu intreba chestii aiurea (trebuie sa gandesti ca raspunsul se afla in alea 29 de pagini peste care sari)

Am citit tot, chiar mi-a lipsit cat nu a mai fost activ! Daca ma dau afara de la munca cred ca asta e unul din motive. Doar ca exprimarea colegului m-a "inspirat". Scuze daca am fost deplasat si am suparat pe cineva.

Link spre comentariu

@Catallin: este destul de serioasa treaba. Daca cupla iese, si nu-i deloc exclus sa iasa (gandeste-te ca-i o oarecare forta acolo atunci cand motorul este in sarcina), se loveste in cadru, ramane intepenita, nu se mai roteste si normal ca blocheaza roata spate. Si acum, ce crezi ca se intampla daca la 70 Km/h ti se blocheaza spatele? Asa ca da roata, cardanul si cupla jos, pune siguranta (s-ar putea sa aiba Tunaru, cand am avut io aceeasi problema el nu avea sigurante; daca nu are, roaga-l pe Paul aka Big sa iti puna una... sau fa tu una din sarma otelita)

@winy: :lol:

catallin, daca nu gasesti sigurante la cristi, pune 2 zeghere de dimensiuni potrivite acolo

Problema e ca trebe sa ma benoclez la unul din voi unde vine exact ca din schemele alea explodate nu m-am dumirit.Zeghe s-ar putea sa am de pe la Skoda de la pompa de frana sau de ambreiaj.

Link spre comentariu

Problema e ca trebe sa ma benoclez la unul din voi unde vine exact ca din schemele alea explodate nu m-am dumirit.Zeghe s-ar putea sa am de pe la Skoda de la pompa de frana sau de ambreiaj.

bai, la mine te benoclezi cam degeaba....cum spuneam si mai sus..... :ok:

la Janel ai sanse sa vezi ceva mai multe.... :moron:

:lol:

Link spre comentariu

@john: n-am vrea, nici eu si nici pisi, sa fii concediat... :ok:

@Catallin: te pot ajuta eu sa pui siguranta, da' numai sa faci rost de una... (si sa gasim timp liber...)

@draku: cred ca te cam subestimezi... sau o faci doar ca sa par eu Marele Mecanic Sef De Nipre Turbate? :lol:

Editat de janel
Link spre comentariu

@draku: cred ca te cam subestimezi... sau o faci doar ca sa par eu Marele Mecanic Sef De Nipre Turbate? :baldy:

ba sunt foarte realist....

ce sa vada la mine? :moron:

aaa, daca vrea sa se uite la mobra mea si la siguranta aia (am chiar 2 sigurante acolo), e binevenit ... :moto:

d'aia ziceam ca n-are ce vedea la mine, poate la tine (mai mult ca sigur)..... :lol: :eek:

:ok:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

:D pai.. dadui pe forum aici de o femeie care face tot ce-i trece prin cap.. care se comporta ca shi cand nimic altceva nu ar conta in afara de ea shi pisi .. imi aduci aminte de povestirile mele de pe www.nocomment.lgnet.ro multe dintre ele sterse shi demult uitate :haha: Evident ca am citit ca am citit toate raspunsurile de pe acest topic..de asta am shi facut afirmatia ca m-am indragostit de tine :kiss: las... ca-mi trece mie :lol:

Aloooo! Stai la coada! :P :moto:

Referitor la zeghere, zicetzi ce fel trebuie: de alezaj sau de arbore, shi pt ce diametru shi poate pot sa va ajut :kiss:

Link spre comentariu

stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA :haha: . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada.

Editat de ser79ban
Link spre comentariu

Scumpilor, va rog nu schimbati specificul topicului meu... :haha:

Maritata, nemaritata, vorbim despre asta pe alt topic (deschideti unul daca tot va intereseaza cat de lunga este coada :-L

Asa ca... nu mai profanati Lucrarea Lui Pisi :D :what: :nono:

:lol: :kiss: :kiss: :P :moto: :blbl: :lol:

Bine Pisi, fie cum zici tu :D

Link spre comentariu

stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA :D . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada.

unde e bre locul ala? :haha:

nu ne spui si noua?

ca io unul sunt mort de curiozitate... :lol:

Link spre comentariu

Pai un loc e ceferticatul de mariaj. Altul e registrul halului civil... sau starii civile... ceva de soiu' asta. :haha:

Nu fii trist darkule, all the good ones are taken. E ca si cu locurile de parcare :D

Link spre comentariu