draku Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 mie imi place ca ai tupeu sa pleci la drum ba fara lumini, ba fara diverse cabluri, ba fara cric, ba fara siguranta la cardan, etc io n-am ramas decat odata in drum de a trebuit s-o imping vreo 5 statii de tramvai pana acasa si nu imi mai trebuie. data urmatoare, daca se mai intampla, scot furtunele de benzina din robinet si ii dau foc deh, daca io n-am ochelari d'aia ca ai tai.... si nici nu-s totdeauna proaspat ras, tuns, frezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Bah,m-ati spart cu siguranta aia la cardan!Nici eu n-o am.De unde fac rost?E chiar asa periculos fara ea ca merg de ceva timp si n-am probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winy Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 pai.. dadui pe forum aici de o femeie care face tot ce-i trece prin cap.. care se comporta ca shi cand nimic altceva nu ar conta in afara de ea shi pisi .. imi aduci aminte de povestirile mele de pe www.nocomment.lgnet.ro multe dintre ele sterse shi demult uitate Evident ca am citit ca am citit toate raspunsurile de pe acest topic..de asta am shi facut afirmatia ca m-am indragostit de tine las... ca-mi trece mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 @Catallin: este destul de serioasa treaba. Daca cupla iese, si nu-i deloc exclus sa iasa (gandeste-te ca-i o oarecare forta acolo atunci cand motorul este in sarcina), se loveste in cadru, ramane intepenita, nu se mai roteste si normal ca blocheaza roata spate. Si acum, ce crezi ca se intampla daca la 70 Km/h ti se blocheaza spatele? Asa ca da roata, cardanul si cupla jos, pune siguranta (s-ar putea sa aiba Tunaru, cand am avut io aceeasi problema el nu avea sigurante; daca nu are, roaga-l pe Paul aka Big sa iti puna una... sau fa tu una din sarma otelita) @winy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 catallin, daca nu gasesti sigurante la cristi, pune 2 zeghere de dimensiuni potrivite acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 @John: daca ti-e lene sa citesti un topic asa de lung (si mie mi-ar fi lene), atunci nu intreba chestii aiurea (trebuie sa gandesti ca raspunsul se afla in alea 29 de pagini peste care sari) Am citit tot, chiar mi-a lipsit cat nu a mai fost activ! Daca ma dau afara de la munca cred ca asta e unul din motive. Doar ca exprimarea colegului m-a "inspirat". Scuze daca am fost deplasat si am suparat pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 @Catallin: este destul de serioasa treaba. Daca cupla iese, si nu-i deloc exclus sa iasa (gandeste-te ca-i o oarecare forta acolo atunci cand motorul este in sarcina), se loveste in cadru, ramane intepenita, nu se mai roteste si normal ca blocheaza roata spate. Si acum, ce crezi ca se intampla daca la 70 Km/h ti se blocheaza spatele? Asa ca da roata, cardanul si cupla jos, pune siguranta (s-ar putea sa aiba Tunaru, cand am avut io aceeasi problema el nu avea sigurante; daca nu are, roaga-l pe Paul aka Big sa iti puna una... sau fa tu una din sarma otelita) @winy: catallin, daca nu gasesti sigurante la cristi, pune 2 zeghere de dimensiuni potrivite acolo Problema e ca trebe sa ma benoclez la unul din voi unde vine exact ca din schemele alea explodate nu m-am dumirit.Zeghe s-ar putea sa am de pe la Skoda de la pompa de frana sau de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Problema e ca trebe sa ma benoclez la unul din voi unde vine exact ca din schemele alea explodate nu m-am dumirit.Zeghe s-ar putea sa am de pe la Skoda de la pompa de frana sau de ambreiaj. bai, la mine te benoclezi cam degeaba....cum spuneam si mai sus..... la Janel ai sanse sa vezi ceva mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Bah al draku mai esti. Adica tu n-ai sigurante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Noiembrie 9, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) @john: n-am vrea, nici eu si nici pisi, sa fii concediat... @Catallin: te pot ajuta eu sa pui siguranta, da' numai sa faci rost de una... (si sa gasim timp liber...) @draku: cred ca te cam subestimezi... sau o faci doar ca sa par eu Marele Mecanic Sef De Nipre Turbate? Editat Noiembrie 9, 2005 de janel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 DAP... NICI MIE NU IMI PLACE SA "INVAT" MECANICA CU O FATA... INVATA-I JANEL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 @draku: cred ca te cam subestimezi... sau o faci doar ca sa par eu Marele Mecanic Sef De Nipre Turbate? ba sunt foarte realist.... ce sa vada la mine? aaa, daca vrea sa se uite la mobra mea si la siguranta aia (am chiar 2 sigurante acolo), e binevenit ... d'aia ziceam ca n-are ce vedea la mine, poate la tine (mai mult ca sigur)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leusor Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Janel, mama, mai scrie ceva, ca adormim aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 pai.. dadui pe forum aici de o femeie care face tot ce-i trece prin cap.. care se comporta ca shi cand nimic altceva nu ar conta in afara de ea shi pisi .. imi aduci aminte de povestirile mele de pe www.nocomment.lgnet.ro multe dintre ele sterse shi demult uitate Evident ca am citit ca am citit toate raspunsurile de pe acest topic..de asta am shi facut afirmatia ca m-am indragostit de tine las... ca-mi trece mie Aloooo! Stai la coada! Referitor la zeghere, zicetzi ce fel trebuie: de alezaj sau de arbore, shi pt ce diametru shi poate pot sa va ajut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Buey,s'a facut coada deja?!? Cine e ultimul,las si eu plasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 janel, cu poza aia ne-ai pus pe toti la zid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 (editat) stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada. Editat Noiembrie 30, 2005 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada. Pai se pare ca baietzii deja si-au luat plasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Da bah baieti va dau io de stire cand mai merge mama la piata sa o ajutati cu plasele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA CUUUUUUUUUUUUUM???????????????? Janel,fara sa ne chemi sa jucam ?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Scumpilor, va rog nu schimbati specificul topicului meu... Maritata, nemaritata, vorbim despre asta pe alt topic (deschideti unul daca tot va intereseaza cat de lunga este coada Asa ca... nu mai profanati Lucrarea Lui Pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Scumpilor, va rog nu schimbati specificul topicului meu... Maritata, nemaritata, vorbim despre asta pe alt topic (deschideti unul daca tot va intereseaza cat de lunga este coada Asa ca... nu mai profanati Lucrarea Lui Pisi Bine Pisi, fie cum zici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 stiu eu un loc unde scrie ca Janina e MARITATA . asa ca luati-va plasele si duceti-va acasa sau va asezati la alta coada. unde e bre locul ala? nu ne spui si noua? ca io unul sunt mort de curiozitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Pai un loc e ceferticatul de mariaj. Altul e registrul halului civil... sau starii civile... ceva de soiu' asta. Nu fii trist darkule, all the good ones are taken. E ca si cu locurile de parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate