exores Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cine are o suzuki gs 500 e neagra sau verde inkis?si s deplaseaza p ruta zalau zimbor(peco)?Duminik 7.09.2008 ai intrat in intersectia cu e d la peco si mai salutat.t salut ASFALT USCAT! scz pt off-topic:( cristi,1.81,67kg,18 ani suzuki gs 500 e rosie(sj024207) 25kw ride safe Hai norok Probabil o sa intre si cel in cauza sa te salute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Cine are o suzuki gs 500 e neagra sau verde inkis?si s deplaseaza p ruta zalau zimbor(peco)?Duminik 7.09.2008 ai intrat in intersectia cu e d la peco si mai salutat.t salut ASFALT USCAT! scz pt off-topic:( cristi,1.81,67kg,18 ani suzuki gs 500 e rosie(sj024207) 25kw ride safe Bun venit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUCU FAINA Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 va salut baieti;stiti careva cat costa sa inscriu kawasaki vn 1500 clasic in romania? ala verde cu care am fost la broscarie la simleu.l-am lasat in romania ca am fost prea obosit sa mai vin cu el in austria.sau daca stiti pe cineva care il intereseaza motorul,pot sa-i fac un pret bun,ca eu plec in decembrie in florida si vreau sa-mi aduc un boss hoss.multumesc,ducu va salut baieti;stiti careva cat costa sa inscriu kawasaki vn 1500 clasic in romania? ala verde cu care am fost la broscarie la simleu.l-am lasat in romania ca am fost prea obosit sa mai vin cu el in austria.sau daca stiti pe cineva care il intereseaza motorul,pot sa-i fac un pret bun,ca eu plec in decembrie in florida si vreau sa-mi aduc un boss hoss.multumesc,ducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 va salut baieti;stiti careva cat costa sa inscriu kawasaki vn 1500 clasic in romania? ala verde cu care am fost la broscarie la simleu.l-am lasat in romania ca am fost prea obosit sa mai vin cu el in austria.sau daca stiti pe cineva care il intereseaza motorul,pot sa-i fac un pret bun,ca eu plec in decembrie in florida si vreau sa-mi aduc un boss hoss.multumesc,ducu va salut baieti;stiti careva cat costa sa inscriu kawasaki vn 1500 clasic in romania? ala verde cu care am fost la broscarie la simleu.l-am lasat in romania ca am fost prea obosit sa mai vin cu el in austria.sau daca stiti pe cineva care il intereseaza motorul,pot sa-i fac un pret bun,ca eu plec in decembrie in florida si vreau sa-mi aduc un boss hoss.multumesc,ducu In jur de 100 de euro din cate stiu eu.Succes cu Boss Hoss-ul si sa ne trimiti poze cu el:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Buna, vrei sa facem schimb de guma?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Buna, vrei sa facem schimb de guma?... asta-i un reply la ce? la mesajul initial sau la ce s-a postat ultima data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) asta-i un reply la ce? la mesajul initial sau la ce s-a postat ultima data? la titlul topicului... asa se agata o gagica, daca nu stiati... Editat Octombrie 24, 2008 de mack1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 la titlul topicului... asa se agata o gagica, daca nu stiati... nu e scris romaneste? cine a vrut sa cunoasca pe altii in sensul biblic? poate tu brrrrrrrrrr uita-te si in alte forum-uri, la alte judete ... ma ganditi-va inante de scrie ceva, poate jigniti si-i fortati si pe altii sa se ia de voi doar asa iar gluma e destul de proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 relax man... have a beer... te simti "jicnit"? daca da, te rog frumos sa ma ierti, si toata populatia care se afla in aceeasi situatie... deci vrea cineva sa faca schimb de guma sau nu? haideti sa ne cunoastem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 relax man... have a beer... te simti "jicnit"? daca da, te rog frumos sa ma ierti, si toata populatia care se afla in aceeasi situatie... deci vrea cineva sa faca schimb de guma sau nu? haideti sa ne cunoastem... aaa esti subtil ... "jiCnit" ??? ce scuze, ce de-alea, doar nu crezi ca mi-am consumat nervii cu asa ceva, e interesant cat de curajosi si "vorbareti" is unii in fata calculatorului si cam atat, de altfel la multi le vine greu sa lege o propozitie face to face ... am cunoscut pe cine trebuia si merita ..., asa ca din prtea mea se poate sterge topicul, tre' sa-i dau dreptate la ala mnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 sa traiasca la multi ani... n-o mancat, n-o baut... si la mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Cine are un kawa... ZX6R parca....verde... dupa 2000? Parca l-am vazut acu`s 2 saptamani... in fatza la Old`s Time.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Nume :ZX-6RR Culoare :Verzulie-negricioasa Comportament :Obraznica Editat Decembrie 7, 2008 de hicea_mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Nume :ZX-6RRCuloare :Verzulie-negricioasa Comportament :Obraznica salut domnu da pune poze si cu proprietaru... ] sa o folosesti sanatos si fara incidente sau accidente asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 sa ai parte de ea si grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Pozuri mai multe o sa apara la primavara .Ca acum e frig si nu iesim sa raceasca oarecum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Pozuri mai multe o sa apara la primavara .Ca acum e frig si nu iesim sa raceasca oarecum. da saraca sa n-o prinda tusa:D asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimes Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Nume :ZX-6RRCuloare :Verzulie-negricioasa Comportament :Obraznica No amu' esti mandru. Felicitari si ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hicea_mihai Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 No amu' esti mandru.Felicitari si ei. Da Gabi cam ase face matza pe la 10.000 rot/min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma ce aveti ma cu pisicutza mea? a tau ii de ala mascat cu sabie dupa el.. vezi sa nu fi nevoit sa faci harakiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoxxbogdy Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ma ce aveti ma cu pisicutza mea? a tau ii de ala mascat cu sabie dupa el.. vezi sa nu fi nevoit sa faci harakiri da cine vb de pisicutza ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 liniste!!! o singura pisicutza este in zalau da!? si aia ii a mea?! chiar daca ii traznita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 liniste!!! o singura pisicutza este in zalau da!? si aia ii a mea?! chiar daca ii traznita!! sa stii ca ii traznita rau de soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 io Luka acelasi...sa nu fiu interpretat gresit ( bat la ora asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiamat Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Uite aici una care toarce ca o PC !!!(de 800) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate