Sari la conținut

hicea_mihai

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hicea_mihai

  1. https://www.emag.ro/suport-genunchi-1300003/pd/D9RTJ2BBM/?ref=others-interested-bought_center_2_1&recid=jai7wi0w-b3sz7g48ybx-C.c17_a189.S.VP_AP_CMD-0ipmuh6&ref=others-interested-bought_center_2_1
  2. Pune in setari , speed la 0.5 si iti garantez ca la refren te duci in alta galaxie .
  3. Bine amice . Asta e ... multam .. desi ma gandeam initial cu platforme rotative rulmenti si tat felu de lucruri inutile .. asta e !!!! Iti multumesc din suflet . Topic inchis si rezlovat de #jerry_mcrie. Las la indemana adminilor daca topicul ramane sau se sterge .
  4. Multumesc pentru info . Am vazut deja sistemul de pivotare pe cric central , dar Busa nu are cric central . Multumesc frumos pentru intentia ta .
  5. Buna ziua colegi . Daca cineva cunoaste sau confectioneaza sisteme de tip masa/platforma rotativa pentru rotire motor va rog din suflet sa ma contactati . Specificatii pentru constructia platformei ar fi urmatoarele : Diametru 2400 mm Portanta sistetemului aprox 330 kg Moto - Hayabusa K9 . Motivul ar fi : panta prea abrupta , ingusta si prea lunga pana la garaj , iar garajul insuficient de generos pentru a intoarce motorul . Va salut si totodata multumesc anticipat . Hicea Mihai hicea_mihai@yahoo.com 0745707642
  6. #Stefan Daca dau motoru si viitorul proprietar nu doreste topcase-ul te anunt . #emylyo Da .. busa 2009 a fost a lui Peu , caruia ii multumesc inca o data pentru starea in care a pastrat acest soim cat timp a fost la el.
  7. Sincer ma gandesc la Buldog Englez . Am si un minunat fecior de mintenas 4 anisori si nici curtea nu va fi mare .. am doar 500 m² curte din care fura casa amprenta la sol de 120 m². Braci sau Malinois nu-mi permit sa-i tin ca sunt plini de energie si noh .. aia daca nu au unde sa funga , sapa pana darama casa . Oricum , multumesc pentru oferta.
  8. Nevasta are motor si nu vrea sa-l vanda !!!!!!!! In 2 ani de cand am Busa am facut 4000 Km - e bataie de joc pentru motoru asta . Sunt tot plecat si ma doare sufletu sa o vad in garaj . Dupa ce termin cu casa si cu deplasarile astea nasoale , sigur am sa achizitionez iar un soim .(tot mancam noi o placinta ) Oricum deja mi-am luat-o de la nevasta ca ma sunat samanpuluie ca vand motoru si ei nu i-am zis .
  9. Salutare oameni buni . Cu durere in suflet va anunt ca a venit vremea sa ma despart de soim . Suzuki Hayabusa model 2009 . Quickshifter – Remapata Ulei , filtru ulei, filtru aer schimbate / Motul 300V / K&N / Pipercross Topcase Givi monkey 50 L – cu suport lombar . Manete frana si aparatori manete frana CNC . Carena stanga fata are o deplasare de aprox 3 mm din cauza unei cleme care s-a rupt.S-a incercat repozitionarea clemei respectiv lipirea ei dar nu s-a reusit pozitioanrea perfecta . Pe carenele de pe codita spate sunt urme de la un drum cu genti laterale . S-au miscat si au matuit vopseaua . (2 cm Latime , 5 cm Lungime ) Kitul de lant este OK Cauciucurile trebuie schimbate . Pretul este de 7500 Eur . Pentru mai multe detalii , poze , va stau cu placere la dispozitie . Va salut cu respect Hicea Mihai 0745707642 hicea_mihai@yahoo.com PS : Am pus acest anunt aici deorece ma bazez pe voi , plus cei ce cauta busa urmaresc acest topic dedicat. Motivul vanzarii : Constructie casa si achizitionare catel .
  10. Buna ziua tovarasi . Cu tot dragul din lume m-as alatura voua . Momentan fac naveta din Romania in Kazakhstan . Am promis soimului clujean #apriliacluj ca macar o placinta pe Topa sa devoram in 2016 .(inca nu am avut placerea sa ne intalnim.) Dar va veni o zi cand ne vom intalni ...... pana atunci va doresc distractie maxima ! Va salut cu respect.
  11. http://olx.ro/oferta/vand-100-lei-1-milion-ID5pjes.html#6f6988f7ba
  12. Vai , cum arata acum . Pfoioioi cum va fi la final . Nu sunt suficiente cuvinte de lauda la adresa ta ,pentru ce ai realizat pana acum ! Iti doresc maxim si sa fie gata cat mai repede sa te poti bucura de bestie . Mi-as dori din tot sufletul sa pot stresa un motor de 3,5 V8 pe MOTOOOOOOOO. MNEZOOOOOOOO.
  13. Salut . Nu te stresa man de man . Cum au mai spus si colegii in posturile anterioare - curata cu motorina - da curata bine si nu cu perie de sarma (Atentie! ) ci cu perie de plastic . Cureti bucatica cu bucatica lantu ala - La gresare nu aplica asa de mult maglavais pe el - E prea uns lantu .Dupa ungere ar fi indicat sa-l stergi fugitiv , finut cu o carpa pentru a lua eventualul surplus - Daca nu deranjeaza in mers - sper ca poti sa-l simti atunci e OK - nu te stresa . La drumurile din Tarisoara noastra e normal sa ai mizghit , mazgau si guzunoi pe lant ; treaba e ca tre sa cureti mai des )
  14. No ni la aistea . Ai de capu meu ... nu pot sa cred . spor la treburi baieti . Anul viitor sper sa pot onora si eu cu prezenta . Aiaiai de pfoioioi ... No ase da.
  15. Roscata azi a primit : Vopsea de par - Motul 300V 10w40 Cercel pentru buric - Filtru Ulei K&N Un set de spumant si fixativ -Kit de curatare filtru de aer Pippercross Pe maine sper sa vina: O pereche de cercei rosii - bobbins pentru bascula (stander) O poseta mica albastra - kit trusa medicala O brosa de pus pe piept -Surub baie de ulei cu magnet .
  16. Pentru cine este interesat de achizitionarea unei masini sau 2 sau habar nu am ce vinde sau pe cine ,pentru ca din seria anunturi si pentru ca masini: http://olx.ro/oferta/vanzare-auto-bmw-seria-1-ID1Jkbx.html#86659a751e
  17. Deci ....desi nu sunt capul rautatilor , cum motorul este la mine acum , QS -ul este o alegere si o achizitie care isi merita toti banii. Referitor la instalarea QS-ului : ce sa zic lucrare de nota 10 . Spor in toate ..poate, poate ne vedem pe strazi. Benzin - arox 100Ron Placinta Topa 3Ron Adrenalina - priceless ) Daca vi pe la Zalau : 0745707642 -cafea din partea casei PS : Te rog sa-mi sugerezi un service bun de motoare pe zona noastra . Te salut cu respect. Multumesc . Am sa tin cont de sfatul tau . O zi faina sa ai. Mersi , Dupa cum am promis si fostului proprietar am sa incerc sa-i ofer o viata la fel de frumosa ca si cea pe care a avut-o la Oradea . Te salut MAXIM !
  18. Salutare . Dupa o lunga periada de sacrificii financiare am reusit sa aduc bijuteria acasa . Este o busa din 2008 ,care din prima clipa m-a impresionat cu designul iar apoi cu ciclistica si puterea . Pentru mine este motorul suprem , desi am avut cateva motoare inainte cum ar fi zxr400, zx6r , TDM850 , Gsxr750 .(Nu se pot compara , pur si simplu nu se pot compara ) La Zalau a fost vreme buna ieri si nu ma putut sta in casa si am iesit la Plimbare .(Inca zambetul larg de pe fata nu a trecut , trebuie sa ma tratez azi cu cateva lamai . ) Pe aceasta cale vreu sa-i multumesc D-lui Bogdan aka . CMB73 pentru ca este un om de cuvant , stiti ca in tara asta cu lume multa sunt oameni putini , el este unul dintre acei oameni putini cu care iti doresti sa te intalnesti si sa vorbesti . Indirect ii multumesc si D-lui PEU , din discutiile avute cu Bugdan am inteles ca si el la randul lui a intretinut si respectat acest motor . Sper sa ne vedem in numar mare pe drumuri si va doresc tuturor km multi , fara evenimente rutiere . Cu respect va saluta Mihai de la Zalau. PS : Multumesc bancii "SOTIA-BANK" pentru sprijinul financiar
  19. Cum sa deschizi portiera masinii cu un cartof . http://www.220.ro/faze-tari/Cum-Sa-Descui-Portiera-Masinii-Cu-Un-Cartof/UXLEoBZuAn/
  20. Un Cal cu Lator daca doreste cineva la ptetZ foarte bun gaseste aici: http://www.tocmai.ro/intel-dual-cor-8470745.html
  21. Baga 2 L de ulei 20w 40w mineral - dupa cum vad ala l-ai capatat deja Dupa care pana la aproape plin pune niste apa sa-l mai subtiezi un pic . Si ca sa-i dai un pic de vitalitate , miros si aspect pana la plin completeaza cu benzina buna (cea mai buna care o gasesti) Pornesti motorul - il lasi 10 secunde pe picior dupa care il scuturi un pic sa se amestece maglavaisul si dupa aia da-i sa puta.
  22. Ei cacao . Pune si tu filmele pe care le-ai vazut nu pe care le-ai auzit de la ala si ala. In Diana Jones in rolul principal Diana Jones Big black snake
  23. Salutare. Am o mica foarte mare problema. De foarte putin timp sunt posesorul unui zxr 400 an 97. Daca poate sa ma sfatuiasca cineva in privinta modificarii inaltimii . Standard din cate am inteles este 760 mm la sa. Problema e ca am 1,55 si nu ajung foarte bine jos. Exista posibilitatea de lasa putin motorul sau trebuie sa ma rog sa-mi creasca picioarele?
×
×
  • Creează nouă...