bucurmarius Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 zi te rog un cod de piesa... Iti zic maine, ca am la atelier ambalajul cu codul de piesa.ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_r Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 transalp de vanzare ..../index.php?/topic/670799-bazar-vanzari-si-cumparari/page-85&do=findComment&comment=4024312 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Asta am gasit eu in posta azi dimineata .. Concurență e mare.clientul cumpăra de unde vrea.tu de care ulei bagi în moto? Din ală ieftin sau din ală bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Iti zic maine, ca am la atelier ambalajul cu codul de piesa.ok? parfum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Caut cauciuc pt supermoto 150/70/17 in stare buna si dot mai nou de 3 ani. Ovidiu 0721 760 459 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 parfum Asta ar fi codul de la termocupla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 Asta ar fi codul de la termocupla dada, l-am identificat si eu, este de pe honda civic, acord, prelude, etc. dar nu potriveste la mufa pe fierul meu cred ca o sa-i modific putin mufa ca a mea are doar un contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 28, 2015 Share Postat Iulie 28, 2015 dada, l-am identificat si eu, este de pe honda civic, acord, prelude, etc. dar nu potriveste la mufa pe fierul meu cred ca o sa-i modific putin mufa ca a mea are doar un contact dada, l-am identificat si eu, este de pe honda civic, acord, prelude, etc. dar nu potriveste la mufa pe fierul meucred ca o sa-i modific putin mufa ca a mea are doar un contactEventual da jos termocupla ta si du-te cu ea in mana la Bardi si o cauti in catalog, sigur gasesti si cu mufa corespunzatoare. La mine a potrivit perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Geaca Cycle Spirit, marimea M, in stare buna, fara defecte. Are mesada detasabila. Pret fix 80 ron. Tel: 0746 162295 . Fara pm uri va rog, contact doar pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) De vanzare Cizme moto Sidi Vertigo marimea 45 UP! [link olx] Editat Iulie 29, 2015 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 pantaloni moto piele noi,cu eticheta.marimea 60,talie 100,lungime interior 87,lungime interior 107.pret fix 130 lei.pret real 70 eu,demonstrabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitzuhu Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=609104#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Vand amortizor spate Bitubo, pentru Kawasaki zx6-r 2000-2002 S-a facut recent revizie totala la el si nu s-a mai utilizat pe motocicleta. Pret 100 euro 0755020202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrisb Postat August 1, 2015 Share Postat August 1, 2015 Salut! Caut urgent o geaca textila pt fete, matinea S - de vanzare intr-un buget mic sau de imprumut/inchiriat pt o saptamana si jumatate, incepand de duminica seara. Ma ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 schimb 2 bucati de suzuki savage una in stare foarte buna cu consumabilele la zi ofer fiscal , si una completa de piese , schimb doar cu shadow 400/600cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Concurență e mare.clientul cumpăra de unde vrea.tu de care ulei bagi în moto? Din ală ieftin sau din ală bun? Din ala.din care stiu sigur ca nu e copie ieftina fabricata pe submarin turc in apele internationale din ulei de rapita dublu rafinata. Alea bune or fi: Liqui Moly Wurth Astea 2 sant sigur ca nus contrafacute. Eventual si Aral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 2, 2015 Share Postat August 2, 2015 Aral e o mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 caut o furca fata de r1 2001 cu juguri si aripa. daca stie cineva rog pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 caut o furca fata de r1 2001 cu juguri si aripa. daca stie cineva rog pm. n-a potrivit la Fazer colegule? spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Caut sa cumpar. o sa potriveasca. Telescop r6 2008 are de o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Caut sa cumpar. o sa potriveasca. Telescop r6 2008 are de o saptamana. OK colegu, mersi, am inteles ...... de curiozitate semighidoane nu ai in plan? am vazut cateva Fazere cu semighidoane in strainatate si am cochetat si eu cu ideea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 raman la ghidon pt pozitie. dar nu pun prelungitoare la furca. deci va fi ok. sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madman Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) NU REUSESC SA ATASEZ POZE AICI. VEDETI LINK-UL DE MAI JOS DIN ACEST ANUNT SAU ANUNTUL DE LA SECTIUNEA VANZARI: /index.php?/topic/730248-vand-bmw-f-650-gs-2006-manere-incalzite-abs/ Vand BMW F650GS model 2006 - ABS si Manere incalzite. Sunt al doilea proprietar in tara si motocicleta are 14750 km. An Fabricatie: 2006 KM: 14750 Motivul vanzarii: pasagerul ce-l transport acum zilnic nu are voie pe motor, e mult prea mic (2 ani). Eu am cumparat motocicleta din Reghin (Mures) la 10300 km acum ~2 ani. Ce primiti: - Vopsea complet originala, am preferat sa nu vopsesc elemente cu mici defecte;- Protectii originale BMW la manere;- Topcase GIVI;- Anvelope aproape noi (~ 3000 km cu factura);- Placute frane noi - deviz service;- Ulei + filtre schimbate acum 2000 km;- 3 litri de Ulei + filtru ulei nefolosit - BONUS;- Baterie aproape noua (~3 luni, cu factura);- Revizie completa acum 1000 km - deviz service;- ITP efectuat si valabil pana in Martie 2017. Motocicleta este in stare buna mecanic, cu urme de uzura normale pentru varsta ei, mici defecte optice, gata de drumuri scurte si lungi. Mai multe poze se pot vedea pe link-ul: https://carousel.dropbox.com/photos/cc/sl04jGPROc9UePJ Pret 2950 Eur - negociabil. Telefon: 0743386929 Locatie: Cluj-Napoca Editat August 7, 2015 de madman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husaberg Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 De vanzare Geaca Atrox noua, marimea XL ,material textil cu protectii spate , umeri si coate. 3 parti detasabile. Pret 200 ron Geaca Atrox dama noua , marimea L. Geaca are protectii la umeri si coate. Pret 200 ron inf 0741299644 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Inca imi vand Trotineta... la un pret de pomana: http://olx.ro/oferta/kawasaki-zr-550-zephyr-mai-ieftin-nu-se-poate-ID47zuo.html Mai vand un telefon performant octa-core aproape nou: http://olx.ro/oferta/doogee-valencia2-y100-octa-core-5-superpret-ID4oBdI.html Si inchiriez un apartament 2 camere in Grigorescu: http://olx.ro/oferta/inchiriez-apartament-2-camere-grigorescu-ID4qujV.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate