Sari la conținut

Postări Recomandate

Frateeee nu pot sa cred ca ti-ai trecut datele pe un site public

oare daca cerea si numerele de pe cartea ta de credit le postai.... :P :blbl: :P

 

 

 

 

-----------------------------------

 

1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap): Ilok Romeo, str. Mehedinti, nr 32/ 132, Cluj Napoca, jud. Cluj ( 0747-015084 ), email: wheelsandspeed@yahoo.com

 

2. CNP-ul: 1730703120709

3. an obtinere carnet: 2002

4. numarul de identificare (serie sasiu): JH2RD07AXWM300602

5. tip autovehicol (marca, model): HONDA, AFRICA TWIN

6. putere(kw):44 KW

7. cilindree : 742 cmc

8. masa maxima autorizata: 425 kg

9. nr. de locuri: 2

10. seria CIV (carte identitate vehicol): F923764

11. an fabricatie: 1997

12. nr. inmatriculare: CJ 12 XRV

13. numarul de daune anterioare provocate tertilor: 0

 

 

Doresc RCA pe perioada de 6 luni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Frateeee nu pot sa cred ca ti-ai trecut datele pe un site public

oare daca cerea si numerele de pe cartea ta de credit le postai.... :P :P :P

 

Nu e chiar o nenorocire, exagerati cu CNP-ul asta. Trebuie in atitea locuri incit cine doreste sa-si faca o baza de date cu ele, are de unde le cumpara. Omul nu a citit poate cu atentie. Trebuia sa-mi trimita datele pe mail sau pe mess :P Nu-i nimic, acum ii pun si eu imediat oferta tot pe forum. :blbl:

Mesaj completat

Nu e chiar o nenorocire, exagerati cu CNP-ul asta. Trebuie in atitea locuri incit cine doreste sa-si faca o baza de date cu ele, are de unde le cumpara. Omul nu a citit poate cu atentie. Trebuia sa-mi trimita datele pe mail sau pe mess. Nu-i nimic, acum ii pun si eu imediat africanului oferta tot pe forum.

 

Oferta_Ilok_Romeo.pdf

 

Dupa cum vezi, cea mai buna oferta personalizata la datele tale e la BCR care mai e in plus si o firma serioasa. Daca te intereseaza contacteaza-ma cum vrei tu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se vinde 2002 KTM 640 Duke

 

~2300 EUR

 

+ 60.000 km

+ schimb kit piston, cauciucuri, kit lant la 55.000 km

+ upgrade ambreiaj hidraulic

+ tankbag ktm hard parts (folosit)

+ xenon

+ schimb ulei/filtre la 59.000 km

 

contact: 0744 585 164 -- dan @ ktmclub.ro

 

up https://picasaweb.google.com/luminoux/20110...CIWhq4T5r4CMmgE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand doua casti chopper tip braincap sau police helmet sunt folosite dar in buna stare.Cel mai important nu sunt deloc slanoase pe dinauntru.codurile louis.de sunt

20451105

si

20304503

pretul e la jumatate ca si cele afisate in louis.de

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singura calitate de apreciat a celor mai multi dintre cei care scriu aici este ca dau dovada de consecventa :huh: Iar asta se manifesta prin faptul ca ei continua sa scrie tot felul de chestii nastrusnice, desi habar n-au de chestiunea pe care o trateaza. Puneti mana si mai cititi si apoi lansati-va in discutii care au subiecte atat de sensibile cum sunt datele cu caracter personal. Cum puteti spune ca "nu e chiar o nenorocire" faptul ca ti-ai dat aproape toate datele personale pe un site public? Sunt curios cum il veti sustine/ajuta pe cel care va avea "norocul" sa-i fie folosite aceste date pe un act de identitate fals, pentru fraude si alte activitati ilegale. Aveti mare grija de modul in care comunicati catre altii datele voastre cu caracter personal, chiar si o simpla copie a cartii de identitate. Pentru ce credeti ca exista Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal? Cititi de curiozitate macar titlurile comunicatelor date de politie, parchet si alte autoritati sa vedeti si voi cum stiu unii sa foloseasca datele naivilor si neatentilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cei care manipuleaza date cu caracter personal (DCCP)trebuie sa le asigure confidentialitatea, cam asta spune legea. Eu personal ma conformez, le sterg din calc dupa ce inchei asigurarea. Polita ramine insa in baza de date a firmei de brockeraj pentru care lucrez care le asigura deasemenea confidentialitatea.Pentru cazul cind omul a fost multumit si o prelungeste tot la firma noastra. Furnizarea DCCP in scopul obtinerii unei asigurari este obligatorie indiferent unde se face asigurarea respectiva. DCCP ajung oricum cu timpul in diverse baze de date ale institutiilor publice (primarie, sistemul medical, invatamint, etc.) Baze de date gestionate de oameni. Cei care vineaza date cu caracter personal nu au sa le ciuguleasca din forumuri cind le pot cumpara cu toptanul din vari surse :huh: Asa ca omul nu a facut o greseala grava.

 

Asa ca nu mai speriati oamenii pe aici. Nu e o chestie safe sa-ti faci publice datele personale, dar asta nu inseamna ca gata! acuma cineva ii goleste contul sau se pregateste sa-i fure identitatea. :crack: in cazul de fata a fost precis un accident, o incurcatura, omul voia sa faca probabil un coppy/paste pe yahoo dar o fi fost distrat.

 

@Silviu Si eu zic ca poti sa-ti dai aici numarul de card. Oricum cel care il va folosi va fi arestat pe loc si torturat ca sa spuna unde poti fi gasit :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vand geaca moto piele ...noua xxl ...pret 320 ron

 

DSC09378.JPG

DSC09380.JPG

 

top case givi ...46 litri....pret 320 ron

DSC00698.JPG

 

termometre ...20 ron

 

termometer.jpg

 

smd pt moto si masina....pret in fuctie de smd 12 ron la 25 ron

 

schimb lumina bord si pozitie tuning light smd pt smd cumparate pt masina instalare gratuita ...la moto depinde de cate sunt de desfacut dar max 10 ron ...la mai multe chestii instalarea ii gratuita

 

DSC08735.JPG

060420111195.jpg

IMG_0108.jpg

 

termometru acvariu 10 ron

 

DSC09243.JPG

 

saua transalp modifica pt confort pret 200 ron

 

DSC00882.JPG

 

tel 0745538663 mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand Topcase Givi 46 litri aproape nou. Sistem Monokey. L-am purtat de 3 ori. Il vand impreuna cu placa Givi. Modelul este acesta pe rosu: http://www.louis.de/_203a8b6ca306002d2a4b1d08d013757044/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=241&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=10024278

 

Pret 200 euro. Nu negociez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Brokerez asigurari diverse de case, apartamente, malpraxis, calatorie, etc. Inclusiv RCA personalizate (oferte bune), auto si moto. Doritorii trimiteti pe adresa galen6122@yahoo.com urmatoarele date din talon si ID:

 

1. adresa din talon (judet, localitate strada, numar, ap)

2. CNP-ul

3. an obtinere carnet

4. numarul de identificare (serie sasiu)

5. tip autovehicol (marca, model)

6. putere(kw)

7. cilindree

8. masa maxima autorizata

9. nr. de locuri

10. seria CIV (carte identitate vehicol)

11. an fabricatie

12. nr. inmatriculare

13. numarul de daune anterioare provocate tertilor

 

Eventual puteti sa-mi comunicati suplimentar adresa voastra exacta sau datele firmei (poate fi diferita de cea din talon) pentru completarea chitantei. Respectiv localitate;judet;strada; nr.; Bloc; Etaj, Apartament;cod postal(asta il pot gasi si eu);nr. mobil;e-mail

 

Asigur deplina confidentialitate a datelor. Veti primi replay cu o oferta personalizata pe 6 si 12 luni de la majoritatea societatilor de asigurare.

exemplu:

Oferta_Jackie.pdf (222.28K)

Number of downloads: 36

 

Modul de lucru este urmatorul: imi transmiteti datele cerute pe mail sau pe mess sau chiar telefonic. Atentie mare sa nu le gresiti. Va trimit in timp cit mai scurt pdf-ul cu ofertele particularizate pe 6 si 12 luni. Daca va convine careva dintre ele imi comunicati acceptul, deasemenea numarul vostru de mobil ca sa va pot cere operativ eventuale date suplimentare pentru emiterea politei. Polita intra in vigoare "by default" a doua zi dupa eliberarea ei, dar puteti fixa voi orice data ulterioara din an de la care sa intre in vigoare data pe care mi-o comunicati o data cu acceptul. Apoi ne intilnim undeva in oras ca sa va inminez polita cei cu care ma cunosc din punct de vedere al seriozitatii reciproce, iar ceilalti vor trebui sa plateasca inainte de a primi polita. Polita o data emisa nu se mai poate revoca. Acelasi mod de lucru si pentru politele pentru casa (PAD) si orice alte asigurari.

 

De asemenea va propun o afacere administrata web tot de firma de brokeraj pentru care lucrez. Este vorba de o retea de magazine aflata in formare care ofera reduceri pe baza unui ID. Deoarece sint angrenat si in aceasta afacere de peste o luna pot sa va spun cu seriozitatea obisnuita ca nu este nici o capcana si nici un risc. Nimeni nu va cere nimic si nu va va cere niciodata nimic. In schimb daca sistemul va functiona "riscati" sa cistigati in timp o gramada de bani.

 

Daca intrati pe site cu ID-ul meu va faceti propriul ID si pe baza acestuia beneficiati in magazinele din retea (lista e pe site) de o reducere care va intra in cont si de avantaje ulterioare cu atit mai mari cu cit va faceti propria structura (introduceti prietenii in retea). Afacerea este incipienta inca, dar sint sanse mari sa mearga din plin in urmatorul an. Informatii complete pe site:

www.SCNetRomania.com/Galen

daca doriti sa va inregistrati intrati la "Atentie start"

ID-ul instructor este: 062026

Numai de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand sistem 700 lei:

 

AMD Athlon 3200+ 64

Mb Asus A8N SLI

GeForce 9800GT

2Gb RAM Dual Channel

HD 320Gb Western Digital

DVD Writer ASUS

carcasa, sursa

 

negociabil

Editat de ade.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ofer spre vandzare o prelata moto.Pret 10 euro.

Pe drasgtarul de 1100 nu se potriveste.Deci e pt ceva moto mai scurt.Nr de comanda pe luois este 10005162.Este nou nouta nefolosita nici o data.

 

 

Din ce material e prelata? Ma intereseaza

 

La solicitarea unora iata si niste poze.

 

Marimile nu imi permit sa le mai expun o data ca domnul SSSS ma biciuieste.

 

Anvelopa cross 110/100 pe 18 ai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand diverse accesorii pt Yamaha Drag Star 650 sau 1100

 

Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 1100 originala de fabrica folosita neatinsa maxim 2mii km este demontata.

Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 1100 after market folosita neatinsa cca 20mii km este demontata.

Toba Yamaha Drag Star XVS clasic 650 originala de fabrica stare ff buna neatinsa este inca pe Motor.

 

Ghidon Suzuki Intruder de 800 diametru ghidon 25mm model aripi de porumbel

Ghidon dragbar pt Yamaha Drag Star 1100 sau 650 indiferent. .

 

Comenzi pt ghidon de yamaha Drag Star 1100 sau 650.

Shea scaun fata si si spate de dragstar 650 sau 1100.

Spatar scaun fata de dragstar 650

Ornamente de pe aripa pt Dragstar de 1100

Rezervor pt Dragstar de 1100

Halogene aditionale.cu bec de 55W ( 4 buc )

 

Etrier frana dragstar 650 ( surubul de aerisire e rupt )

 

Tankruxak uri 2 modele unul la 20 euro celalaltul la 15 euro ( cel mai mare e fara magneti prindere se realizeaza prin corzi.)

Aparat foto cu film Canon Eos 1000 nf (pret liber cat doreste clientul)

In afara de etrier totul este in stre impecabila incomentabila.Astept oferte de pret

 

Vand Yamaha Dragstar 650 Bobber custom model unic in romania inmatriculat in romania la data de 3mai 2011.

 

Motorul a fost fabricat pt piata americana.

Anul de fabricatie din 1997 dar am acte clar doveditoare ca nu a fost inmatriculat decat in 06 2000.

deasemenea a fost radiata din circulatie in gerania de 3 ani,Practic am putea spune ca este un motor care a functionat intrun ciclu normal din 2000 pana in 2008.

 

Eu personal am demontat motocicleta complet si am asamblat-o inapoi vazand astfel gradul de uzura sau pastrare al motocicletei.

Schimb de ulei si filtre ( aer ulei ) de 10 zile.Schimbat ulei din grup.camere noi in roti.

 

Starea tehnica a motocicletei este fff buna.

Pret 4900 euro negociabil.

post-36287-0-15898500-1304873508_thumb.jpg

post-36287-0-61297000-1304873525_thumb.jpg

post-36287-0-35913900-1304873536_thumb.jpg

post-36287-0-54664600-1304873547_thumb.jpg

post-36287-0-77211800-1304873559_thumb.jpg

post-36287-0-60180000-1304873573_thumb.jpg

post-36287-0-55124500-1304873587_thumb.jpg

post-36287-0-10863800-1304873596_thumb.jpg

post-36287-0-08479000-1304873664_thumb.jpg

post-36287-0-33657300-1304873682_thumb.jpg

post-36287-0-56211900-1304873743_thumb.jpg

post-36287-0-11464500-1304875046_thumb.jpg

post-36287-0-91751500-1304875058_thumb.jpg

post-36287-0-79962700-1304875098_thumb.jpg

post-36287-0-28559600-1304875111_thumb.jpg

post-36287-0-38007300-1304875134_thumb.jpg

post-36287-0-99670900-1304875150_thumb.jpg

post-36287-0-43214300-1304875170_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

In conditiile in care site-ul Bikeshop.ro nu functioneaza corect, anuntul poate fi accesat aici: Honda CB600f Hornet

 

 

 

Inmatriculata RO. 29000 km. Pregatita de sezon, consumabile schimbate recent: ulei, filtru ulei, lichid de frana, filtru aer, lichid de racire. Dotari: toba sport, alarma. ITP valabil pana in 2013, asigurare valabila pana in aprilie 2012!

 

Pret fix - 2000 EUR

 

PS. rog adminii sa nu imi mai stearga postul, repet.. bikeshop are probleme tehnice. Multumesc.

Editat de Vallach
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2200 ? :)

 

Se vinde 2002 KTM 640 Duke

 

~2300 EUR

 

+ 60.000 km

+ schimb kit piston, cauciucuri, kit lant la 55.000 km

+ upgrade ambreiaj hidraulic

+ tankbag ktm hard parts (folosit)

+ xenon

+ schimb ulei/filtre la 59.000 km

 

contact: 0744 585 164 -- dan @ ktmclub.ro

 

IMG_5711.JPG

IMG_5712.JPG

IMG_5713.JPG

IMG_5715.JPG

IMG_5716.JPG

IMG_5717.JPG

IMG_5718.JPG

IMG_5719.JPG

IMG_5720.JPG

IMG_5721.JPG

IMG_5728.JPG

IMG_5731.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand set de jenti BMW

 

4 jenti aliaj BMW model ursulet R14 4 gauri cu gume de 185 65 14 anvelopele mai merg 2 veri aproximativ.Pret 150 euro

 

4 jenti aliaj BMW model pisicuta seria 3 R15 5 gauri. 200 euro cu anvelope 205 60 15 mai merg cam 2 sezoane

post-36287-0-20944700-1304893864_thumb.jpg

post-36287-0-11451400-1304893875_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand set de jenti BMW

 

4 jenti aliaj BMW model ursulet R14 4 gauri cu gume de 185 65 14 anvelopele mai merg 2 veri aproximativ.Pret 150 euro

 

 

Anul trecut ma dadeam peste cap sa gasesc un set de jante ca si astea. Daca le puneai atunci la vanzare te scapam instant de ele..

Bafta la vanzare! :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vand cort militar impermeabil cu gluga si maneci posibilitatea scoaterii a picioarelor din el fara al da jos,se poate dormi in el fara cort pret 100lei.casca pt copii marimea in poze stare f buna pret 50 leicu transport inclus,o pereche de pantaloni piele cu catarame pe toata lungimea lateralului marimi:brau-79cm,lumgime 100cm,masurile mele 60kg inaltime 1.72. pret 50lei.tel0721656301 sau pm

post-44737-0-21907400-1304926514_thumb.jpg

post-44737-0-29480000-1304926526_thumb.jpg

post-44737-0-86510700-1304926535_thumb.jpg

post-44737-0-15471000-1304926547_thumb.jpg

post-44737-0-54001500-1304926574_thumb.jpg

post-44737-0-72392000-1304926592_thumb.jpg

post-44737-0-34705300-1304926610_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand Malaguti Phantom Liquid Cooled. Motor pe benzina, putere 6 cp, capacitate cilindrica 49.9 cmc, viteza maxima 90 km/h, rulaj 17747 km. Transmisia automata, 1 viteze, tractiune spate. Stare impecabila Inregistrat la primarie/cu Rar/si Asigurare/ Pret 2500 Ron, NEGOCIABIL!

Ofer casca BONUS!

Mai multe info la: 0744 182 339

post-37961-0-31759100-1304926795_thumb.jpg

post-37961-0-16013100-1304926802_thumb.jpg

post-37961-0-37970000-1304926809_thumb.jpg

post-37961-0-09061100-1304926818_thumb.jpg

post-37961-0-45018400-1304926824_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De vanzare:

 

Sistem desktop quadcore, avand urmatoarele specificatii:

 

Placa de baza ASUS P5KPL-AM

Procesor Intel Core2Quad Q8200

Memorie RAM 4GB Kingston (2x2GB DualChannel)

Harddisk Western Digital 250 GB

Unitate Optica LG, DVD-RW

+

Monitor LCD BenQ FP73G 17"

Tastatura + Mouse Genius, Webcam Trust

Boxe 2.1, putere 30W RMS

+

Windows 7 Ultimate + softuri esentiale instalate.

 

Ideal pt. gaming, video editing, multimedia. Il vand pentru ca am trecut pe laptop.

 

PRET: 1500 RON, usor negociabil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...