gabitzu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Genial topicul asta Si apropo, nu va luati de el ca va taie in bucati: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Te doare mintea.... Bietu' om o postat, de 2 ori ce'i drept, ca'si vinde cabatu'. Iar clujeanu', ca doar aici vezi comportamentul de hiena, in 2 timpi si 3 miscari o facut o caterinca de 3 pagini, asta doar din lipsa topicurilor tip Zoran (Zorane, NU te atac, NU iti aduc injurii, NU ma leg de treburile tale, fac doar referire la mistocareala care e evidenta in topicurile in care tu activezi ). Apai, nu suntem noi sat fara caini si fara putz in mijlocul ograzii ?!?!? Ce n'as da sa fiu ADMIN pt 15 minute macar... Bine ca nu esti admin! Ce ai vrea, sa fim toti deprimati? Sa fie forumu pustiu? Iac-asa domneste pacea si voia buna la noi in ograda, bem apa plata de la robinet si cainii i-au luat hingherii! Si de ce ma faci hiena ma porcule? Editat Aprilie 19, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Scuza-ma,dar tind sa cred ca toata caterinca asta are mai putin de-a face cu faptul ca a postat de 2 ori un topic (au mai facut-o si altii si nu le-a zis nimeni nimic) decat cu NICKUL sau Acum...virginele,un sfat iti dau,chiar serios vorbind,nu ai sa fii niciodata luat in serios cu un nickname ca ala,si daca ti-ai pune "manelistu" te-ar lua baietii mai putin la misto.Din pacate nu ai ce sa faci acum,inscrierile pentru conturi nu mai merg demult,deci,esti molipsit pt multa vreme cu acest nick.Chiar imi pare rau de tine,dar UNDE TI-A FOST CAPU OMULE??? Personal,te-am luat doar putin la misto,pentru ca scrii corect deci nu pari vreun pitiponc.Da cu nickul ala,fa-i ceva omule! http://www.youtube.com/watch?v=swS2DFcTO4Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bine ca nu esti admin! Ce ai vrea, sa fim toti deprimati? Sa fie forumu pustiu? Iac-asa domneste pacea si voia buna la noi in ograda, bem apa plata de la robinet si cainii i-au luat hingherii! Si de ce ma faci hiena ma porcule? Ghiavole, cateva observatii: la parintele Yzulica nu ai cum sa fii deprimat. e biserica cu orga din motoare. Atentie la folosirea apelativului de tip "Porcule". Acestea se adreseaza doar anumitor fericiti cu atentie selectionati. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Am notat, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Am notat, multumesc! ma vezi ca pierzi fazele siropoase din telenovela inchide calculatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Mai are cineva vreun pc mai vechi pt o un copil cu o situatie modesta , la un pret modic ? Multumesc S-a rezolvat , le multumesc celor care au contribuit! Toate cele bune si vreme cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Caut pe cineva care sa inchirieze un motor : enduro, intre 400 si 600 cmc, sa fie de preferinta cu crash baruri sa se poate culca pe jos( daca e cazul) fara a sparge carenele. Vrea un prieten sa invete sa se dea mai bine. Ofer intre 50-80 RON/ zi cu vreme buna. Caut pe cineva care sa inchirieze un motor : enduro, intre 400 si 600 cmc, sa fie de preferinta cu crash baruri sa se poate culca pe jos( daca e cazul) fara a sparge carenele. Vrea un prieten sa invete sa se dea mai bine. Ofer intre 50-80 RON/ zi cu vreme buna. Tel:0748040020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Caut pe cineva care sa inchirieze un motor : enduro, intre 400 si 600 cmc, sa fie de preferinta cu crash baruri sa se poate culca pe jos( daca e cazul) fara a sparge carenele. Vrea un prieten sa invete sa se dea mai bine. Ofer intre 50-80 RON/ zi cu vreme buna. Tel:0748040020 Izbutita anecdota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Izbutita anecdota nu-i nici o anecdota Dane. Un prieten a facut A-ul si s-a dat doar cu motoare pentru scoala. Vrea sa se dea si pe un motor mai mare ca sa-si faca o idee ce motor sa-si cumpere. Daca nu-l vindeam pe al meu il dadeam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Acuma, io nu vreau sa'ti stric piata, dar un bun amic, a inchiriat de cca o luna de zile un motor, platind 100 de lei pe 8 ore. Pagubele motorului s'au ridicat la 400 de euro, si asta dupa doar 4 ore de '' plimbare de agrementa'' in natura In concluzie: cine crezi ca se risca sa'si inchirieze motorul pt 80 de lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 nu-i nici o anecdota Dane. Un prieten a facut A-ul si s-a dat doar cu motoare pentru scoala. Vrea sa se dea si pe un motor mai mare ca sa-si faca o idee ce motor sa-si cumpere. Daca nu-l vindeam pe al meu il dadeam eu. Eu dupa ce am facut scoala am vrut speeeeeeeed, am luat 2000 euri imprumut si mi-am cumparat speed, apoi am vrut endurooooo, am vandut speedul si am cumparat enduro, acum vreau tuuuuuring,,, In concluzie sa-si ia ce-i place, apoi dupa ce-si da seama cu ce se mananca motociclismul o sa se hotarasca singur la stil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Cate una din fiecare , solutia de vis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Acuma, io nu vreau sa'ti stric piata, dar un bun amic, a inchiriat de cca o luna de zile un motor, platind 100 de lei pe 8 ore. Pagubele motorului s'au ridicat la 400 de euro, si asta dupa doar 4 ore de '' plimbare de agrementa'' in natura In concluzie: cine crezi ca se risca sa'si inchirieze motorul pt 80 de lei ? Nu ma astept sa dea cineva pe 80 Ron un Bmw Gs Adventure... Vrem un motor sa mearga si in cel mau rau caz sa-l poata culca pe jos ( desi nu cred ca va fi cazul). E un coleg de munca de al meu care e doritorul. Incepator fiind stai tu linistit ca nu se apuca el sa mearga intr-o roata sau cu ce stiu eu ce viteza incat sa-i produca pagube de sute de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 mah idi din greseala am pus aici topicul sa vb asa cu cine te-o facut,asta daca vrei sa fi respectat,daca nu da-i inainte,sa iti umpli frigiderul de carne,ca tot au trecut sarbatorile si s-a golit frigiderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 si cu toata caterinca asta ... el isi vinde geaca pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) si cu toata caterinca asta ... el isi vinde geaca pam pam Pentru o vanzare rapida,propun sa ofere bonus: cu protectii hard in fata si in spate Editat Aprilie 20, 2012 de DrDre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 de acord cu yzu, mi-a venit sa rad când am văzut 80 de lei/zi când la polus găseÂşti ATV-uri la 200 de lei pe 3 ore... sau cel putin atât erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Inca tot caut gume pe 160/60/17 si 120/60/17 UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) vand Renault Clio Symbol 2001,1.4 cmc,benzina,103.000 km reali,servo,airbags,abs,ac,alarma/inchid. centr.,geamuri electrice fata,sistem audio radio/usb/card SD(fara cd/caseta).pret 2400 e up! pretul e negociabil poze la pag 421 Editat Aprilie 21, 2012 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Vand : armura hard, ca noua. Marimea L (am 1.82m/87kg). 130 RON poza 1 poza 2 o pereche de manusi cafe racer ca noi, marimea XXL - 35 RON poza birou 180x80x80 cm - 170 ron (asigur transport) aspirator Zelmer, cu sac, furtun, tub, perie lata , 1500w, merge perfect - 35 ron Editat Aprilie 21, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Vand urmatoarele Anvelope AUTO: 295 35 R21 4buc 210lei/Buc bineinteles 305 25 R20 2buc 200lei 255 35 R19 2buc 190lei 235 35 R19 4buc 190lei 255 50 R19 2buc 190lei 285 35 R21 2buc 210lei 325 30 R21 2buc 210lei 275 60 R20 4buc 200lei la Florin In rest ori ce marime de la R13 pana la R18 tel:0757 93 16 17 Daca nu raspund insistati cu nerusinare sau trimiteti SMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Vand I-phone 3GS-32GB folosit 2 ani.Pret 650 lei. Black + husa si toate accesoriile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Black + husa si toate accesoriile. ai pm. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Vand : armura hard, ca noua. Marimea L (am 1.82m/87kg). 130 RON poza 1 poza 2 o pereche de manusi cafe racer ca noi, marimea XXL - 35 RON poza birou 180x80x80 cm - 170 ron (asigur transport) aspirator Zelmer, cu sac, furtun, tub, perie lata , 1500w, merge perfect - 35 ron - VANDUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate