Sari la conținut

Postări Recomandate

dezmembrez suzuki gsxr 750 an 96.mi s-a spart motorul si nu imi mai renteaza sa o repar,asadar... ieftin si negociabil!

detaliii numai pe pm sau tel 0727196351.

NU URMARESC TOPICUL!

TOBA NU MAI E CEA ATASATA DIN PRIMELE IMAGINI,AM INLOCUIT-O INTRE TIMP CU CEA ATASATA ULTERIOR.

Attached thumbnail(s)

post-44132-1258976463.jpg

post-44132-1258976468.jpg

post-44132-1258976474.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vand releu de incarcare original Yamaha. Partnumber 5A8-81960-A0.

Potrivit pentru:

VIRAGO 250 ->1995 LA 1997

FAZER 600 ->1998 LA 2001

XTZ 660 TENERE'-> 1992 LA 1993

XTZ 750 SUPERTENERE' -> 1993 LA 1995-> la acest model firul maro al senzorului, daca nu se poate conecta, sa va lega la firul rosu

TDM 850 ->1993 LA 1995

XVZ 1300 ->1996 LA 2000

Pret 500 RON . taxe postale incluse.

Pentru detalii rog PM.

Link spre comentariu

Cumpar motocicleta gen :Derbi senda , Aprilia MX , Aprilia sx ,Beta rr, Peugeot xps ,Peugeot xp6 ... accidentata total , motor explodat etc :D

Ma intereseaza sa fie de 49 si acte in regula! astept oferte pe PM

Link spre comentariu

Vand bicicleta MTB Cross Phantom 26" - pret 150 lei

Genti bicicleta Konnix - pret 100 lei

Toba originala de pe KTM LC4 - pret 50 Euro

0748-767503 - Kirk sau PM, Mess...etc.

post-28684-1259418532_thumb.jpg

post-28684-1259418543_thumb.jpg

post-28684-1259418690_thumb.jpg

Link spre comentariu

care dintre voi aveti cultura de tutun la tzara? ma intereseaza un sac de tutun ,un sac plin cu frunze de tutun! :)

ca-ci s-au scumpit tigarile astea cu pachetele frumos colorate .si nici o hazna de pe ele calitatea e aceeasi de la carpati fara pana la marlboro. cred ca nici nu e tutun in ele !

cumpar frunze de tutun .ceva adevarat si natural ! :finger:

Link spre comentariu

care dintre voi aveti cultura de tutun la tzara? ma intereseaza un sac de tutun ,un sac plin cu frunze de tutun! :)

ca-ci s-au scumpit tigarile astea cu pachetele frumos colorate .si nici o hazna de pe ele calitatea e aceeasi de la carpati fara pana la marlboro. cred ca nici nu e tutun in ele !

cumpar frunze de tutun .ceva adevarat si natural ! :finger:

Treci pe pipa, sau iti cumperi tutun de pipa din ala adevarat, pui mana pe o biblie ca sa iti faci foite :kali: si te apuci de rasucit tigari (tre editia aia de biblie cu foi subtiri ca altfel nu iese bine :kick:)

Link spre comentariu

Treci pe pipa, sau iti cumperi tutun de pipa din ala adevarat, pui mana pe o biblie ca sa iti faci foite :finger: si te apuci de rasucit tigari (tre editia aia de biblie cu foi subtiri ca altfel nu iese bine :kick:)

am doar editia cu 1223 de pagini ,vreau sa rup de la pagina 923 in sus!partea aia se incadreaza ! e subtire si ca foaie si pot face 2 tigari dintr-o coala. :kali: sau daca imi iau pipa oricum pot folosi paginile sa imi aprind pipa. :) doar de la 923 in sus !

Link spre comentariu

Cumpar birou pentru calculator. Sa fie cat de cat sanatos, sa nu se dezmembreze daca deschid usa si geamul si se face curent.

Oferte pe pm sau Y!M

birou-calculator_mare.jpg

Link spre comentariu

am doar editia cu 1223 de pagini ,vreau sa rup de la pagina 923 in sus!partea aia se incadreaza ! e subtire si ca foaie si pot face 2 tigari dintr-o coala. :( sau daca imi iau pipa oricum pot folosi paginile sa imi aprind pipa. :angry: doar de la 923 in sus !

Ce e oare la 923? oare Ezekiel 45-17?

Mesaj completat

Ofer si eu la vinzare din nou ETZ-ul meu. In stare foarte buna, merge de rupe, nu bate nimica in el, ambielaj original nemtesc, toba originala, cutia buna nu suna nimic, electrica ok. Inaltat putin ca pentru mine (inaltatoare la telescoapele spate). Telescoape in regula chit lant nou, placute frina noi, gume excelente. Normal ca actele sint ok, (pe numele meu) dar nu mai are ITP si asigurare, nu a fost folosit de anul trecut din vara, si in ultimii 5 ani episodic. Stare originala, vopsea originala, ceasurile merg. Doar bateria e "terminata". Pret unic de iarna nenegociabil 300 euro cu piese ce mai am cu tot.

post-4028-1260035808_thumb.jpgpost-4028-1260035854_thumb.jpgpost-4028-1260035892_thumb.jpgpost-4028-1260035906_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vand 2 bucati de dvd player de masina cu bluetooth, navigatie (harta europa de est/vest), cu touchscreen de 7" pliabil noi noute marca Autovision AV car audio AV-9000TBT. Pretul este de 350 euro bucata. Alte detalii despre produs gasiti la http://www.autovision.nl/index.php?taal=en...pagina=Homepage

Info la numarul de telefon 0740481773- Roland

Mesaj completat

Vand 2 bucati de dvd player de masina cu bluetooth, navigatie (harta europa de est/vest), cu touchscreen de 7" pliabil noi noute marca Autovision AV car audio AV-9000TBT. Pretul este de 350 euro bucata. Alte detalii despre produs gasiti la http://www.autovision.nl/index.php?taal=en...pagina=Homepage

Info la numarul de telefon 0740481773- Roland

post-12798-1260041325_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cumpar birou pentru calculator. Sa fie cat de cat sanatos, sa nu se dezmembreze daca deschid usa si geamul si se face curent.

Oferte pe pm sau Y!M

birou-calculator_mare.jpg

Iati material si daca vrei te ajut eu sati cosnstruiesti unul sanatos vlad_muresan2003 yahoo mes

Link spre comentariu

Ce e oare la 923? oare Ezekiel 45-17?

Mesaj completat

Ofer si eu la vinzare din nou ETZ-ul meu. In stare foarte buna, merge de rupe, nu bate nimica in el, ambielaj original nemtesc, toba originala, cutia buna nu suna nimic, electrica ok. Inaltat putin ca pentru mine (inaltatoare la telescoapele spate). Telescoape in regula chit lant nou, placute frina noi, gume excelente. Normal ca actele sint ok, (pe numele meu) dar nu mai are ITP si asigurare, nu a fost folosit de anul trecut din vara, si in ultimii 5 ani episodic. Stare originala, vopsea originala, ceasurile merg. Doar bateria e "terminata". Pret unic de iarna nenegociabil 300 euro cu piese ce mai am cu tot.

post-4028-1260035808_thumb.jpgpost-4028-1260035854_thumb.jpgpost-4028-1260035892_thumb.jpgpost-4028-1260035906_thumb.jpg

decat sa o vinzi, mai bine o tii acolo. am avut si eu o extraordinara motocicleta din 1978 si am dat-o pentru 600 de euro. imi pare rau acum.

oricum, 300 de euro se duc. mai bine o bagi intr-un sac de plastic si o scoti peste 15 ani. satisfactia cred ca va fi mult mai mare decat 3 hartii de o suta

Link spre comentariu