Gabi M Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 neata lume, intalneala azi ? ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 La mine e incerta situatia, m-am culcat tot tarziu de vreo 3 zile incoace si aseara m-am mai si destrabalat. Va anunt la telefon daca o fi sa vin. Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 tinereţea asta , ok man, zi usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 19:30 Bazilescu Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 daca nu da cu piatra, ca ploaie sigur avem azi in program, poate ajung in trecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) io vin sigur... probabil cu masina sau cu bicicleta daca nu termina astia cu puloaia L.E. HA !!! I-am prins. De data asta nu mi-au mai pus cuvânt urât. Deci trăiasca puloaia şi pizdul! Editat Iunie 5, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 L.E. HA !!! I-am prins. De data asta nu mi-au mai pus cuvânt urât. Deci trăiasca puloaia şi pizdul! asa este . Prezent 19:30 Guys, la mine a intervenit ceva, cred ca am sa ajung pe la un 19:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 deci 19:30 la bazilescu si dupa ce ne strangem ne mutam la krcima u motociclistu, da? (parafraza dupa un amic care a vazut intr-o tzara straina "krcima u parashutistu") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ~ to be continued ~ hm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 hm indeed it's different ! nu stiu ce sa zic, mecanicul a zis ca este ok. Am sa fac un filmulet cu ea, sa vad ce zic baietii de aici /index.php?/topic/32357-honda-vfr-750800/page-336 thx ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Nu e departe, dar cred ca poate mai bine. Editat Iunie 6, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 salutari baieti, cu ce preferati sa ne intalnim azi ? avem asa: - moto - masini - scutere - biciclete - pe jos ce alegem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 La ce ora si unde apoi ma pronunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 pai la parc bazilescu la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Vin si eu, mai vine cineva cu pasagera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 foarte posibil sa vin eu cu pasagera. Atunci eu vin cu moto ( adjudecat ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Bai, eu n-am bicicleta si nici scuter. Deci la mine ramane pe jos, masina sau motor. Eu vin fara pasager. Nu stiu cat o sa stau, ca s-ar putea sa ma duc pana undeva, dar nu e sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Teo, pe tine te primim oricum, important este sa vii ( na ca ti-am dat-o la sentiment ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Vaaaaaaaai, ce draaaaguuuuuut! )) Important e sa nu vin singur, hihihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Si eu tot cu motorul... Bem cico pe trotuar sau mergem la baietzii cu clubul privat din piatza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 cico-ul de pe trotuar este mai scump decat "clubul" de la piata vedem diseara, in functie de ce "zice" si ceilalti baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Pentru gabi... /index.php?/topic/713983-colaborator-creatie-grafica/ Si in aceasta ordine de idei, nu-mi faci si mie niste desene pentru vopsit hornetul? Uite un cbr care imi place rau. Poti sa-mi desenezi ceva similar pentru hornetul meu? Tot negru-verde, cu verdele de la casca. Oferta pe privat, desigur, dar gargara merge si aici, ca a inceput sa fie cam plictisitor topicul... http://1.bp.blogspot.com/_mwzxyywxcGA/TOojxf8_GtI/AAAAAAAABSo/K4GkF6QSqkE/s1600/honda%2Bcbr%2Bgreen%2Bblack.jpg http://imganuncios.mitula.net/cbr_600_green_pietersburg_pietersburg_99867313454296483.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 multam, am vazut faza cu mymoto. ms ! chiar mi-ar placea , vorbim diseara. Trebuie sa-i faci niste poze misto, la o rezolutie cat mai mare dp care "ne batem joc de el " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) mdap...salarizarea o sa lase de dorit (am fost pentru un alt job - site & stuff - si cand am zis dorinta mea s-a facut liniste si pa. probabil voiau un "student" care sa munceasca pe 5 lei. si acum site-urile lor sunt vraiste si antice), dar baga o fisa, daca stii ce vor oamenii aia. Editat Iunie 12, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 @ Ion, pune-ti si tu niste desene cu Yamaha, Suzuki, Bmw, mai induci si tu lumea in eroare. Desenezi 380 km/h pe bord, 45000 de rotatii/min )) , sa vezi ce se minuneaza lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate